Tuesday 17 January 2012

Handmade Gaver for lærere

Etter våre foreldre, er det vår lærere som motiverer, oppmuntre og veilede oss om måter av verden. Mange av oss har hatt varig innflytelse på våre liv for våre lærere. Det er mange anledninger, for eksempel årsskiftet, eksamen, ferie, lærer takknemlighet uker, etc. når studenter får mulighet til å takke sine lærere. Hjemmelaget gaver er kanskje den beste måten å takke dem som de viser hvor mye arbeid en student er villig til å sette i for læreren sin. Så, for alle som leter etter noen interessante håndlagede gaver for lærere, gitt nedenfor er de beste.
Unike håndlagde gaver for lærere
Papir Flower Bouquet!, Hvis du har tatt din kunst og håndverk klasser alvor, må du ha lært å lage papir blomster. Så, hvorfor ikke benytte denne ferdigheten av deg for håndlagde gaver for lærere. Du kan få blomster ut av noen lyse farget papir eller klut og strø dem med en god parfyme før du gir den til læreren din. Du kan lese mer på læreren gave ideer. Nå, vil du spør meg hvorfor ikke ekte blomster. For den enkle grunn at papiret blomster aldri visner.
Male en T-skjorte, du trenger ikke være en Picasso å male en t-skjorte. Noen, selv de som aldri har tatt en pensel i livet sitt kan komme opp med noen flotte design. En enkel måte å gjøre dette på er å søke på Internett etter noen gode lærer sitater og bare skrive en eller to av dem på t-skjorten. Eller, kan du lage din håndavtrykk på t-skjorter i en sirkel eller en firkant slik at det ser ut som en design. Du kan lese videre gave ideer for lærere fra studentene. Hvis av noen sjanse du er god til å male, så kan du hoppe over disse tipsene og male noe vakkert for læreren din.
Bake en kake!; Hvis du vet hvordan du skal lage mat eller i det minste vet det grunnleggende, bake en kake for din favoritt læreren. Spør din mor eller din søster for å hjelpe deg med oppskrift og tilberedning. På kaken, skriver takk Ms Jane. Eller vekselvis, kan du bake noen cookies, pakk dem pent i en vakker boks og gave til læreren din.
Scrapbook, En av de beste håndlagde gaver for lærere som hun vil verne i lang tid framover er å lage en scrapbook, spesielt viet til henne. I det, kan du lime inn klassen bilder med henne, inkludert fotografier av partene eller arrangementer eller turer du må ha gått til. Skriv noen hjerte følte meldinger om hvor mye du ser opp til henne. Du kan skrive ting som, er Ms Jane helten min fordi ..... Jeg beundrer Ms Jane fordi hun er ..... Dekorere utklippsbok med klistremerker og andre utsmykninger, gjør den fargerike og vakre, og deretter presentere det for læreren din.
Boks av Takk Notes; Dette er en annen av læreren takknemlighet gaver. Ta en konstruksjon papir og kutt den i små strimler 20-25. På hver av disse stripene, skriver noen ekte takkekort for læreren din. Når du er ferdig, kaster hver av dem pent og legg dem i en gjennomsiktig krukke. Legg et par sjokolade til dette glasset og dekorere den med glitter. Når læreren leser takkekort en etter en, vil hun sikkert bli berørt av din søte gest!
Håndlaget Smykker, For de av dere leter etter hjemmelagde gaver til lærere som hun faktisk kan bruke, vil håndlagde smykker være det ideelle valget. For å lage smykker trenger du ting som perler, farget glass, skjell og en streng. Lage smykker er veldig enkelt og hvis du søker på Internett, vil du finne mange nettsteder som gir deg instruksjoner om hvordan du gjør det hjemme.
Håndlagde gaver slik som de som er nevnt ovenfor er den perfekte måten å fortelle læreren din hvor mye hun er beundret og respektert av deg. Takk gaver trenger ikke være overdådig eller forseggjort, og med et enkelt kort og en blomst fra din side er mer enn nok til å vise følelser for læreren din. Ut av kurs, hvis du er villig til å gjøre en innsats ved å gå inn for noen av disse håndlagde gaver, vil det være som glasur på kaken.

No comments:

Post a Comment