Thursday 12 January 2012

Silver Eyeliner

Mange jenter tror sølv eyeliner ser extra flamboyant og gir et høyt utseende til deres personlighet. Men den ikke er sann. Du trenger bare å vite nyansene i hvordan å sette på sølv eyeliner. Du må ha det i overensstemmelse med formen på ansiktet, formen på øynene, og hudtype. Du må også vurdere anledningen, tid, og antrekk før du bruker det. Svart og brunt eyeliners er svært vanlige og alle bærer dei. Men de gir deg et annet utseende, og få deg til å skille seg ut i mengden.
Hvordan bruke Silver Eyeliner?
Eyeliners opprette en optisk illusjoner å gi nytt form og størrelse til øynene. Eyeliner er den viktigste delen av øye makeup. Men hvis legges i en feil måte, kan det ødelegge hele ser så det er viktig å slå deg eyeliners effektivt med resten av ansikts sminke. Normal og vanlige nyanser som svart, brunt og grått er ganske lett å bære og generelt gå med alle slags utseende og passer de fleste kvinner. Men når det kommer til eyeliners i forskjellige farger, må du spille trygg med dem. Ellers vil de definitivt få deg til å se ut som en neste mote katastrofe, og ingen kvinner liker å være det. Silver eyeliner er en av de vanskelige eyeliner fargen du trenger behandles med forsiktighet. Det er visse GJØR IKKE at du må følge når det gjelder sølv eyeliner:; aldri ha dem på tilfeldige kluter; I røykfylte øyne makeup bruke det bare på oversiden av øyet; Jenter med katten øyne bør unngå det; Do ikke ha det på glittrende duker, Unngå iført den på dagtid, må ikke bruke det uten en øyenskygge; Med disse forholdsregler kan du eksperimentere med forskjellige utseende ved hjelp av sølv eyeliners. De er tilgjengelig i flytende og blyant-format. Du må gå for eyeliners som ikke kjører, noe som gir varig effekt uten å bli skitten. Hvis du har fet hud prøv deretter å unngå væske eyeliner, stedet gå for blyant eyeliner. Jenter med tørr hud bør unngå flytende eyeliner som de kan føre til skrukker. Jenter med normal hud kan gå for både flytende og blyant eyeliners. Det er alltid bedre å få anbefalinger fra venner eller stylist før du kjøper en ny sølv eyeliner.
Hvordan å Wear Silver Eyeliner?
Silver Eyeliner er enkel å bruke som alle andre eyeliner. Blyant eyeliner er svært enkel å bruke sammenlignet med flytende eyeliner. Følg trinnene nedenfor og bære eyeliner feilfritt. ; Først rense ansiktet med en rensekrem eller vaske den med vann. ; Fuktighet til huden godt og prøv å unngå oljebaserte produkter som de kan føre eyeliner for å gni. ; Nå gjelder fundament til ansikt med øynene. Etter som gjelder et øye makeup base med matchende øyenskygge. , Du kan bruke den alene eller kan bruke det i kombinasjon med andre eyeliner farger som går med antrekket ditt. For eksempel, hvis kjolen er marineblå, da først sette marineblå blå eyeliner nær øyelokkene deretter trekke den andre linjen i sølv eyeliner. For unikt utseende du kan tegne den tredje linjen igjen med marineblå eyeliner. Denne måten kan du eksperimentere med det. ; Du kan bruke en vinklet pensel for presisjon mens søknad flytende eyeliner. Du kan også prøve mild smoky eye makeup med sølv eyeliner. Først gjelder det på øynene dine så smudge your eyeliner forsiktig med bomull vattpinner. Det gjør du ser enkle, men likevel sexy. , Det finnes ulike eyeliner stiler du kan velge fra. Du kan tegne tynne linjer eller kan gå for tykke og lengre vinger som lines legge drama øyet makeup. ; Jenter med lyse øyne bør unngå det. Hvis de er opptatt av bruker det så må de ha brune linsene, som sølv eyeliner for brune øyne ser virkelig nydelig. ; Når du bestemmer deg for hvordan du har lagt eyeliner, lukk øynene og stadig sette eyeliner. Hvis du vil at en tynn linje søke med lite trykk og hvis du vil ha tykke linjen da gjelde eyeliner med mer press. ; For perfekt trukket eyeliner, må du øve hver dag. ; Silver er en av de allsidige fargene og gå med noen hud tone. Så alle kvinnene kan bære sølv eyeliner uten å måtte bekymre seg om deres etnisitet og hudfarge. Så gå videre og bruke det til å se fantastiske og glamorøse i alle parti.

No comments:

Post a Comment