Sunday 22 January 2012

Grapeseed Olje for Hair

Nyere forskning har vist at din bestemor har vært riktig alt dette samtidig. Oljebehandling hår holder det sunt og skinnende, og gjør den sterk og skinnende. Alle kvinner ønsker å ha langt, blankt hår men dessverre mange av oss er plaget av problemer med håravfall, frizziness og hår som er ru og mangler glans. For å motvirke disse problemene og for riktig hårpleie, oljes håret med en god olje er helt nødvendig. En slik olje som er bra for håret er grapeseed olje, som er laget ved å trekke ut oljen fra druen frø. Druekjerneolje for hår er en lys grønn farget olje som nesten er luktfri og har en lett ikke-fet konsistens. Dermed blir det en perfekt olje for å søke på håret for dem som blir satt av ved greasiness av andre Håret oljer som olivenolje og kokos olje.
Fordeler med druekjerneolje for hår
Her er noen fordeler med å bruke grapeseed olje for håret. , Siden grapeseed oljen er luktfri og ikke fett i tekstur, kan den brukes som folk som ikke liker følelsen av hår som er tynget ned av rike og tunge oljer. ; Grunn av sine ikke fettete tekstur, er grapeseed olje for håret svært nyttig i å bli absorbert av håret raskt. ; Når grapeseed olje er brukt som en transportør olje av fortynne den med andre essensielle oljer som lavendel olje og ylang ylang, fukter den og gir næring til håret gjør det mykt og håndterlig. ; Druekjerneolje for hår kan også brukes til varm olje hår behandlinger. Siden oljen er lett og absorberes raskt, oppvarming grapeseed olje og anvende den til hodebunnen og hårtuppene stor grad bidrar til å gjøre håret skinnende, reduserer skjørhet. , Flass problemer samt seboreisk eksem kan reduseres ved regelmessig bruk av grapeseed olje i hodebunnen. ; Det beste med å søke grapeseed olje til håret er at den kan trygt brukes på alle hårtyper, enten det er normal, tørr eller fet. , Bruke grapeseed olje for hår vekst er også anbefalt siden vitamin E og linolsyre tilstede i grapeseed olje bidrar til å styrke hår. , Druekjerneolje brukes i naturlig hjemmelaget dype condition behandlinger ved å blande fire spiseskjeer grapeseed oljen med fem dråper sypress eterisk olje, saft av halv lime og 2 eggeplommer. Regelmessig dype condition behandling med grapeseed olje vil gjøre håret sterkt og skinnende. , Tørr, grov og krusete hår kan også ha nytte av bruk av grapeseed olje som den jevner ut håret neglebåndene, tetting i fuktigheten og gjør hver hårstrået sterk. : Dette ble noen grapeseed olje for håret fordeler.
Slik bruker druekjerneolje for hår
For eventuelle hår olje å vise resultater, bør du vite hvordan du skal bruke den riktig. Druekjerneolje er ingen forskjellige og å fullt ut dra nytte av dette lurer olje du bør følge instruksjonene nedenfor for dens anvendelse.
Først måler ut ca 4 til 6 spiseskjeer organisk grapeseed olje og legg den i en zip-lås pose. Tilsett 2 ts ylang ylang, lavendel eller rosmarin eterisk olje for å hjelpe roe ned sinnet. Legg til varmt vann i en stor bolle eller krus og deretter senk zip låst posen med grapeseed olje til det. Hold den under vann i ca 2 til 3 minutter, til oljen i posen er varm å berøre. Hell ut det varme grapeseed oljen ut av posen i en liten bolle og bruke den varme oljen inn i hodebunnen. Med spissen av fingrene, forsiktig massasje den varme oljen inn i hodebunnen og base i nakken og hår. Kontroller at du strøk hvert hårstrå med den varme grapeseed oljen. La oljen på håret i ca 25 30 minutter og vask deretter håret med en mild shampoo. Etter skylling håret ditt, vil du se at håret skinner med helse.
Dette var alt om å bruke grapeseed olje for hår og dens fordeler. Regelmessig bruk av grapeseed olje vil gjøre håret sterk, sunn og super blankt. Så bruk ren grapeseed olje for håret å få vakkert hår.

No comments:

Post a Comment