Tuesday 3 January 2012

Fall Wedding centerpieces med Pumpkins

Fall er en av de beste årstider for å feire. Været er hyggelige, og atmosfæren vakre. Gifter i høstsesongen er som å gifte seg i himmelen! Etter all fall er sesongen i overfloden. Organisere et fall bryllup er ikke veldig vanskelig, spesielt den delen dekorasjon. Centerpieces er en av de viktigste deler av dekorasjon. Bryllup centerpieces er generelt i samsvar til bryllupet tema eller årstid hvor bryllupet holdes. Det kan ikke være en bedre tema enn fallet sesongen, så åpenbart fallet bryllupet centerpieces bør være relatert til fall, og gresskar er de første som kommer til ens sinn når en tenker på høsten. Den deilige gresskarene ikke bare ment for paier og Halloween! Du kan konvertere dette deilige grønnsaker inn i et kjernepunkt, for å fullføre fallet utseendet. Lurer hvordan? The Følgende skrive opp vil gi deg noen unike ideer for fall bryllup centerpieces med gresskar. Bare ett tips før du flytter til midtpunktet ideer, mens velge gresskar for centerpieces, sørge for at de ikke er veldig moden. Som moden gresskar kan tiltrekke seg insekter og også lukt, men lukten er yummy, kan det dempe lukten av alle de andre rettene.
Fall Wedding midtpunktet Ideas med Pumpkins
Jack-O-lanterner: er Jack-o-lanterner og gresskar like ekvivalenter, så de må bli nevnt i fall bryllup centerpieces ideer. Hvis bryllupet faller i nærheten av Halloween, så er dette den beste midtpunktet ideen for deg! Og selv om det ikke, jack-o-lanterner er fortsatt apt for et fall bryllup.
Hvis du vil unngå at Halloween slags utseende, ikke skjære ansikter ut av gresskarene. I stedet bruke din kreativitet og riste noe relatert til bryllup. Som eksempel, gifteringer, to hjerter, bruden og brudgommens initialer etc. Dette kan gjøres hjemme selv, men trenger litt praksis. Så kjøpe noen £ 1 gresskar, bestemme hva du skal skjære og starte arbeidet. Du vil sikkert få den perfekte jack-o-lanterne ved slutten av siste gresskar!
Gresskar Tree midtpunktet: Du trenger små fake trær for å lage denne reklamen bryllupet midtpunktet. Lim fast mini gresskar til disse trærne, spre bladene rundt det sammen med bær og nøtter. Du er ikke ferdig ennå, stick humoristiske bryllup sitater på hvert gresskar. Du kan også feste på bordet tall eller takkekort for gjestene på det. For å gjøre midtpunktet mer attraktive, stick mørk farget blader under mini gresskar og så lim dem på trærne.
Gresskar Vaser: Dette er en kreativ bryllup midtpunktet for fall bryllup. Du må ha sett ulike typer korte og høye vaser i bryllup, men har du noen gang kommet over et gresskar vase? Ja, det er det vi skal gjøre for din spesielle bryllupet. Ta en vanlig gresskar, klipp stilken og den øvre delen, som om du skjærer lokket. Ta en skje og hule gresskar, kvitte seg med alle frøene og andre unødvendige delen. Neste ta en plastbeholder som kan passe inn i de gresskar, kuttet en skum papiret av størrelsen på at beholderen. Nå forsiktig plassere plastboks inni gresskaret, blomstene skal plasseres i denne beholderen. Hagearbeidet skum bør også plasseres inne i gresskaret. Hell vann i gresskaret og legg friske falle blomster som stemorsblomster, ringblomst, aster ol inni. Din gresskar vase er klar! Hvis du gjør disse vasene på forhånd, strøk innsiden av gresskar med en fuktighetskrem.
Mini Pumpkin midtpunktet: Dette er en av de beste ideene for billige fall bryllup centerpieces med gresskar. Du ikke må du bare bruke large pumpkins for centerpieces, kan til og med mini pumpkins brukes. Du kan lage ulike typer centerpieces med små gresskar, som for eksempel en pyramide. Start liming gresskar i formen av en pyramide, og du er ferdig! Er ikke det en enkel midtpunktet. En annen enkel idé er å fylle en høy vase med mini gresskar og spredt tørkede blader rundt dem.
Dette var noen av det beste ideer for fall bryllup centerpieces med gresskarene. Legger kreativiteten til de ovenfor nevnte ideene, som bare så midtpunktet vil vise seg å være personlig og unikt! Også klikke mange bilder av din unike bryllupet centerpieces som mange andre vil sikkert spørre deg om tips etter å se ditt gresskar midtpunktet!

No comments:

Post a Comment