Monday 17 October 2011

Acne Laser Behandling Cost

Akne er en hud tilstand som vanligvis rammer unge og ungdom. Det er heller ikke uvanlig å finne unge voksne på midten eller slutten av tyveårene som lider av en sporadiske anfall av akne. I de fleste tilfeller, tar akne som blir en plage i puberteten stille en backstage som du modne. Men i noen uheldige individer følger ugudelige akne dem i trettiårene eller førtiårene. I slike tilfeller, vil vanlig over skranke akne kontrollen medisiner ikke fjerne akne helt. Vedvarende akne fjerning kan oppnås bare med visse kosmetiske behandlinger som laser. Akne laser behandling er mye blitt populært på grunn av sin lyse resultater og mindre utvinning tid. Før vi tar et anslag av akne laser behandling koster, la oss ta en rask titt på selve inngrepet.
Akne Laser behandling
Diode laser behandling er den mest populære formen for akne arr laserbehandling. I denne metoden, er en diode laser brukes til å sende pulser av laser strålen inne i huden. Laseren ødelegger effektivt talgkjertlene i huden, som er hovedansvarlig for å produsere akne. Talgkjertler er aktive i dermis eller tykke midterste laget av huden. Laser streik direkte dermis uten at det påvirker det ytre laget eller epidermis. I en tid, er kun ett lite område med akne målrettet i denne behandlingen. Behandlingen innebærer god del smerte. Imidlertid smertestillende kremer påføres nummen området, slik at behandlingen blir tilnærmet smertefritt. Du kan kreve flere økter for effekten av behandlingen blir tydelig. Vanligvis, reduserer akne med ca 5% etter første økten selv. Ved utgangen av tredje eller siste økt, det er så høy som 85% reduksjon i akne. Bortsett fra å tømme akne, forbedrer denne behandlingen også teksturen i huden.
Acne Laser Behandling Cost
I likhet med alle andre kosmetiske inngrepet, er akne laser behandling koste også avhengig av flere eksterne faktorer. Geografiske plassering, området rundt klinikken, kompetansen til legen, er noen av faktorene som påvirker kostnadene ved laser behandling for akne. Dessuten, de fasiliteter som tilbys av klinikken også bidra til de totale kostnadene for denne behandlingen. For de av dere lurer på "hvor mye koster akne laser behandling koster nøyaktig", la meg fortelle deg at det eksakte kostnadene for denne behandlingen er bestemt av antall økter kreves og kostnadene per økt. På en gjennomsnittlig, folk trenger ca 3 til 4 økter av denne behandlingen. I USA, er kostnaden per økt om lag USD 300-500 dollar, noe som kommer til om lag USD 900 til USD 2000 for den samlede behandling. Igjen mye vil avhenge av din individuelle sak og avgifter av legen din.
Acne Laser Behandling Risks
Sammenlignet med andre kosmetiske prosedyrer, innebærer laser kirurgi for akne minimum risiko. Rødhet, hevelse er vanlig etter økten. Men det skal avta i løpet av 3 til 4 timers behandling. Det er uvanlige for rødhet å vare lenger enn et par dager. Hvis den gjør det, bør du straks oppsøke lege. Folk med mørkere complexions kan se hyper pigmentering i laser behandlede området. Igjen, dette er bivirkninger som ikke er av permanent konsekvens. Personer med lysere hud toner tar mer tid å komme seg enn de med mørk hudfarge. Alt i alt, bivirkningene er verdt å ta en sjanse, gitt lovende resultater av behandlingen.
Denne behandlingen anbefales kun for personer med moderat til alvorlig akne bryte outs. Personer med mild akne bør se opp for andre sikrere metoder for akne fjerning. Håper denne artikkelen ga deg alt du trengte å vite om akne laser behandling kostnad og risiko.

No comments:

Post a Comment