Thursday 6 October 2011

Truth or Dare Ideer

Du har inviterte alle vennene dine og kjæresten din sine venner og kontor kolleger for en komme-sammen. Og du er alle som har en samlet anstendig tid. Men det du fryktet skjedde. Dine venner snakker bare til dine venner og kolleger, og det er det samme med kjæresten din venner og kolleger. Du lurer på hva du gjøre for å få ting til å bli litt vennligere! Å blande menneskene rundt. Og det er da det slår deg. Truth or Dare! Den ultimate party spill for barn og voksne. Og ikke bry deg om hva du skal be dem, fordi gitt nedenfor er noen fantastiske sannhet eller tør ideer som du kan bruke til bursdager, jubileer, etc. Les videre.
Slik spiller Sannhet eller Dare?
La oss først se hvordan man spiller denne awesome party spillet. Du kan forberede spørsmål på forhånd eller dividere antall gjester i to og be den ene halvdelen til å skrive sannheten spørsmål og den andre halvparten tør spørsmål. Når dette er gjort, sette spørsmål på to separate bokser. Er merket "Truth" og den andre er merket "Dare". Sitt i en sirkel, vekslende kvinner og menn. Spin en flaske for å se hvem som starter og fortsetter spillet. Når flasken stopper, har den personen som halsen på flasken står overfor, å svare på en god sannhet eller tør spørsmål ved den personen som i bunnen av flasken står overfor. Gang han har gjort svare eller utføre, kan han enten gå ut av spillet, eller om han har guts, fortsetter det.
Truth or Dare Ideer for voksne
Vel, nå som du vet hvordan du spiller spillet, la oss komme til saken. Gitt nedenfor er en liste over sannhet eller tør spørsmål. Merk deg, dette er bare sannheten, eller tør spørsmål for voksne. Så ikke bruk dem på kiddie fester! Alright, så la oss komme i gang med noen av de beste sannheten eller tør spørsmål. Nyt!
Truth or Dare Ideer: Sannhet! ; Har du faktisk pusser tennene før du går til sengs? , Har du fortsatt furu for din ex flamme? ; Hvis du kunne klapse noen i dette rommet, hvem ville det være? ; Hvem tror du er den mest kjekk person (av motsatt kjønn) i dette rommet? ; Hvis du kunne tilbringe en hel dag som en person med det motsatte kjønn, hvem ville du liker å date? (Ingen kjendiser tillatt), Har du noen gang flørtet med din beste venn er kjæresten / kjæreste bare for moro skyld? ; Hvis du kunne velge én person, fra dette rommet, å aldri se igjen i hele ditt liv, hvem ville det være? ; Ordne for betydning for deg, hva du ser etter i din partner: Looks, Money, Love, Education. , Har du noen ganger lyve for partneren din om hvor du er og hva du gjør? ; Hvis en person du absolutt forakter kom opp til deg som trenger økonomisk hjelp for en operasjon som han eller hun krever, vil du hjelpe ham / henne? ; Truth or Dare Ideer: Dare! ; Hold hendene med den personen som sitter 3 plasser til høyre for hele spillet, uten å flytte en tomme. ; Be alle til å spytte i glass og drikke det, med et uttrykk av utter oppstemthet i ansiktet ditt. ; Når flasken spinner fra dette slå framover, må du komme i midten av sirkelen og gjøre en annen seier dans som varer i minst 5 sekunder, når en ny person kommer inn i partiet, gå opp til ham og insistere på å forklare loven etterspørsel og tilbud til ham / henne. ; Imitere en kjendis for resten av spillet. ; Neste gang du har å gå på do, må du spørre hver enkelt person til stede på festen om tillatelse deres. ; Vedta en kysse scene med en bok. : Gå til neste nabo, og be dem se på deg utføre "Jeg er litt tekanne! ' ; Spør fem medlemmer av det motsatte kjønn, i sirkelen, å gå ut med deg på en date, på tegnspråk. Hver gang, må forskjellige tegn brukes. , Hver gang en person får deg til å plukke opp en chit, start hyler som en ulv. ; Dette var noen gode Truth or Dare spørsmål som kan brukes på fest eller samvær, selv om du kan justere dem eller komme opp med mange flere selv.
Der du går! Noen store sannhet eller våge spørsmål til gutter og jenter likt! Du kan også lage mange sannhet eller våge spørsmål for par på en jubileumsfest. Eller du kan ha en økt med sannhet eller tør spørsmål å spørre kjæresten din! Håper du likte denne artikkelen, og vil bruke disse sannheten, eller tør ideer for å piffe opp en kjedelig og kjedelig fest. Bare sørg for at ingen blir alvorlig støtt av spillet. Hvis noen synes lei seg, så ikke skyv det. Nyt og la dem nyte! Party on!

1 comment:

  1. The first several months of my site there were no comments; just give it time; now they come in like crazy every day! Thanks.
    tempurpedic vs sleep number

    ReplyDelete