Wednesday 5 October 2011

Royal Palm Tree til salgs

Når vi sier en kongelig palmetre, den første synet som kommer til hjernen er at av disse flotte trær på sjøen strender. Disse trærne er for det meste finnes i tempererte, subtropiske og tropiske regioner i verden. Vanligvis disse trærne har store eviggrønne sammensatte blader som arrangeres direkte fra stammen og ikke har noen grener for å holde dem. Disse trærne er stort sett funnet i California, Texas, Florida og Karibia Islands. Royal palmer er mye dyrket og har blitt en populær plante som er brukt i landskapsarbeid. Videre kan plante en kongelig palme gi deg en god avkastning etter treet modnes, men hvis du planter kongelig palme for salg, må du vite artene som gir deg god avkastning på investeringen. I avsnittene til å følge, gir vi deg navn på arter som har en høy verdi i markedet.
Royal Palm Trees Fakta
Royal palmer er vitenskapelig kalt roystonea regia og de er med i slekt av Arecaceae. Slekten Arecaceae har mer enn 3.000 plantearter som har et utall busker og ranker også. Treet kan vokse med en fot i året og av tiden det modnes, kan det vokse til en høyde på rundt 100 meter. Bladene er så lange at de kan gå til en lengde på to meter. De bærer lille gule blomster om sommeren, som slår til lilla frukter senere. Royal palmer vokser godt i fuktig jord, men det kan også vokse godt i områder hvor det ikke mye nedbør. En av de viktigste kongelige palmer, er at de liker områder der det er rikelig med sol, noe som hjelper treet til å vokse godt. Du trenger å vite så mye som mulig på palme omsorg, slik at planten vokser godt.
Royal Palm Tree Arter til salgs
Hvis du er ute å plante kongelige palmetre for salg i fremtiden, så du må gå for ulike typer palmer som Phoenix canariensis, Phoenix reclinata, Phoenix dactylifera og Chaemerops humilus. Men, hvis du bare ute etter arter som har god potteplanter, så kan du gå for billigere arter som Caryota arter, Archontophoenix arter, Syagrus romanofskiana, etc. Ikke få disse billige artene hvis du ønsker å selge dem i fremtiden. La oss ta en titt på de kongelige palmen arter som kan gi deg bedre avkastning i detalj.
Phoenix canariensis; Også kalt Canary Palm, denne arten har et utmerket videresalg verdi da dette treet tar lang tid å få full modenhet. De fleste ser for planter som er av middels høyde, som det er lett å transportere over lange avstander. En høyde på minst 10 fot er god nok, og hvis høyden er mindre enn det, sjansene er at du kanskje ikke kunne gå gjennom treet. Arten kan oftest finnes i store kontorbygg, hoteller og kommersielle bedrifter.
Phoenix Reclinata; Denne arten har vanligvis flere trestammer og kan være av stor verdi når det vokser til full modenhet. Ettersom dette anlegget lett kan graves, du kan la plante å vokse til sin fulle lengde, slik som å maksimere sin verdi.
Phoenix Dactylifera; Populært kalt Date Palm, har dette treet variasjon vokst i popularitet i den siste tiden som flere og flere mennesker er ute etter denne kongelige palmen. Vanligvis er dette treet har en enkelt stamme, men det er tider da skyter oppstår fra plantene røtter. Den eneste grunnen til dette kongelige palmetre ikke mottar en svært høy annenhåndsverdi er at datoen growers selger dette anlegget til lavere priser.
Chaemerops Humilus, The Chaemerops Humilus treet er en av de kongelige palmetre for salg som gir deg en god avkastning på investeringen. Treet må være godt voksen, og bagasjerommet skal være modne nok. Hvis du får en ung plante med blå løv, desto bedre som kjøpere er ute etter slike planter. I en hage miljø, kan treet ta fra 10 og 15 år til å modnes. Foruten disse artene, er det mange flere kongelige palmer for salg like chilensk vin Palm og Kentia Palm som kan vokst til å bli solgt på et senere tidspunkt. Hvis du er ute å selge palme, så du behøver å vite om palme fjerning, slik at du kan klare det uten å skade anlegget.
Så alt i alt er det flere kongelige palme for salg som du kan vokse, men må se på de artene som du vokser, slik at du kjenner annenhåndsverdi. Hvis du ikke er sikker på hvilken palm å vokse, kan du komme i kontakt med en barnehage i nabolaget ditt og få all den informasjonen du ønsker.

No comments:

Post a Comment