Friday 7 October 2011

Frykt for Driving

Maria hadde den dyreste bilen og hun var også den første blant all hennes venner, å få en lisens. Men kommer fredag ​​kveld, da hun hadde en sjanse til å ta ut bilen hennes, hun alltid lot henne venner til å kjøre bilen. Ikke engang en gang gjorde hun kjøre bilen hennes. En dag, bare fordi vennene hennes tvang henne, at hun motvillig gikk med på å drive. Men, selv før hun fikk satt i gang motoren, hendene hennes begynte å svette, klaget hun av svimmelhet, og hun begynte cribbing om ikke ønsker å kjøre bilen. Eventuelle gjetter hva hun var redd for? Du har rett, hadde hun en frykt for kjøring. Bare tanken på å kjøre selv for en kort avstand, gjorde henne bryte ut i kaldsvette.
Hvis du har en fobi for kjøring, synes ikke at du er alene. Det er mange der ute som deg, som står overfor de samme fobi. Noen er også redde for å kjøre bak lastebiler eller mellom lastebiler. Noen har frykt for å kjøre over broer, mens noen har frykt for mørkekjøring. Du lurer kanskje på om det er en måte å overvinne denne frykten. Vel den gode nyheten er at det er flere måter du kan overvinne frykt for kjøring. La oss først se hvorfor folk har dette fobi.
Årsaker til Frykt for Driving; Sannsynligvis noen tidligere hendelse i barndommen som noens død i en bilulykke, eller kanskje trykke på gasspedalen i stedet for bremsen, og så ender opp i elva, eller kanskje slå ned en person mens du kjører, har utløst en frykt av å kjøre bil, i ditt sinn. Når du er der bak rattet, starter du får disse flashbacks, og dermed, du begynner å få engstelig for å kjøre bilen. Du har inngravert den på hodet ditt som kjører bil er farlig og dermed kroppens "fight or flight" respons, kommandoer kroppen å beskytte seg mot enhver form for skade. Så selv før hjernen din kan regne ut om hele frykten for kjøring er riktig eller ikke, gir du opp. Dermed er årsakene til frykten din for å kjøre noe annet enn psykologisk. La oss nå se hvordan komme over frykten for å kjøre.
Å overkomme frykten for Driving; Hvis du har en frykt for å kjøre en bil, ender du opp med å tape masse morsomme øyeblikk i livet. savner deg ut om å ta med familien ut på en lang kjøretur, du går glipp av å prøve hendene på alle de flotte bilene, savner deg ut på kjøringen tilbake til henne. Kort sagt savner deg ut på mange ting. Dessuten, ved krisesituasjoner, slik som tar noen til sykehuset, vil du ikke være til noen hjelp på grunn av frykt. Så hvordan du kan overvinne frykt for kjøring? La oss se.
Slapp: Før du får inn i bilen, først rolig deg ned. Forbered tankene dine at du bare konsentrere deg om kjøringen og ikke på noe annet. Hvis du ikke er komfortabel i bilen, praktiserer denne metoden på rommet ditt. Bare lukke øynene, ta dype åndedrag og visualisere at du er bak rattet. Øv dette til du er trygg. Deretter prøver dette ut i bilen. Være helt komfortabel før du begynner å kjøre. Mens du kjører, hvis du føler irritabel igjen, deretter trekke over og gjennomføre de ovennevnte øvelsen.
Få en Co-rytter: Hvis du føler at du vil være mer behagelig om det er noen i bilen med deg, så be noen å sitte med deg. Det vil kutte spenningen. Også, hvis du har en frykt for kjøring alene, så dette vil hjelpe deg å komme over det. Med tiden, når du er overbevist om overvinne din frykt for å kjøre, starter å kjøre alene.
Spill Musikk: Spill av noen beroligende musikken mens du kjører. Du kan prøve noen meditasjon musikk hvis du vil. Beroligende musikken slapper tankene dine. Ikke hør på høy musikk som det ikke vil la deg konsentrere.
Small Steps: For de første gangene du sitter bak rattet, bare kjøre rundt nabolaget ditt. Sakte, når du får nok tillit, øke avstanden. Ikke prøv å kjøre på motorveien fra starten. Ta små skritt og stødig.
Driving Skoler: Det er mange kjører skoler hvor de lærer deg hvordan du kan komme over frykten for å kjøre. Bli den. De vil være mer enn klar til å hjelpe deg.
Glem de Jitters: Noen mennesker har også en frykt for å kjøre over broer. Så neste gang når du nærmer deg en bru, ta i dype åndedrag og holde hodet klart. Det bør være kun positive tanker inne i hodet ditt. Slapp av, og tenker på det som bare en annen veg, ingenting annet. Fortsett som dette hverdag og langsomt, vil du overvinne din frykt. Du kan også delta i Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) som er læren om initiering positiv tanker i ditt sinn, noe som har en positiv innvirkning på din oppførsel.
Nu vet at din frykt for kjøring er kun i hodet ditt. Bare følg trinnene ovenfor og du vil kunne overvinne frykten på kort tid. Det er en stor opplevelse, å få kjøre egen bil. Prøv det.

No comments:

Post a Comment