Friday 21 October 2011

Garage avtrekksvifte

Kjøretøyene er parkert i garasjen. Garasjen er også et verksted hvor du håndtere mindre kjøretøy reparasjoner. Skadelige gasser som karbonmonoksid og nitrogen er oppbrukt fra bilens eksosanlegg. Innånding av disse gassene kan føre til pusteproblemer. Derfor har skikkelig garasje ventilasjon er viktig. For denne garasjen ventilasjon, garasje avtrekksvifte er nødvendig.
Garage er også behandles som et lagringsområde, av de fleste av oss. Garasjen lagring elementer inkluderer bokser med maling, lakk, insektmidler, sprøytemidler og slike andre kjemikalier til å behandle skadedyr som er farlig for mennesker. Vi lagrer også ting som vi ikke lenger bruker, som lampeskjermer, tepper, malerier, etc. I sommersesonger, og også etter at bilene har reist en stund, garasjen varmes opp og det er en fare for alle disse kjemikaliene reagerer med hverandre og forårsaker ulykker. Disse elementene kan ta fyr og hele garasjen kan gå opp i røyk, i slike tilfeller. Dette gjør eksos fans for garasje viktig slik at garasjen er godt ventilert. Luften i garasjen må endres hver dag. I ditt tilfelle garasjen ser mye aktivitet, må du ha frisk luft hver 4 til 6 timer. En garasje avtrekksvifte er utløp for skadelig røyk og varmen til å gå ut av garasjen.
Slik kjøper du en Garage avtrekksvifte?
Mens kjøpe eksos fans for garasjen, først tenke på mengden tiden du tilbringer i garasjen. Garage oppbevaring planer bør også vurderes mens planlegger å installere en avtrekksvifte. Hvis du bruker mye tid på å arbeide i røyk, trenger din garasje å være godt ventilert. Folk som butikken farlige kjemikalier og skjøre gjenstander i garasjen, bør også ha veldig god ventilasjon. I begge tilfellene, er kontinuerlig ventilasjon anbefales. Derfor er første skritt å kjøpe en garasje avtrekksvifte med tanke på tid og elementene som er lagret i garasjen. Du trenger forskjellige størrelse garasje fans for å gi deg maksimal ventilasjon. De er -; Stor Shutter Fans - brukes i lukket garasje områder hvor det er fare for maksimal fuktighet og damp samler. Denne viften bidrar til å blåse ut ekstra kondens dannes. ; Frittstående Fans - brukes til å lede røyk og varm luft ut av garasjeporter og garasje vinduer. Multi-purpose Fans - brukes for begge - oppvarming og kjøling alternativer. ; Så snart du har bestemt hva slags garasje avtrekksvifte du trenger, er neste steg å sammenligne prisene på ulike typer og forskjellige merker av eksos fans for garasje. Du kan gå alle instituttlederne og jernvareforretninger i ditt område og finne ut den beste avtalen. On line nettsteder kan også tilby gode tilbud for lavpris garasjen avtrekksvifte. Sammenlign priser og merkevarer, og deretter velge det som passer ditt budsjett og garasje behov.
Så kommer installasjon av garasjen avtrekksvifte. Du kan gjøre det selv, hvis du har farten-får holdning, eller du kan rett og slett leie en entreprenør å gjøre jobben for deg. Hvis du ønsker å installere det på din egen, la oss se på installasjonen.
Slik installerer Garage avtrekksvifte?
Hvis du vil installere fan selv, følger de nedenfor nevnte trinnene.
Trinn en: Finne den nøyaktige riktig sted er første skritt i installasjon av eksos fans for garasje. If ditt tak høyde er bra, så installere takvifter for garasje ventilasjon. Else, kan du gå for veggelementer. Plasseringen vil avhenge av størrelsen på garasjen.
Trinn to: Next, slå av alle effektbrytere for å unngå ulykker. Også ta vare å fjerne isolasjon frå rundt stedet hvor du planlegger å installere fan. Dette er et forebyggende tiltak mot brann.
Trinn tre: Hvis du installerer viften i taket, feste den direkte til taket strålen. Hvis du feste den til sideveggen, kuttet veggen på en måte som din bolig strukturen stabilitet ikke blir kompromittert på noen måte. Mark omkretsen av kuttet med hjelp av en vifte boliger ramme. Plasser huset fast i hullet og forsegle det tett, med værbestandig tetningsmasse.
Fjerde trinn: Neste, sette inn et metall klipp på huset viften og bruke ledningene som du kjøpte med viften, for å koble viften til kilden av elektrisitet. Kjør det gjennom sitt eget uavhengige effektbryter. Der er din garasje avtrekksvifte klar til å brukes!
Garage avtrekksvifte trengs for å opprettholde riktig ventilasjon i garasjen. En garasje må være godt ventilert for å unngå ulykker. Garage ventilasjon er like viktig som kjeller ventilasjon og hus ventilasjon. Gjør denne farlig sted, et trygt sted ved å installere noen av de ovennevnte typer avtrekksvifter for garasje. Ta vare!

No comments:

Post a Comment