Friday 21 October 2011

Best Kamera 2010

Hvis du har en interesse for fotografering, selv på et minutt nivå, så ville du ha lurt på hvordan fotografer klarer å klikke nydelig snaps av skoler av fisk og korallrev med slik klarhet og uten å skade sine kameraer og utstyr. Svaret er vanntette digitale kameraer. Disse kameraene er laget i et måte som gjør det mulig for en fotograf å ta bilder i selv de mest ekstreme værforhold uten å bekymre skade digitale kameraet skyldes eksponering for regn eller vann. I denne artikkelen går vi gjennom beste vanntett kamera 2010 for deg å velge mellom.
Velge den beste Kamera
Kjøpe vanntette digitale kameraer kan være en vanskelig oppgave hvis du er en nybegynner i feltet og er usikker på hva du skal se etter i en vanntett kamera. Med så mange modeller på markedet, kan det være svært vanskelig å finne en modell som passer dine behov og spesifikasjoner. Det er noen ting du bør huske på når du velger den beste vanntett kamera for ditt formål. Disse spesifikasjonene er listet nedenfor. , En av de viktigste spesifikasjonene for å se etter i en vanntett digitalkamera er vanntett dybden som bestemmer hvor dypt kameraet kan gå. Den vanntette dybden du trenger avhenger av hva slags undervannsfotografering du planlegger å hengi i og hvor dypt under vann du vil bli. Hvis du går dypere enn dette, er sjansen stor for at du vil ødelegge kameraet. ; En annen viktig spesifikasjon å se etter er batterilevetiden til kameraet og om kameraet leveres med et oppladbart batteri. Dette er viktig som ellers vil du ende opp med å tilbringe mye penger på batterier. , The megapiksler teller av kameraet skal være en annen avgjørende faktor for deg. Hvis du har megapiksler forklarte til deg, ville du innse viktigheten av å ha et kamera som har god megapixel teller som det sikrer bedre bildekvalitet. Sammen med megapiksler annen viktig spesifikasjon er optisk zoom på kameraet da dette vil være svært viktig når det gjelder fotografering under vann. Flere optisk zoom, mer du kan zoome inn for å ta kvalitetsbilder fra avstand. ; Også utkikk etter resistente funksjoner i en vanntett digitalkamera som kulde resistent, støtsikker, riste bevis, etc. Disse resistente features gjøre deg kameraet bedre egnet til røff bruk. : Dette er bare noen av tingene som du må holde i tankene mens du lager en vanntett digitalkamera sammenligning. Sammen med dette sikre at du beholder kameraet godt. I det neste avsnittet gir vi deg en oversikt over noen kameraer, som hver er verdig tittelen beste vanntett kamera 2010. Forhåpentligvis disse best vanntett kamera 2010 vurderinger vil bidra til å gjøre valg av kameraet enklere for deg.
Best Kamera 2010
Till et par år siden, Pentax og Olympus var de to eneste kameraet selskaper som produserte vanntette kameraer, men med andre produsenter inn i løpet, dag er det mange flere muligheter av vanntett digital kameraer. I denne delen gir vi deg en runde opp av de beste vanntette kameraet 2010.
Canon PowerShot D10 Blue, kjent som den blå ubåten dette kameraet perfekt til en fotograf som har til hensikt å putte den gjennom noen tøffe bruk. Med et vanntett dybde på 33 fot, en 12,1 megapikslers oppløsning og ripesikkert linsen, på USD 330 er det en av de 10 vanntette kameraer 2010. Den eneste tommelen ned at kameraet får bekymringene sine filtre.
Fujifilm FinePix Z33WP, til en pris på kun USD 200, er dette en av de billigste kameraene blant de beste vanntette kameraer 2010. Det er et budsjett kamera og gir deg en vanntett dybde på ca 10 meter. Med ti megapiksler oppløsning bildekvaliteten er ganske god. Det har også en fin LCD skjerm og en meget god batterilevetid. Med en lang rekke menyvalg er det en av de beste vanntette kameraer i sin prisklasse.
Olympus Stylus Tough 8000; Et produkt en av pioneren produsenter av vanntette digitale kameraer måtte funksjonen i denne listen over beste vanntett kamera 2010. The Olympus Stylus Tough 8000 er et solid kamera som er laget veldig godt. Mest vanntette digitalkamera vurderinger har innvarslet its specs som sin 5 x digital zoom og 3,6 x optisk zoom, røde øyne, vanntett dybde på 33 fot og auto flash. Ved en pris på USD 400 kort er det dyrere enn andre vanntett digital kameraer, men det er en av de beste modellene i markedet.
Panasonic Lumix DMC-TS1S Silver, på USD 400 Dette kameraet er spioneringen å være en av de mest vanntette kameraet 2010 for amatørfotografer. En 12,1 megapikslers oppløsning og vanntett dybde på 10 meter, betyr det ikke har tech specs av ​​kameraer ment for profesjonelle, men er har en meget god bildekvalitet det gjør det et godt kjøp.
Pentax Optio W60, Pentax som var det første selskapet til å gjøre vanntette digitale kameraer funksjoner på denne listen over beste vanntette digitalkamera 2010 med sin Optio W60. Dette kameraet kommer med 10 megapikslers oppløsning, vanntett dybde på 13 fot og en 5 x optisk zoom, og alt dette til en pris på kun USD 250.
Straks du har bestemt deg hvor vanntette digitalkamera du ønsker å kjøpe fra den beste vanntette kameraet 2010 liste, at du følger vanntett digitalkamera tips og omsorg for å opprettholde kameraet og sikre at det fungerer godt i lang tid. Et godt kamera er alt du trenger for å sikre at minnene er tatt riktig og ikke vise seg å være uskarpe bilder med amøbisk figurer.

No comments:

Post a Comment