Tuesday 4 October 2011

Wasp Repellent

For de fleste av oss, veps er skremmende insekter som kan påføre stikkende biter. Når du merker dem frequenting din hage eller bakgård, vil du begynne å søke etter metoder for å bli kvitt dem. Skjønt, vepsene er sagt å være insekter som er en viktig del av økosystemet. Bittene de påfører er bare en del av deres defensive reaksjon på trusler. Men, kan vepsestikk være smertefullt og kan også føre til alvorlige og livstruende allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Så, er det alltid bedre å avskrekke dem fra frequenting lokalene. Dette kan gjøres med hjelp av veps repellents, veps feller, osv. Denne artikkelen tar for seg ulike aspekter av veps midler.
Wasp Repellenter
Ved hjelp av midler er en av de effektive metodene for avskrekke veps fra frequenting og hekkende i dine lokaler. Disse midler kan være av forskjellige typer. Du kan bruke kjemikalier eller gå for økologisk veps midler. I dag, selv elektroniske veps midler er tilgjengelige i markedet. Noen typer veps midler er ment for sprøyting på hud og klær, slik som å slå tilbake vepser. Selv kjemikalier ikke er å foretrekke på grunn av deres skadelige natur, organisk og andre typer veps midler brukes i hovedsak av folk. La oss ta en titt på de ulike typer av veps midler.
Naturlig Wasp Repellenter
Mens noen mennesker dyrke urter i sine lokaler for avskrekke veps, andre bruker spray laget av forskjellige naturlige produkter. Hvis du ønsker å adoptere den første metoden, dyrke planter som mint, malurt, sitrongress, osv. Blant dem er malurt sies å være det mest effektive en, og denne planten kan dyrkes som grenser i hagen. Selv de tørkede borekaks av planten er funnet å være effektiv som insekt frastøtende. Du må vokse dem i godt drenert jordsmonn og sørge for at plasseringen er ikke i nærheten av planter som fennikel, erter, anis, etc.
Lavendel olje, eucalyptus olje, etc., er også effektiv som veps midler. Ved lavendelolje, kan du enten bruke den på huden og klær eller annet spray det på områder som besøkes av disse insektene. Bland ¼ unse av lavendelolje med ½ unse citronella olje og 1 / 8 unse hver av pennyroyal olje, eucalyptus olje lavendelolje, tea tree olje og jojoba olje, for å forberede en hjemmelaget veps frastøtende. Denne blanding må fortynnes med seksten gram jojobaolje før bruk på huden. Hvis du ønsker en lavendelolje veps frastøtende som kan brukes som en spray for lokalene, deretter erstatte 16 gram jojobaolje med samme mengde vodka.
Det har også blitt bemerket at eukalyptusolje kombinert med citronella olje er også et effektivt middel for vepser. For å gjøre en veps frastøtende med eucalyptus olje, må du kombinere like mengder mentol olje, teak olje og citronella olje med ovenfor sa olje. Sprøyting denne blandingen på lokalene vil frastøte veps og også hindre dem fra å hekke dette området. Selv sitrus olje ekstrakt kan arbeide underverker for vepsen insekt kontroll. Eneste du trenger å gjøre er å spraye ekstraktet i dine lokaler. Det sies at sitrus olje ekstrakt kan drepe veps, når disse insektene kommer i kontakt med den. Noen bruker også blått sypress olje for repelling veps. Andre naturlige veps midler inkluderer agurk skiver, rosmarin olje, vaskerom blekemiddel, baby pulver, etc. Du kan også bruke neem olje som et insektmiddel, slik som å slå tilbake vepser.
Kort sagt, er det mange forskjellige naturlige veps midler som kan brukes som per dine preferanser, tilgjengelighet og effektivitet. Elektronisk veps vannavstøtende hevdes å være effektive til dette formålet, men, er dens effektivitet fortsatt ikke bevist. Du kan også bruke veps feller som kan kjøpes fra butikker. Disse fellene kan også lett gjøres hjemme. Så, prøv disse metodene, i tilfelle en veps problemet.

No comments:

Post a Comment