Saturday 22 October 2011

Infrarød Grilling Tips

Mange mennesker er gal om matlaging helgen grillmat og pølser, og liker å unnskylde at de kan tilbringe en lat ettermiddag grilling i bakgården. Hvem ville ikke være? Utendørs matlaging er gøy, avslappende, og produserer deilige mat. Matlaging på en utendørs grill er en helt annen opplevelse enn matlaging over en komfyr eller inne en ovn. Plus, det er en nødvendig middel for matlaging for noen matvarer og grill oppskrifter. Men ikke alle er en grilling guru, og det er derfor teknologien har tatt over det dilemmaet. Enten det er et gammelt kull grill eller gassgrill, har oppfinnelsen av nye og forbedrede grilling utstyr forandret ansiktet av matlaging kjøtt. Og en slik mani har tatt sine skritt i en verden av grilling kalt infrarød grill. Hvis du planlegger å kjøpe en eller allerede har en av disse, lære om den infrarøde grilling tips, teknikker, og matlaging instruksjoner.
Men hva er infrarød grilling? Det er en spesiell brenner som konsentrerer sine flammer fra brenneren direkte på keramiske fliser. Varmen omdannes til infrarød energi som stråler ut fra flisen og rett på maten. Denne teknikken gir intense og veldig varm varmekilde, som er utgangspunktet mye mer varmere enn noen tradisjonelle gass-eller kullgrill. Brenneren gir direkte varme som kan gå over 700 º C direkte på grillen overflaten. Infrarød grillen steketiden reduseres fordi mat er kokt raskere, jevnere og bedre enn andre varmekilder. Det er visse matvarer som ikke kan treg kokt, som er grunnen infrarød grilling er ideell for dem. Plus, med denne brenneren, kan utsiden av kjøttet lett kokt og karamellisert, mens du holder juice og smaker intakt. Selvfølgelig er det noen infrarød grilling fordeler og ulemper, men høydepunktet på brenneren er at den sparer energi ved å tilberede maten fortere. Nå som vi har noen forståelse av hva dette produktet kan gjøre, la oss gå over sine teknikker og unike instruksjoner.
Infrarød Grilling Instruksjoner
Selv om grilling er en del av sommeren, underholdende dine venner og familie hele året med infrarød grill har sin egen perks. Å vite noen nyttige infrarød grilling tips er neste skrittet for enhver bakgård cookout. Når du bruker grillen, du sparer på mat fra kreftfremkallende stoffer (som kull griller ofte legge i maten), og fra brenning kjøttet ujevnt (som gassgriller har hot spots eller steinene samler stekefettet til de blusse opp).
Siden tradisjonell gassgriller varme luften som omgir maten mens matlaging, ofte den kan tørke ut kjøtt og grønnsaker. Med infrarød grill, du gjør at smakene og fuktighet forblir intakte. Følgende er noen grunnleggende infrarød grilling tips som vil hjelpe deg å lære å lage mat på det. , En av de beste infrarød grilling teknikker for å lage mat saftig mat er ved forvarmer grill på høy i ca 2 - 3 minutter. Å gjøre det vil sikre at når du legger maten på grillen, vil det ha jevn varme til matlaging grundig. ; Char maten i ca 2 - 3 minutter på alle sider. Siden forvarming vil ta vare på mat ditt blir tilberedt hurtig og grundig, må det ytre laget for å være forkullet. Dette vil skape en barriere mellom fukt / matsmaken og varmen ute. ; Etter maten er forkullet skikkelig på alle sider, redusere varmen på grillen. Koke maten etter senke varmen og snu den over med 2 - 3 minutter. , En av de viktigste infrarød grilling tips er å holde panseret på grillen åpent under matlaging. Årsaken er, grillen varmer maten og ikke dens omkringliggende luften. ; Når maten er tilberedt riktig, la det hvile i ca 3 - 5 minutter før du spiser. På grunn av den intense varmen fra grillen, vil maten holde matlaging seg selv etter at den er fjernet. La det sitte en stund, slik at temperaturen på indre og ytre overflaten er jevn. : Dette var grunnleggende infrarøde grilling tips hver grill lover bør vite om. Og etter du er ferdig å spise, gjør rengjøring denne grillen ikke ta mye tid også. Alt du trenger å gjøre er å slå den på for høy varme. Dette vil sjørøye rester bort og gjøre grilling mye enklere.

No comments:

Post a Comment