Thursday 20 October 2011

Body Wash for menn

Body vask eller dusj gel handler ikke bare om hudpleie, det fremmer god hygiene også. Det er en flott måte å holde kroppen lukt og bakterier i sjakk. Det er som flytende såpe og brukes til å rense kroppen. Sammen med rensing kroppen, forlater det deg lukter bra for en lengre tid. Det er også stadig oftere brukt som et alternativ til såpestykker. En kropp vask ikke bare rense kroppen din, vil det også exfoliate det. Det er også et mer økonomisk valg. Men så, som er den beste kroppen vask for menn? La oss finne ut.
Akne Body Wash for menn
Akne vises vanligvis på oljeproduserende deler av kroppen som ansiktet, ryggen og brystet. Men kviser på kroppsdeler er mer alvorlig i forhold til det på ansiktet som kroppen huden er tykkere og har mer porer. Problemet er mer utbredt hos menn som har mer grov hud som gir overdreven svette. En god akne kroppsvask for menn kan ta vare på akne og kviser over hele kroppen. Den vanlige akne kroppsvask skal inneholde ingredienser som salisylsyre, benzoyl peroxide eller glykolsyre derivat. Funksjonen til disse ingrediensene er å rense porene og exfoliate huden. De har også absorbere overskytende oljen fra huden. Most kroppen vasker inneholder også kremer slik etter rens huden med en acne kroppsvask behøver du ikke å bekymre deg for det mistet sin essensielle oljer. Noen akne kroppen vasker også inneholder vitaminer som gir næring til hud. Herbal kroppen vasker inneholder kun naturlige ingredienser som neem oljen, aloe vera, etc., er også tilgjengelige og er effektive ved herding akne.
Antibakteriell Body Wash for menn
Hvis du har noen hudproblemer som utslett og tørr hud, kløe osv du bør bruke en antibakteriell kroppsvask regelmessig. Den essensielle ingredienser for en standard antibakterielle kroppsvask er Alpha Hydroxy Acid (AHA), Beta Hydroxy Acid (BHA), og kjemikalier som triklosan som brukes som desinfeksjonsmiddel. Body vasker inneholder naturlige oljer som peppermynte og jojoba olje sammen med shea smør, rosmarin, glyserin, honning, aloe vera, osv, er også tilgjengelig. Men å velge riktig antibakterielle kroppen vask i henhold til din hudtype er svært viktig. For eksempel, hvis du har en sensitiv hud, en duft gratis antibakterielle kroppsvask er hva du bør bruke. Det er fordi for duft alkohol blir lagt til kroppsvask og alkohol er ikke bra for sensitiv hud.
Top Brands for Body Wash for menn
Dove likvide dusj såper, Palmolive dusj geleer; ADIDAS energi scrubs; Nivea oppstrammende dusj væske; irske Spring Icy Blast; Detaljert kroppsvask for menn vurderinger er tilgjengelig over hele nettet og du kan velge den som passer dine behov.
Kriteriene for den beste kroppen vask for menn har mange variabler som hudtype, ingredienser, etc., så jeg vil ikke favorisere noen spesiell type eller merke. Bare prøv ut noen av dem å finne ut hva som fungerer best til deg. Hvis du foretrekker grønn hverdag, sjekk om beholderen av kroppen vask kan resirkuleres. Noen av kroppsvask ingrediensene er skadelig for naturen, men heldigvis produkter uten slike ingredienser er også tilgjengelig.

No comments:

Post a Comment