Friday 28 October 2011

Fordeler med Recycling Plastic

Vi alle vet at plast er en av de mest brukte materialene til gjenvinning. Dette skyldes ulike grunner og de viktigste av dem er miljøforurensning skyldes denne ikke-biologisk nedbrytbart materiale. Studier viser at naturlige nedbrytning av plast tar rundt 100 til 1000 år. Det er på grunn av denne grunn, og diverse andre bekymringer, at ideen om resirkulering av plast ble utviklet. Det er mange fordeler med resirkulering av plast. Les videre for noen informasjon om emnet.
Hva er Plastic Recycling
Plast har dukket opp som en av de mest brukte materialer, over hele kloden. Det sies at det finnes rundt 10.000 typer plast som brukes til produksjon en hel masse produkter, rett fra PET flasker, til barna sine leker og til og med klær. Dette resulterte i en betydelig økning i plastavfall dumpet over hele verden. Undersøkelser viser at en stor mengde av den globale avfallet består av ulike typer plast, som kan føre til en negativ innvirkning på miljøet. Så ble plast gjenvinning innført, slik at for å produsere nye produkter fra plasten som kastes skrap og avfall. Med andre ord, kan plast gjenvinning defineres som en prosedyre, som brukes til reprosessering plastavfallet til nye produkter. Følgende avsnitt tar for seg fordelene ved resirkulering av plast.
Fordeler med gjenvinning og gjenbruk av plast
Prosessen av plast gjenvinning er i utgangspunktet rettet mot miljøvern. Det er en vanlig faktum at gjenvinning papiret kan spare mange trær som brukes i produksjon av papir. På samme måte kan plast er en av de store deler av globale avfall forårsake alvorlige miljøhensyn. Dette skyldes ikke nedbrytbare natur plast det gjør det forblir intakt for en svært lang periode. Plastflasker, poser og andre slike produkter kan sees flytende i elver, innsjøer og hav. Man kan si at plast avfallet kan sees i nesten alle deler av verden med menneskelig bosetting. Nå, la oss ta en titt på hva er fordelene med gjenvinning av plast.
Environmental Fordeler med Recycling Plastic
Her er noen av plast gjenvinning fakta. Ta en titt på dem og hjelpe miljøet ved å resirkulere. , Den første og fremst nytte av resirkulering av plast er for bevaring av petroleum, som blir mangelvare. Store mengder petroleum er nødvendig for å lage nye plastprodukter og rundt 40% av petroleum forbruket kan reduseres ved å resirkulere gamle plast til nye produkter. ; Fordelene ved resirkulering plastflasker, poser og andre slike produkter inkluderer en reduksjon i utslipp av klimagasser. Med andre ord, er drivhusgasser slippes ut mens du brenner olje, og hvis mengden av petroleum som brukes i å lage plast er redusert gjennom resirkulering, vil utslipp av disse gassene blir dårligere. ; Selv fyllplassen plassen kan reddes gjennom plast gjenvinning. Det sies at fjerning av ett tonn plast til gjenvinning reservedeler en søppelfylling plass på rundt 7,5 kubikkmeter. , En av de viktige miljømessige fordeler av resirkulering plastposer og flasker er at det sparer dyr, fugler og et bredt spekter av akvatiske skapninger fra døden på grunn av inntak av plast. Kjemikalier i plast kan også forurense jorda så vel som vann. , Nå, du vet de ulike fordelene med resirkulering av plast, så langt det gjelder miljø. Det sies at resirkulering ett tonn plast resulterer i lagring av energien som brukes av to mennesker i et år, og vannet som kreves av en person i to måneder. Det sparer også rundt 2000 pounds av petroleum. Bortsett fra det, er flere gode produkter laget av resirkulert plast. Noen regioner har kommet opp med konkrete lovgivningen, som per som, kan du få betalt for å resirkulere. Kort sagt, er av plast gjenvinning gunstig på alle måter. Så, slutte å kaste plast, og ta arbeid for å fremme sin gjenvinning.

No comments:

Post a Comment