Monday 24 October 2011

Nursery dekorere ideer for Boys

Borte er de dagene da dekorere en baby boy's room var om male rommet med blå farge og fylle den opp med leker. Nursery dekorere ideer for gutter har utviklet seg gjennom årene og folk benytter topp interiørarkitekter for å gjøre opp sine guttens rom. Gutter barnehage skal være funksjonelle, men lunefull og bør ha nok lagringsplass. Du kan lage kule soverommet temaer til barnet ditt basert på hans favoritt tegneseriefigurer eller superhelt. Dekorere en baby barnehage til gutt din vil være ganske en hyggelig oppgave, og du kan gi frie tøyler for din kreativitet. Her vil vi diskutere om barnehager dekorere ideer om et budsjett for gutter.
Decorating Ideas for Boys rom; forventningsfull foreldre alltid tar barnets kjønn i betraktning når dekorere barnerommet. Tradisjonelt, har en gutt alltid en blå-farget barnehage og en jente har en rosa en. Men til dags, kan du ha mye moro dekorere barnets barnehage, og du trenger ikke å begrense deg til en blå farge palett for din baby boy. En av de beste barnehage dekorere ideer for gutter er å velge bestemte baby room temaer som en tropisk regnskog, en fargerik under vann havet eller til og med dyr og insekter. Din pjokk kommer til å bli til en liten gutt ganske snart og han vil helt sikkert ikke setter pris på deg dekorere sitt soverom med fairy malerier på veggene hans.
Wall Colors for Baby Boys Nursery, Kostnaden for dekorere en barnehage er betydelig, så sørg for at du har designelementer som møbler og interiør i en nøytral fargepalett som ungen ikke vil vokse. Det viktigste aspektet av din baby boy's planteskole er fargen på veggene. Velg sterke farger som sitron gul, fersken, lime grønn, lavendel og lys oransje. Disse muntre farger gjør gode barnehage maleri ideer. Forskning har vist at babyer reagerer på farger om deres barndom og lyse og glade farger vil holde din baby boy fornøyd. Velge baby room farger Det er enkelt, bare sørg for at du ikke velger vegg maling farger som oliven grønn, brun og stålgrå som de er mer egnet for studier og biblioteker.
Møbler Ideer for Boys Nursery, Når du er ferdig med å velge fargene for babyens barnehage, er neste skritt å velge riktig møbler som krybbe, en kiste og baby garderobe. Barnet crib bør fortrinnsvis laget av tre, og bør være store og komfortable. En chest og små garderobe for din baby boy er svært viktig som du trenger et sted for oppbevaring sine klær, bleier og andre baby-produkter. En av tre Stellebordet vil også være et velkomment tillegg for endring av babyens bleier. Kjøpe de beste trevarer for babyens møbler eller du kan også bruke din gamle babyens barneseng etter rengjøring og reparere det. En av de best barnehage dekorere ideene for gutter er å male garderoben og brystet i hvitt farger eller bare flekker med en mørk tre beis for å gi møblene en mer polert titt.
Temaer for Decorating Baby Boys rommet; Annet barnehage dekorere ideer for baby gutter inkluderer fargerike gardiner som kommer med et dyr eller tegnefilm mønster og fine dype tepper plassert strategisk i rommet. Husk at barnehagen for din baby boy vil etterhvert bli omgjort til soverommet sitt og derfor dekorere holde det i tankene. Når babyen gutten er litt eldre, er en flott baby soverom idé å lage en fin veggmaleri på en av veggene i rommet sitt. If din gutt er fascinert med pirater, kan du lage et veggmaleri av et stort sjørøverskip komplett med en pirat høvdingen, hans medhjelpere og en kiste av gull mynter.
Dette var noen baby barnehage dekorere ideer for gutter. Noen ting du bør huske mens dekorere en baby boy's planteskole er at møbler i barnehagen bør være laget av heltre, og ikke glass, ikke plasser noen glass eller krystall gjenstander og tape over alle stikkontakter. Dag som du vet hvordan du skal dekorere gutter barnehage, du kan ha det gøy innrede baby boy's rom.

No comments:

Post a Comment