Saturday 22 October 2011

Gartner Busker

Suburban amerikanere har landskapsforming busker som en av sine favoritt hobbyer. I de siste par årene har mange bransjer har kommet opp som tilbyr tjenesten av plen og landskapsendringer design. Dessuten har folk blitt klar over viktigheten av buskene med landskapspleie i å utvikle en hage. Men noen ganger grunneierne ikke er klar over tilgjengelige alternativer og ulike typer landskapsarbeid busker som passer best å forskjønne deres hage.
Derfor, til landskap busker mennesker er enten forvirret om å få de beste bushen for hagen sin eller tilbrakt mye penger i å ansette en designer eller konsulent. Før landskapsarbeid er det et must å ha en visjon om hvordan det vil endre utseende på hagen din etter plantene vokse og blomstre. Buskene vokse i nesten 1 til 3 meter og fungere som en utmerket cover for å skjule uønskede visninger.
Busker har mange roller å spille i hagen som gir en skjerm til den nye blomstrende planter, for å lage en partisjon eller redusere tilgang fra alle sider og om deling av plenen i ulike seksjoner. Valget av landskapsarbeid bushen avhenger sitt formål i hagen. For eksempel, kan ikke alle busker brukes som en hage vegg. Blooming rose-busk ser grasiøs langs stien i sin blomstrende sesongen, men det kan ikke fungere som en hage vegg. På liknende måte, lyse blomstring busker ser vakkert i starten av plenen eller midt på plenen. Det avhenger også av personlige preferanser eller valg så mange hage eiere foretrekker busker blomstre hele året, og noen foretrekker sesongens blomstrende busker. For eksempel, rosebusker gir rikelig av muligheter til å vise kreativitet. Du kan plante en rose busker i en klynge eller plante den med andre busker. Her har vi laget en liste over svært vanlig landskapsarbeid busker for deg å få en slutt på forvirringen.
Felles Gartner Busker, Spirea Busker, Weigela Busker, Privet Busker, Evergreen Hedges, Lilac Busker, Spice Busker, Butterfly Busker, brennende busker, Red twigged Dogwood; Dwarf brennende busker, Rose of Sharon busker; Compacta brennende busker, Liste over Gartner Busker; Adam's Needle, Alpine Currant, Alpine Currant - Green Mound, Arborvitae; Berberis - Atro Nana; Barberry - Concorde; Bearberry - Massachusetts; Beauty Bush - Dream Catcher; Butterfly Bush - Miss Ruby; Coral Berry - Magic Berry; Cotoneaster - Cranberry; Dogwood - Arctic Fire; Deutzia - Chardonnay Pearls; Double Blomstrende Plum; hyllebær - Black Beauty; Beinved - Blondy, Forsythia - Fiesta; Flame Amur Maple; Holly - Blue Princess; Potentilla - Gold; Pussy Willow; Blomstrende Quince - Texas Scarlet; Rose Sharon, En av de beste måtene å holde landskapet i en god form er å beskjære regelmessig, som også er et must for andre planter også. Buskene vokser veldig langt hvis det følger med riktig ernæring. Beskjæring er pålagt å gi den en ønsket form og for å stoppe den fra outgrowing de andre plantene. Beskjæring Prosessen er meget enkel, du trenger bare å kutte stengelen etter et intervall i løpet av dens vekstsesongen. Den legger også til tetthet samt stadig økende antall av anlegget. De som tror at å opprettholde et landskap er svært vanskelig, og en kjedelig jobb, men likevel vil deres hage å se attraktive kan gå for små landskapsforming busker eller liten blomstrende trær som er lettest å vedlikeholde og beskjære.
Landskapsarbeid busker gir en enorm mulighet til gartneren å designe hagen. Bortsett fra dette, er en grundig behandling nødvendig hvis du vil at hagen skal se sunne og grønne. Riktig pleie maksimerer også fordelene av landskapsarbeid bush.

No comments:

Post a Comment