Monday 3 October 2011

Lopper Control i Home

Lopper er små brune, vingeløse insekter med horisontal flate formet kropp og piercing munnen. De trives i et varmt og fuktig klima og stort sett inn dine huset gjennom den tykke pelsen til kjæledyr. De lever seg på blod suges fra disse dyr. De har også bite mennesker særlig små barn. Angrepet av lopper ikke er bare begrenset til kjæledyr og mennesker, men de invaderer hele huset på kort tid. Du finner dem overalt start fra myke tekstiler som tepper til sofaer, bord, møbeltrekk, osv. Lopper kontroll i hjemmet ganske vanskelig hovedsakelig fordi de formere seg i et hurtig tempo. De lå rundt 50 egg hver dag!
Lopper Behandling i Home
Når det gjelder kontrollerende lopper i huset, vi foretrekker naturlig loppe rettsmidler hovedsakelig fordi de ikke innebærer noen sterke kjemikalier som kan forårsake skade på husdyr og barn. Her er noen effektive loppe kontroll hjem rettsmidler og løsninger:
Støvsugere: Hyppig støvsuging kan styre lopper hjemme som det er i stand til å plukke opp både puppe og de voksne loppene. Bruk støvsugeren for rengjøring myke tekstiler som tepper, madrasser, puter, tepper, gardiner og bare gulv. For å oppnå bedre resultater, holde et par møll baller inn i støvsugeren posen. Når du er ferdig med rengjøring jobben, fjerner støvsugeren posen og kast den av i en papirkurv kan umiddelbart.
Kiselgur: Kjøp pulver kiselgur frå bonde forsyne butikkene og bruke den for lopper kontroll i hjemmet. Når dette pulveret kommer i kontakt med lopper, få insekter dehydrert og til slutt de dør. Dryss en liten mengde av dette pulveret på nook og hjørne av huset. Å rydde opp lopper på teppet i hjemmet, må du trenge pulveret dypere inn i stoffet ved hjelp av en sopelime. La pulveret urørt i to dager. Støvsug alle de områder av huset grundig.
Tabell Salt: Mange unngår kiselgur som sin innånding kan være skadelig for mennesker og kjæledyr. For dem er det tryggere alternativ for loppe utryddelse bruk av en kombinasjon av salt og regelmessig renhold pulver. Bland opp en del av bordsalt med 8 deler av renhold pulver og sprenge sjenerøst og strø den på gulv, trapper, under sengen, i skapene, osv. La blandingen å holde på alle de som underlag for en uke og deretter støvsug dem.
Pet Clean Up: Forbered en naturlig hjemmelagde løsning for å rydde opp kjæledyrene. For dette, suge et par skiver sitron i kokende vann natten over, slik at citrus oils får sluppet ut i vannet. Neste morgen, dyppe en bomullsdott i denne løsningen og bruke det på pelsen deres. Gi spesiell oppmerksomhet til områder som baksiden av hodet, bak ørene og armhulene. Denne behandlingen bør følges av bading dem med en hjemmelaget loppe shampoo laget av en kopp med mild oppvask såpe og to ts av eucalyptus olje. Vask alle de elementene som regelmessig brukes av kjæledyrene inkludert kjæledyr senger, scatter tepper og pynteputer. Etter vask, tørk dem under direkte Søn Dette gjøres fordi katten lopper eller hund loppene ikke kan overleve i varme fra solen.
Dette er noen av de enkle metoder som benyttes til lopper kontroll i hjemmet. Når du har eliminert disse skadelige parasitter fra hjemme, skal du hindre at de kommer tilbake. Eukalyptus blader fungere som en utmerket loppe frastøtende. Spre dem sjenerøst over hele huset og dermed sørge for forebygging av loppeangrep i hjemmet. Disse bladene forblir friske for rundt 6 måneder og gi ut en behagelig lukt i hele huset.

No comments:

Post a Comment