Monday 3 October 2011

Simulert Diamond Wedding Rings

Simulert diamanter har kommet for å redde de av dere som kunne ikke engang begynne å forestille se det virkelige glitrende skjønnhet på ring finger. Hvis du er en av de som engasjement eller bryllup blir stadig satt ut på grunn av kostnadene ved en diamantring, her er gode nyheter for dere menn og kvinner der ute. Simulert diamond engasjement ringer, og gifteringer nå muliggjør flere par rundt i verden for å realisere sine drømmer om å starte et nytt liv sammen. Men hva er simulert diamanter og disse simulert diamant bryllup ringer? La oss ta en titt på en detaljert forklaring på disse, og forstå fordelene ved å investere i simulerte diamanter.
En introduksjon til Simulert Diamond Wedding Rings
Simulerte diamanter er rett og slett mannen laget diamanter opprettet og vokst i en lab-kontrollert miljø, som innehar nesten alle kjennetegn på en ekte diamant i at de er så geniale, hardt og ha en high brytningsindeks. Alle disse funksjonene gjør dem svært lik en ekte diamant, bare mye rimeligere. Det stemmer. Høy kvalitet simulerte diamanter er mye billigere enn en ekte en, og ærlig, ville man ikke kunne lett se forskjellen mellom de to sett med det blotte øye. Når satt i forskjellige metaller, fra platina til gull for å sølv, vil du kunne idretten den perfekte diamant giftering. Dessuten er det er ingen grense for design de kan brukes i. Several jewelers tilby et utvalg av design å velge mellom, eller du kan opprette simulerte diamantringer med motiver dere har valgt, for å gjøre den spesielle dagen enda mer minnerik.
Det finnes flere typer og varianter av simulerte diamanter, og noen av de beste simulerte diamanter er skapt og dyrket på en måte, at de believably emulere skjønnhet og egenskaper ekte diamanter. De typer simulerte diamanter som blir brukt i ringer og andre simulert diamant smykker er:; Syntetisk Rutil: Dette simulert diamant er skåret ut av ren titan oksid, og dermed inneha en overlegen brytningsindeks, svært lik en ekte diamant. Faktisk, ikke bare hvite diamanter, er det en rekke fargede simulerte diamanter finnes i dette materialet, som lar deg gå utover tradisjonelle og sport en trendy diamant farger som sjokolade, som ellers er svært dyrt. , Cubic Zirconia! Denne rekke simulerte diamanter er en av de mest populære, som besitter hardhet, og brytningsindeks av ekte diamanter. Med sin feilfri struktur og gjøre opp, kan det være en av de beste valgene for en simulert diamant giftering. ; Yttrium Aluminum granat (YAG): Yttrium aluminium granat er enda en av de mest populære simulert diamanter, med en hardhet som ligner på en ekte diamant. Dens eneste ulempen er at refraktiv indeks er relativt lav, etter at den har blitt kuttet og polert. Men, ved å legge ekstra mineraler til det, har det vært gitt en naturlig perle der den emulerer egenskapene til en ekte diamant. Også tilgjengelig er farget varianter av disse diamanter. ; Fordelene ved Optisk for simulert Diamond Wedding Rings
En av de største fordelene av å velge en simulert diamant giftering over en ekte er de kostnadsfaktoren. Det er definitivt lett rimelig sammenlignet med ekte diamanter, som er selvsagt en jente beste venn, men en veldig økonomisk krevende. Det finnes også en annen kanskje mindre kjent fordel av å velge en simulert diamant giftering over en ekte en. En ekte diamant forekommer i naturen, og er utsatt for mye feil i kvalitet, farge og karat. Dette betyr at hvis per sjanse, skje du å komme over en god størrelse unikt farget diamant, er du nødt til å skall noen store penger for å kunne eie den. På den annen side er dens simuleres motpart allerede godt kuttet, polert og skapt under et kontrollert miljø, for å passe smaken av sin varying customer valg.
Det er et kjent faktum at simulert diamant bryllup ringer kan fremvise den sjarmen og exquisiteness av ekte diamanter, og med mindre du få den sjekket av en gullsmed, kan ingen egentlig fortelle med diamant du er nå på seg er reell eller simulert. Så, for de av dere som har vært å sette av bryllupet ditt på grunn av kostnadene faktor involvert i kjøp av ringen, du ikke lenger å bekymre deg. Velg et simulert diamant giftering og endelig leve den dagen du har drømt om hele livet ditt.

No comments:

Post a Comment