Saturday 15 October 2011

Hair Relaxer Anmeldelser

Før, starter vi diskutere om hår relaxer anmeldelser, her er noen generelle info om hår relaxers. En hår relaxer er et produkt som hjelper i avslappende krøller, og dermed gjør dem mindre krøllete. Det er brukt ligner på en hårfarge, og kan komme i en krem, lotion eller serum skjema. Hair avslappende kan utføres i en salong med en profesjonell kosmetolog, eller du kan kjøpe hjemme håret relaxer kits og bruke det selv for å slappe av håret. I likhet med hårfarge, flytter behandlet del av håret vekk fra hodebunnen som håret vokser, og dermed regelmessige anvendelser av håret relaxers som kan være etter hver 6-8 uker er nødvendig.
Hvordan en Hair Relaxer arbeid?
Når håret avslappende produktet er brukt på håret ditt, endrer det hårets struktur som er motsatt av perming av hår. Den aktive ingrediensen stede i håret relaxer er en sterk alkalisk kjemisk, som trenger gjennom cortex eller kortikale lag av håret og løsner naturlige curl mønsteret. Det indre laget av håret av håret gir krøllete formen og styrken og elastisitet. Når har søkt et hår relaxer, prosessen irreversibel, og det er visse bivirkninger som brenning av hodebunnen, tørrhet av hår og hår skade. Derfor er det viktig at folk trenger å kjøpe riktig type hår relaxer henhold til deres hårtype, og følg instruksjonene nøyaktig nevnt på etiketten for å unngå hår relaxer bivirkninger. Her er ulike hår relaxer anmeldelser og det beste produktene.
Typer Hair Relaxere & The Best produkter
Lye Basert Hair Relaxere; Produkter som omtales som lut relaxers, inneholder den kjemiske natrium hydroxide, som er en av de sterkeste type Hovedpersonens kjemiske brukes og gir langvarige og dramatiske effekter. Styrken av produktet varierer pH fra 10-14. Jo større pH jo raskere rettetangen vil ta tak, men det er sjanser for mer skade på håret. Unngå sterke produkter som bevegelser relaxers, så mange bevegelser håret relaxer vurderinger si at det er en veldig sterk håret relaxer og har skadet håret. ; Bekrefter av Avon er et flott produkt for avslappende håret. Dette produktet er det beste for stylister som foretrekker en tregere program gangen håret avslappende behandling. ; Optimum Relaxer er en sterk arrangere produkt, noe som er flott for krøllete krusete hår. , No-lut Hår Relaxere; Mange kvinner har byttet hjelp til no-lut hår relaxers, som også inneholder en kjemisk. Men, den kjemiske brukte - er guanidine hydroxide, mildere forhold til natriumhydroksid, noe som betyr mindre potensiell skade på håret. Spesiell forsiktighet bør utvises ved bruk no-luten hår relaxers. , Økologisk Root Stimulator Olive Oil innebygget beskyttelse Ingen Lye Relaxer System (Extra Styrke) er et godt produkt. Mange olivenolje hår relaxer vurderinger på dette produktet sier at det hjelper å rette krøllete krusete hår raskt. , Optimum Care Advanced Technology Conditioning Ingen Lye Relaxer System, er et annet produkt som forhold og gjenoppretter hår sprette, og retter hår raskt med mindre skader. Dette er en av de beste relaxers for svart hår. ; Natural Hair Relaxere; Det er mange naturlige ingredienser som også kan bidra til å slappe av håret. Hvis du ikke ønsker å bruke sterke kjemikalier, og deretter bruke naturlig hår relaxers er en trygg måte å gjøre krøllete håret mer medgjørlig. ; Naturalaxer Kit-In-A-Jar er en organisk naturprodukt, som er fri for kjemikalier. Det hjelper å kontrollere frizz og merkbart slapper hår. ; Du kan også bruke naturlige hår relaxer produkter som olivenolje, kokos fløte, melk eller sitron å slappe av håret. : Dette var de ulike hår relaxer anmeldelser, og den grunnleggende typer hår relaxers. Så, lese etikettene på produktet for å se om det samsvarer hårtype og tekstur. Du kan konsultere en profesjonell cosmetologist å slappe av håret, eller bruke et hjem kit å slappe av håret hjemme.

No comments:

Post a Comment