Wednesday 26 October 2011

Peis Mantel Planer

En peis prydet med en vakker Mantel gjør Grand uttalelse til ditt hjem innredning. Det finnes ulike alternativer for å dekorere en mantel, spesielt en dramatisk tema gjør det til et samlingspunkt av alle rom. Det moderne design spenner fra elegante stream-lined til høye kanter mantels. Du skal komme noen fantastiske peisen Mantel planer i denne artikkelen, som vil hjelpe deg å designe peisen hjemme hos deg.
Peis design har utviklet seg siden det 12. århundre, bærer den rike historien til renessansen. I løpet av denne perioden, hadde mantels typiske arkitektoniske utforminger og mønstre av Europa. En storslått peis merket status i familien. Imidlertid kan du implementere peisen mantel planer for huset ditt, ifølge interiørdekor av huset ditt.
Hvordan Planlegg en Ildsted Mantel?
Valget av peis Mantel design avhenger av faktorer som, den tilgjengelige plassen inne i rommet, dens behandling og de klimatiske forholdene som råder der. Den tradisjonelle peisen Mantel stilene er fortsatt på moten, med utsøkte mønstre laget med tre og murstein. Så la oss finne ut hvordan å utføre peis design planer for huset ditt.
Planlegge Layout: Rengjør området helt der du er ment å øke mantel. Hvis du pusser, må du redesign det godt. Ta målingene nøyaktig og layout design. For dette, du definitivt trenger hjelp av en arkitekt eller interiørarkitekt.
Utføre Design: Monter komponentene kreves for peisen mantel. Peis Mantel kits er tilgjengelige i butikkene som inneholder alt tilbehør som kreves for design. Når du har anskaffet alt for hånden, lå mønsteret av mantel og begynne å designe etter ditt eget valg.
Peis Mantel Designs
Har du kommet opp med noen ideer til en peis Mantel design? Hva foretrekker du, tradisjonell eller moderne eller en blanding av begge? Vel, hvis du er fortsatt på utkikk, her presentere deg noen av de beste materialer for å utforme en peis. Firebrick, treverk og stein er de beste materialer bygge en peis Mantel.
Firebrick Mantels: firebrick mantels har en rød rød eller brun brune utseende. De er veldig godt satt i hjørnene av et hus. De har et landskap appell og er semi-moderne i naturen. Den tradisjonelle mantels har rustikke innstillingene murstein mantels.
Wooden Mantels: Wooden mantels er det perfekte tema hvis du har en tradisjonell type hytte hus. Avhengig av peis mantel innredning, kan det være tradisjonell eller moderne. Veden er vanligvis avledet fra kofferter av furu, eik, kirsebær og lønn. De er rimelig i forhold til stein mantels.
Stone Mantels: Hvis du vil ha den moderne design for peis mantels, bare velge for stein modeller. Dersom regning ikke er en begrensning, deretter en marmor Mantel er simpelthen den beste. Andre steiner som brukes for å lage en peis Mantel inkluderer granitt, kalkstein og skifer. Kalkstein og skifer er billigere enn granitt og marmor.
Når du har bestemt peisen mantel ideen til hjemmet ditt, bare gå videre med dekorasjon. Fargevalget og arkitekturen er en av de viktigste med peis Mantel planer. Fargen kan være enten fet eller nøytrale nyanser. Noen dekorative stykker inkluderer arvestykker, reise souvenirer, malerier, etniske håndverk, vegg scones, speil, aqua flasker og røde koraller. Skyggene, kunstverk, tilbehør og ornamentering bør utfylle temaet valgt av deg. Bare gjøre det selv!

No comments:

Post a Comment