Wednesday 26 October 2011

Selvtillit motivasjon på jobben

Konseptet med selvtillit motivasjon på jobben, er enkel - presse deg selv til å utføre. Det første steget mot selvtillit motivasjon er enkelt, akseptere det faktum at det finnes en rekke nedturer i livet. Vi reiser gjennom mange reiser i livet som barn, foreldre, enslig person, kollega, ansatt, overlegen og det er hundre prosent at det kommer til å være oppturer og nedturer. Disse reisene er som rir på bølgene på havet, dra deg opp og du må komme ned på noen eller det andre punktet, og det er akkurat der du trenger selvtillit motivasjon på arbeidsplassen. Du finner flere teoretiske eksemplene på selv motivasjon på jobben. Bare se etter folk som er glade, de er ganske sjeldne, men de er lykkelige. Nå grunnen til at de er lykkelige, er at de aksepterte ulempene av livet, og er klar til å møte dem og løse dem.
Jeg er ikke om å mate deg med noen teori eller anti depresjon litteratur, men her er noen virkelig gode praktiske selvtillit motivasjon på jobben løsninger som fungerer.
Self Motivasjon på arbeidsplassen
Her er noen praktiske ideer du et redskap for selvstendig motivasjon på jobben.
Planlegging; Som mennesker gjør vi formler og tilsett 2 + 2 som en fire. Vi tror at det noen gang formelen vi bruker, vi kommer til å kunne følge formelen og gjøre det arbeidet. Men du ser mine venner, det er noe som kalles skjebne som den store fyren der oppe bestemmer. tror noen at faktum, noen ikke. Konklusjonen er verden ikke kommer til å kjøre slik du vil den skal kjøre.
Her ser du hva det du kan gjøre, når du våkner om morgenen, lage en liste over ting du trenger å gjøre hele dagen. Også timing med hvor du må fullføre ting-å-gjøre. For det andre har en plan "B" klar, fordi du kommer til å trenge det. Planen 'B' skal være litt kortere enn den første. Derfor, hvis ting blir 2 + 2 er lik fem, skal du kunne gjøre en tilstrekkelig kompromiss og si 'ok sir, 5 det er ".
Læring av feil, I det siste, kan du ha begått noen feil vedrørende avgjørelser eller tid planlegging eller ressursplanlegging. Hvis du står overfor slike situasjoner, gjør det et poeng å liste ned din tolkning av den feilen, på en måte som starter med setningen "Jeg skulle have.instead av. '. Dette hjelper sterkt å veie de nåværende alternativene og ta den riktige avgjørelsen. Den store fordelen er at du skal ha god oversikt over hva som kan muligens gå galt her. Denne øvelsen vil også få inn en god del av selvkontroll og vil hindre deg fra å gi etter for fristelsen og uforsiktighet.
Rettidig SWOT analyse, SWOT-analyse er en slags analyse der man kan analysere fire integrerte deler av ytelse, nemlig, styrke, svakhet, muligheter og trusler. SWOT-analyse gjort på begynnelsen av dagen, i planleggingsfasen tjener til å være effekt, fordi du kan forutsi kommende dagen styrker, svakheter, muligheter og trusler. Skrive ned den sannsynlige SWOT's ville også motivere deg psykisk og gjøre deg forsiktig med den sannsynlige negative hendelser av dagen. SWOT er en veldig populær metode blant de fleste av selvtillit motivasjon teknikker.
Unngå Utsettelse, selvtillit motivasjon i næringslivet er nødvendig være fordi vi har ofte unngått en bestemt oppgave. Sette av utførelse eller snarere procrastinating det er skadelig. Det er to grunner til utsettelse, først jobben er vanskelig og du har en frykt for å gå galt, eller andre jobben er kjedelig og lang, med flere timer. Dermed i slike situasjoner de beste selvtillit motivasjon er ikke procrastinating og fryktløst takle oppgaven umiddelbart. Tro det eller ikke, vil en slik tilnærming definitivt lede deg til en bane av suksess. I den moderne verden sommel tendens til å være det største hinder for selvtillit motivasjon på jobben.
Mossad temperament, Fryktløshet er Mossad temperament. I flere selvtillit motivasjon tips du er nødt til å finne noe som forteller deg å overvinne frykten. Ofte på arbeidsplassen kan du være nølende til å gjøre en oppgave på grunn vanskelighetsgraden, så vel som mammuten mye arbeid. Den beste måten å overvinne denne frykten er å skrive en klebrig inn foran deg som sier hva som kan skade meg? Når jeg er rett ". Du kan også forberede noen andre slike notater som de vil utvikle en "ingenting å tape" temperament, som faktisk er den mest apt selvtillit motivasjon holdning.
Jeg håpet at utarbeidelsen av selvtillit motivasjon på jobben har vist seg å være en tanke booster for deg. Du kan også ta en titt på noen selvstendig motivasjon bøker for å forsterke en positiv tenkning og vil hindre deg fra å falle inn i en tilstand av depresjon. Til slutt som uttrykket antyder selv "self motivasjon 'er en prosess med å finne motivasjon i deg selv. Len deg tilbake og tenke, om dine drømmer og forhåpninger er det største selvtillit motivasjon på arbeidsplassen. Lykke.

No comments:

Post a Comment