Thursday 27 October 2011

Best laken

Denne verden er full av valg, uansett hvor du slår har du et sett med valg å gjøre og beslutninger å ta. Hvis du trodde velge den rette madrassen var viktig, så må du vite at å få det beste laken er også viktig. Myk luftige laken ikke bare legge stil, mønster og farge på soverommet, men spiller også viktige roller i å gi en god natts søvn. Det er mye variasjon under laken paraplyen i forhold til materiale og kvalitet, som til tider kan tankene boggling. Noen materialer heller flørte mykere enn de andre mens noen varer mye lenger enn de andre. Men, hvordan en velger best sengetøy for en selv. Hva er de forskjellige faktorer som du må huske på? La oss finne ut!
Hvordan velge den beste laken for the Money
Hvis du går laken shopping, vil du finne scorene til varianter i forskjellige materialer, tråden teller, mønstre, farger, størrelser og utskrifter.
Materiale; Det er viktig å få en laken som ikke bare gjør at du føler deg bra, men er også slitesterke og rimelige. De ulike laken tilgjengelige materialer er som følger.
Bomull, Cotton ark har vært folks favoritter og de beste sengen ark til varmt vær. I bomull selv, det finnes flere grader av bomull, hvis kvaliteter måles avhengig av lengden på stift. På lengre stiften eller stykke bomull som kan trekkes inn i en enkel tråd. På lengre stiften brukes, jo mer slitesterk sengen ark vil bli. Den beste laken for sommeren er egyptiske bomull og Supima bomull typer, som 100% naturlig bomull absorberer fuktighet, holde kroppen kjølig. De er også luksuriøse, myke å føle. Hvis du er ute etter billigere bomull, og deretter gå for poly-bomull, som er billigere, men ikke puste så vel som naturlig bomull.
Flanell, Folk som bor i kalde klimatiske områder av verden kan gå inn for flanell ark, fordi disse arkene vil holde deg varm om natten. Disse platene er holdbare og rimelige også. Når du kjøper flanell ark, unngå å kjøpe ark som fluff er for løs, fordi dette kan conduce to ujevnhetene etter vask. Jo høyere vekten av flanell, jo varmere blir det, dessuten, jo mer stoffet veier, jo mer det koster.
De andre materialer er silke, mikrofiber og sateng, noe som er luksuriøse sengetøy og ikke brukes på daglig basis. Du kan kjøpe et par av disse ved spesielle anledninger. Dessuten, de av dere som har gått grønne kan ta en titt på Wamsutta Zen Comforts laken, som er laget av bambus stoff. Disse arkene er blandet med en blanding av bomull, altså, ikke krympe.
Thread Count, tråden teller er som teller på antall tråder som er i en kvadrattomme av stoff, i begge retninger av veven. Flere laken produsenter hevder er deres er den beste laken i verden, med 1000 tråd telle. Men ofte disse spioneringen påstandene er falske. En høy thread count gir laken en mer luksuriøs følelse, men betyr det også laken er utsatt for tidlig slitasje. Moderasjon er nøkkelen! Thus, kjøp ark med 250 tråders og over for de mykeste og mest holdbare typer sengetøy.
Størrelsen på Sheet; Sjekk pakken av ark for informasjon om størrelsen på arket. Du ønsker ikke å plukke opp ark som ikke er i tråd med king size-seng dimensjoner. Det er alltid bedre å være klar over madrassen "dimensjonene før du går laken shopping. Fortell butikkeier du eier en queen size-seng med pute tucks på begge sider. Eieren eller lagre ledsager vil vise deg king size-seng ark som passer dine queen size madrassen dimensjonene perfekt. Det er også viktig å huske at ark krympe opp til 7% etter første vask.
Hvitvasking Instruksjoner, når du kjøper et ark, les hvitvasking instruksjonene på pakken. Satin ark kan føle fantastisk å ligge på, men hvordan praktisk det er å ha dem tørke rengjøres hver helg? Derfor, ta denne faktoren også i betraktning når du kjøper sengetøy for sengen din.
Å holde alle disse faktorene i bakhodet, gå ut shopping jakt etter den beste sengen ark for sengen. Kos bort til en komfortabel seng, etter en lang dag er intet mindre enn paradis!

No comments:

Post a Comment