Saturday 29 October 2011

Under armene Whitening

Så du endelig klarte å få passene for rockekonsert. Gratulerer! Hva du har valgt for natten er en fantastisk grime halsen antrekk. Du vet du ser drop dead gorgeous i det. Men tenk, du nyter konserten og not på vill rocking beats. Du roper på toppen av din stemme med publikum, og du er helt begeistret. No, vokalist sier kom igjen alle sammen, legge hendene opp i luften, og det du føler et plutselig snev av forlegenhet. Du vet årsaken, unrepresentable og mørke armhuler er et problem som møter mange kvinnene.
For å unngå pinlige situasjoner som dette, noen kvinner aldri går for ermeløse kjoler eller hvis i tilfelle ha de ermeløse klær, de er alltid bevisst skjuler sine underarmer, som resulterer i vanskelige kroppens bevegelser. Dette gjør dem ser ukomfortable og ut av plass. I slike øyeblikk, du vanligvis pleier å løse tillit kombinert med lav selvfølelse. Så, for å unngå dette, må du bli kvitt de mørke armhuler. Hvordan gjør du det? Alt du trenger å gjøre er å lese følgende tips nøye og begynne å bruke dem nå for riktig hudpleie og armhulen hvithet.
Under armene Whitening Hjem rettsmidler, du kan prøve ulike hud Whitening hjemme rettsmidler for å lette farge tonen i armene eller kan bruke ulike over disk lotion, eller kan gå for kosmetisk metoder, som kan hjelpe deg å få myk, glødende og hvite underarmer.
Lemon Juice: Det finnes ulike naturlige og trygge hjem rettsmidler for å få hvite underarmer. Sitronsaft er en av dem. Du kan bruke sitron juice til under armene og holder den i 15-20 minutter før du vasker den av. Gjør dette tre ganger i uken i to uker, og du vil merke endringen i huden farge under armene. If armhuler er veldig mørkt, må du kanskje gjenta prosessen ovenfor for en annen noen uker. Du kan også legge til noen dråper honning til med sitronsaft, som fungerer som en naturlig hud Lightener.
Sour kvarg: Sour ostemasse har noen anti tan egenskaper, som kan hjelpe deg å bli kvitt mørke armhuler. Påfør sure ostemasse on armhulen og holde i 20 minutter og vask med rent vann. Gjør dette fire ganger i uken, til du får ønsket hvite fargen. For bedre resultater, legger en klype salt i sure ostemasse. Sour ostemasse også fungerer som et godt hjemmelaget hud melkepulver.
Skrubbing! Du kan forsiktig massasje og kratt underarmer en pimpstein. I stedet for å ferdige scrubs, kan du bruke urte eksfolierende body scrubs laget av hellig basilikum eller hele korn pulver, som de ikke forårsake noen bivirkninger. Skrubbing hjelper du fjerner død hud fra underarmene, slik at det ser forynget og lys. Men, skrubbing kraftig eller overdrevet kan forårsake hudutslett, så det er tilrådelig å skrubbe bare en gang i uken.
Bortsett fra de ovenfor nevnte rettsmidler, kan du også bruke ulike urte oljer og pastaer som garanterer hvite underarmer.
Under armene Whitening Produkter, Markedet er fullt av underarmen Whitening produkter som du kan velge fra. Men konsultere en hudlege før du bruker dem er viktig.
Skin Whitening Kremer: Det finnes ulike hud Whitening eller hud lyn kremer tilgjengelig. Du kan velge en av disse kremer som passer din hudtype og bruke det på under armene som per retningslinjene nevnt på røret. Hvis du allerede bruker en fairness krem ​​for ansiktet, deretter begynne å bruke den for under armene også. Disse kremene vil definitivt hjelpe deg å lette på fargen på underarmen huden.
Whitening antiperspiranter: Whitening antiperspiranter eller hvithet deodoranter, tjener to formål. I motsetning til vanlige deodoranter, inneholder de kjemikalier som hjelper i lynet huden tone. Du kan erstatte hvithet deodorant for det daglige deodorant. Det fungerer som en daglig omsorg for armhuler.
Bleking: En bleking krem ​​er også en stor underarmer hvithet middel. Den inneholder kjemikalier som lysere hår på huden, og det er også effektiv i å fjerne brunfargen. Hvis du allerede bruker en bestemt blekende krem ​​for ansiktet, så bruker det samme for under armene. Men hvis du er en første gang bruker, så ikke glem å ta patch test før du faktisk bruke den på armene, som den sterke kjemikalier i bleking krem ​​kan skade underarm huden.
Bortsett fra disse, er det ulike kosmetiske metoder, for eksempel, laserterapi, foto ansikts terapi, etc. som forsiktig exfoliate de døde og mørk hud fra armhulene. Men det er visse don'ts du holde fast ved holde armhulene hvite og glødende, for eksempel, unngå shaving eller bruke hårfjerning kremer eller bruker deodorants overdrevet. I stedet begrenser bruken av deodoranter og prøver å voks under armene, som fjerner håret fra røttene og også fjerner opphoping forårsaket av underarm svette.
Med ovenfor tips om armene hvithet, er du sikker på å få opplyst underarmer som vil tillate deg å pryde alle slags antrekk, uten å måtte bekymre mørke armhuler. Gå videre og vise frem dine vakre armhuler med nåde og tillit.

1 comment:

  1. Thanks very much for this great article;this is the stuff that keeps me going through out these day.
    tempur choice

    ReplyDelete