Thursday 13 October 2011

Boutonniere Priser

For de fleste av oss, synes ordet å være blant de vanskelige å uttale (inkludert meg, jeg kan fortsatt ikke uttale det riktig). Men så forlater phonetisk siden hverandre, ville folk som skal gifte seg, eller de som allerede har byttet gifteringer, vet hvor viktig denne tunge twister av et ord egentlig er. Tradisjonelt, er en boutonniere blomsten båret av menn på sine dress eller smoking, og regnes som tilsvarer kvinnens corsage. I denne artikkelen vil vi utforske noen fakta om boutonnieres and boutonniere priser.
Boutonniere: Historie og Opprinnelse
Begrepet 'boutonniere "er avledet fra det franske språket. På engelsk betyr det knapphull eller helt knapphull blomster. De er slitt fortrinnsvis på jakkeslaget (den foldet tøy på forsiden av jakke eller frakk som kommer over brystet og finnes hovedsakelig i formelle klær). Det er vanskelig å sette frem hvordan og hvorfor en boutonniere ble gjort en egendefinert. Det er antatt at begge ble boutonniere og brudebuketten, brukes til å hindre forferdelig lukt (veldig tydelig), og å spre duften rundt for å få det trivelig miljø. Noen mener også at det er slitt skal skremme bort onde ånder. Boutonnieres er slitt bare ikke i brylluper, men også til formelle anledninger som Proms og homecomings. Det kan være litt forskjell mellom boutonnieres for hjemkomst og boutonnieres for bryllup.
Boutonniere Stiler og Tegninger
Boutonnieres kommer i ulike størrelser, stiler, farger og former. Utgangspunktet bare en blomst, fortrinnsvis en rose, ble benyttet. Men gradvis, avansert det å bli mer av en stil uttalelse. Så det beste å gjøre når de vurderer en boutonniere er å holde det så enkelt som mulig. En regel du må bruke her er at små er stor. Ikke bli lurt av flashy store, bare holde det lite og enkelt, og det vil legge opp til glam kvotienten. Eleganse en boutonniere ikke begrenser seg til menns antrekk, selv kvinner som går med jakker pryder disse. Men i bryllup, er hannene som regel sett på seg dem.
Callas, stephanotis, orkideer, roser og tulipaner er noen av de blomstene som er mest sett brukt i boutonnieres. For menn som ikke ønsker å få blomster, kan de velge metal kvister, blomster og fiddlehead bregner. Disse har en tendens til å gi mer mandig utseende. Du kan også prøve å matche deg sammen med bruden's bouquet. Du trenger ikke å ha ekspertkunnskap på boutonnieres, med din egen kunnskap og stilen du kan prøve og design noe unikt som ville definere deg.
Pris på boutonnieres
Prisen på en boutonniere stor grad avhengig av blomstene som brukes. Derfor boutonniere prisene varierer. Jo mer sjeldne og kostbare en blomst er, jo dyrere blir din boutonniere. For å få den forenklede ser, kan du prøve en enkel nellik med kun noen grønne vekster som ville bare koste deg et sted rundt $ 7 - 10 dollar. Design kan også være en av faktorene som kan bestemme prisen for en boutonniere. Prisen varierer også avhengig av anledningen, som Valentinsdag og skoleball sesongen. Gjennomsnittsprisen på en boutonniere er ca $ 10. Hvis du skulle få kunstig boutonniere, så det ville mye mindre sammenlignet med ekte blomster. Kunstig boutonniere utvalg starter fra $ 1.99 og utover. Jeg ville alltid foreslå å gå med kunstige seg som de ikke har en hylle liv og kan brukes igjen hvis man ønsker. De er laget kunstnerisk, så mye at det ville være vanskelig for en å få ut forskjellen mellom ekte blomster og kunstige seg.
Hvis du vil lagre litt penger så du må gå for den boutonniere-corsage combo. Det kan være en virkelig god avtale, med gjennomsnittlig pris et sted rundt $ 39 mark. Hvis du ønsker en boutonniere som vil vare i ca 3 dager eller så, spør du din blomsterhandler å få deg en med en passende blomst. Disse er naturligvis dyrere, og den gjennomsnittlige prisen kan gå opp til og med $ 30. Som du kanskje vet at prisen på en boutonniere meste avhenger av type blomst som brukes. Blomster som stephanotis og orkideer er relativt dyre. Gitt under er listen over den gjennomsnittlige prisen for boutonnieres med type blomst det er laget til. Husk prisene nevnt hennes er bare tentative priser. , Single Rose $ 6, Double Rose $ 11, Miniature Carnation $ 7, Mini-Cymbidium Orchid (1) $ 11; Mini-Cymbidium Orchid (2) $ 16; Stephanotis (2) $ 13; Stephanotis (3) $ 17, Stephanotis og den rosa $ 16, Dendrobium Orchid (1) $ 9, Dendrobium Orchid (2) $ 12; Mini-Calla Lily (sesongarbeid) $ 12; Double Mini-Calla Lily (sesongarbeid) $ 18; Merk: Mini-Calla Liljer er sesongarbeid, så prisene være høyere hvis bestilles i løpet av sesongen.
Noen viktige Pekere til Husk; Bruk en boutonniere kun hvis du er komfortabel med det, og bære det med selvtillit. : Tradisjonelt er blomster utslitt som boutonnieres, men ikke begrense deg til blomster, prøve og eksperimentere med forskjellige materialer. , Bruk ikke hele hagen i å lage boutonniere din, la det være minimal. Det bør ikke være for stor eller for liten. Hvis du bruker blomster, huske blomstene skulle være frisk. , Pass på at boutonniere går bra med dress, og utfyller det. , Mens du ber blomsterhandler for en boutonniere, kan du referere til hans tidligere arbeider å velge en bestemt design for deg selv. , Aldri pin blomsten til jakkeslaget. Det ser ikke bare merkelig, men kan være motstand fra noen av dine familiemedlemmer også. Prøv å støtte det med hjelp av jakkeslaget tråder på innsiden. : For bryllup anledninger, må boutonnieres for groomsmen være noe forskjellig fra brudgommen. Brudgommen's boutonniere må skilles fra hans menn, far, og innleder. Den må være av typen som står seg ut fra resten og identifiserer brudgommen. , The boutonniere er fortsatt en av de viktigste delen av en manns antrekk for sin spesielle dagen. Siden du har en god idé om boutonnieres and boutonniere priser, du vet hva alle å huske på mens du er bestilling for boutonniere din. Neste gang når du bærer en dress, sport en boutonniere med det. Bruk det med selvtillit og eleganse og se hodene tur.

No comments:

Post a Comment