Sunday 30 October 2011

Elektrisk vannvarmer Timer

Har du noensinne lurt på hva som er mekanismen for varmtvannsberedere i ditt bad? Varme vannet er en prosess der en energikilde (elektrisitet) omdannes til varmeenergi som videre brukes til å varme vann. Dette viser at det er en termodynamisk prosess og energien omdannes fra en form til den andre for å bevare det. Denne vannet Varmen kan reguleres på en bestemt temperatur ved en timer hvor det er installert i disse varmesystemer.
Du trenger varmt vann for en rekke grunner som matlaging, rengjøring, oppvarming og bading, er derfor varmtvannsberedere ikke bare brukes i bad, men andre steder også. Apparater som vannkokere, potter, coppers, kjeler og varmtvannsberedere alle trenger en oppvarming mekanisme. Temperaturen på slikt utstyr kan bli kontrollert av timing dem med elektrisk varmtvannsbereder tidtakere. Det finnes ulike typer varmtvannsbereder tidtakere som i kjeks timere, digital programmerbar og nedtelling, hver for forskjellige grunner. Nevnt nedenfor er hvordan du installerer dem, og hvordan fungerer de, så ta en titt!
Slik installerer en elektrisk varmtvannsbereder Timer
En elektrisk varmtvannsbereder timeren er definert som en enhet som automatisk slår en elektrisk varmtvannsbereder på og av under bestemte tidsintervaller. Denne mekanismen er energibesparende og er ikke veldig dyrt å kjøpe for varmeovner. Før vi begynner med prosessen med hvordan du installerer, la oss ta en titt på hvilke timere er de mest brukte i markedet i dag.
Box Elektrisk vannvarmer Timere, Før du foretar et valg om elektrisk varmtvannsbereder timer for deg selv, bør du vurdere ditt daglige bruk også. Box timere er kjent for å være den mest brukte elektrisk tidtakere og er tilgjengelig 120-270 volt. De har enten mekaniske eller digitale timere og har innebygd beredskap batterier. These box Nybegynnere kan installeres i nærheten av lagertankene enten innendørs eller utendørs.
Nedtelling Elektrisk vannvarmer timere, Disse tidtakere også komme med både mekaniske eller digitale kontroller, noe som reduserer kostnadene ved at du kan sette en varighet i der varmtvann er tilgjengelig som fra 10 til 60 minutter. Disse opererer på 110 volt og er mer attraktive å se på. Disse er montert vekk fra lagertanker og i nærheten av klima-kontroller, så de ikke kan kobles direkte til tank. Les også om elektrisk varmtvannsbereder problemer.
Digital Elektrisk vannvarmer Timers; Disse tidtakere også arbeide ved 110 volt, men er designet eksklusivt for innendørs installasjoner. De er ordnet bort fra lagertanker ved siden av klima-kontroller, for enklere tilgang. Siden disse er digitale i funksjon, har de en rekke programmerbare innstillinger enn de andre. De kan stilles inn for forskjellige dager i en uke og har en mer attraktiv enn de andre tidtakere.
Fremgangsmåte for å installere en elektrisk varmtvannsbereder Timer; Begynn med å fjerne den elektriske kraften som leverer strøm til varmtvannsberederen. ; Sett timeren på ønsket område, og med hjelp av skrutrekker, fikse terminaler og ledningene på styreenheten. Følg instruksjonene fra brukerhåndboken for montering av timer. ; Koble ledningene til tidtakeren kontrolleren og sørge for at det er to skruer sier spenning inn, strøm fôr og linje. Det andre settet med ledninger skal kobles til skruen terminalen og disse skruene er merket som til varmtvannsberederen eller last. ; Når alle tilkoblinger er ferdig, gjelder strømmen til varmt vann kretsen og se om ledningene er koblet riktig for kretsen å passere. ; Du kan deretter sette programmet bruker hjemme tid og borte fra hjemmet, for elektrisk varmtvannsbereder timer. Du må også angi riktig dato og klokkeslett, så mange timere tillater innstilling av programmet hver dag hele uken. , Med denne informasjonen om elektrisk varmtvannsbereder timere, kan du finne det enkelt å velge samt installere dine egne timer. Pass på at du følger bruksanvisningen riktig mens du installerer, og også ta alle de forholdsregler som er nevnt i den.

No comments:

Post a Comment