Friday 14 October 2011

Bromeliaden Pups

Bromeliarer er blant de mest ettertraktede innendørs tropiske planter. Det finnes mange forskjellige varianter av bromeliads og deres krav kan ofte variere. Generelt, er de epifyttiske blomstrende planter som kan trives andre steder enn deres eget område, dvs. tropisk Amerika. Disse plantene er svært populære for den attraktive inflorescences som er lyse og fargerike. Egentlig er blomstene på disse plantene vanligvis funnet å være liten, men de prangende delene er bracts. Mens de fleste av bromeliads dør når blomstene visner bort, andre forbli slik i lang tid. Men etter blomstring, unge planter utvikles fra moren anlegg og disse unge kalles valper. Bromeliaden valper kan brukes for å spre disse populære potteplanter. Les videre for å vite mer om de forskjellige aspektene av bromeliad valp omsorg.
Hvordan Plant Bromeliaden Pups
Som nevnt, kan valper utvikler seg på moren bromeliad anlegget. Disse valpene kan fjernes og plantes enkeltvis, slik at du får mer bromeliads. Noen mennesker søker gjødsel til mor anlegget, like etter blomstring, slik som å fremme utvikling av bromeliad valper. Antall slike valper kan variere fra plante til en annen og i noen tilfelle, kan det være mange. Bromeliaden pup fjerning kan gjøres når som helst etter sin utvikling, men det er best å fjerne dem når de når en tredjedel av størrelsen av moren anlegget. Det sies at bromeliad valper vokser sunt og til en raskere, når de er festet til morplanten. Når de når de ovennevnte sa størrelse, kan disse valpene fjernes og potted.
Hvis mor planten har nesten dødd, er det bedre å fjerne hele ting fra potten og så dra forsiktig i valpene, noe som får lett skilles fra moren anlegget. Hvis du finner det vanskelig å fjerne bromeliad valpene, deretter kuttet dem av med skarp kniv. Disse valpene kan plantes, selv om de ikke har utviklede røtter. Når potted, røtter utvikle seg naturlig. Det er bedre å holde ungene utsettes for friluft, slik at kuttene kan bli tørr. Bruk en godt drenert potting miks for planting disse bromeliad valper i små potter. Du kan enten gå for orkideen mix eller en blanding av torv mose og perlitt i 60:40-forhold. The potting blandingen skal være fuktig, mens plante disse valper. Plasser disse potter på steder med lyse, men indirekte Søn Du kan også gå for lysrør som lyskilde for bromeliads. Gi dem en temperatur på rundt 65 ° C. Dersom valpene ikke har røtter, støtte dem med små innsatser. Det neste avsnittet gir deg noen bromeliad valp vedlikehold følges.
Bromeliaden Pup Care Instruksjoner
Når unge bromeliad valpene begynne å vokse, må du sørge for at rette forholdene er gitt for sunn vekst. Hold jorden fuktig og ikke våt, gjennom den økende fasen av anlegget. Bruk destillert vann for disse plantene. Du kan også bruke vann fra springen som holdes åpen en stund, før vanning. Husk at over vann kan forårsake råtnende av anlegget. Anlegget bør ikke plasseres i direkte sol og om nødvendig, bruk en luftfukter, som planten krever høy luftfuktighet. Du kan også bruke svake gjødsel løsninger (uten kalk) en gang i blant. Det tar rundt ett til to år for bromeliad valpene å oppnå full vekst og blomstring. Det sies at blomstringen kan bli utløst i modne bromeliad planter, ved å plassere den med en moden eple i en klar plastpose. Den modne eple utgivelser etylen gass, som utløser blomstring i planter.
Kort sagt, voksende bromeliad valpene er ikke en vanskelig oppgave, hvis du kjenner de rette metodene. Du kan samle flere tips fra erfarne folk og følg nøye bromeliad stell for dyrking av dem, hell.

No comments:

Post a Comment