Monday 10 October 2011

Trykk Defense Strategy

Virtuell virkelighet i form av dataspill kan være en fin måte å slappe av, når du er lei som faen. Ikke bare er det engasjerende, det er god trening for hjernen din. Håndholdt spillkonsoll har alltid vært en hit. Med bruk av smarte telefoner, fikk videospill en ny plattform. Blant de mange kamper som spilles på Apple iPhone, iPad Apple iPod og Apple, «Pek Defense" synes å ha fanget fantasien til massene og fortsetter å nyte enorme popularitet. I denne artikkelen, understreker jeg en iPhone Pek Defense strategi som kan hjelpe deg å få en bedre kontroll over situasjonen og øke sjansene for å komme opp Trumps mot alle odds i dette spillet.
Om Pek Defense
Før jeg går inn skisserer Trykk Defense strategi, la meg introdusere deg til spillet grunnleggende. Trykk Defense er en strategi basert videospill utviklet av Pek Joy spillutviklere, eksklusivt for Apple iPhone-plattformen. Så vidt jeg vet, er det ingen Trykk Defense for computer plattform. Jeg søkte på det på nettet, men fant ingen. La oss håper, i fremtiden, vil vi kunne laste og nyte den på datamaskinen. Selv om jeg ikke fant Pek Defense for PC, kan det være mange lignende strategi spill, som du kan spille på datamaskinen.
Spillet har fantastisk grafikk med enkle å bruke kontroller. Temaet for spillet handler om vokter 'Gates of Heaven »fra den onde sluppet løs fra helvetet. Du er vergen tårnet mestrene som må stanse sin invasjon gjennom bruk strategisk bygget tårn. Hvis du husker å spille "Age of Empires» eller «Age of Mythology ', vil du huske de ulike tårn som kan bli bygget for å lage en linje av forsvar. På lignende linjer, Trykk Defense handler om å bygge og oppgradere tårn utstyrt med forskjellige krefter for å stanse fremrykningen til den fiendtlige langs stiene. Du har litt begrensede ressurser og gull reserver, for å bygge, forskning og oppgradere tårnene. Du må smart bestemme hvilke tårn for å bygge og hvor.
Det finnes ulike typer tårn å velge mellom, med varierende kraft og byggekostnader. De er pil tårn, bombe tårn, vanntårn, jordskjelv tårn, magiske tårn og istårn. I alt må du fjerne 42 spill nivåer for å vinne og stoppe syv forskjellige typer fiender. Du trenger å vite funksjonaliteten og kostnadene ved bygging av hvert tårn, før du går videre. Hold et øye med Pek forsvar scoringssystem mens du holder videre gjennom spillet, slik at hvis du ikke klarer å vinne spillet denne gangen kunnskapen kan komme hendig neste gang. Med det kunnskap, kan du effektivt utvikle en strategi for å vinne dette spillet. I neste avsnitt, gir jeg deg med noen tips om Pek Defense strategi.
Trykk Defense Strategy: Retningslinjer
Her er noen ting å huske mens utforme springen forsvarsstrategi. Det er mer enn en Pek Defense strategier som kan hjelpe deg å cruise gjennom nivåene. I stedet for opplisting ett Trykk forsvar gjennomgang, tilbyr jeg grunnleggende prinsipper for forsvar her, som vil hjelpe deg ut. ; I stedet for å velge for en brute force strategi om å bygge høyt antall tårn, bygge noen i strategiske steder. Forstå funksjonaliteten og bestemmer posisjonen til tårnet tilsvarende. For eksempel, vann tårnene er flinke til å sakke farten til fiender, og derfor plassere dem på bøyer er en god strategien. ; Bruk tårnene som koster flere (som magi og jordskjelvet tårn) sparsomt. La arrow tårn være bærebjelken som de er mest økonomisk bygget. ; Lag feller bruker forskjellige tårn plassert på rad. ; Gi topp prioritet å oppgradere tårnene til høyere nivåer. Bruk glorier å oppgradere din interesse. ; Fortsett skjerpe og endre strategien din som du gå videre til høyere nivåer. , Jeg Hope, utplassering av Trykk Defense strategien presentert ovenfor bringer deg lykke. Som videospill veteran spillere vil fortelle deg, for å slå hvert spill, må du mestre systemet som ligger bak det. Flott spill er bygget på en slik måte at de gir mer enn en måte å vinne. Med praksis, kan du enkelt mestrer strategien for å vinne i Pek Defense. Bare prøv ut nye ting på hvert forsøk, og holde seg til ting som fungerer. I motsetning til livet, gi videospill har du en ny sjanse til å gjøre det godt igjen!

No comments:

Post a Comment