Wednesday 19 October 2011

TempurPedic Vs Sleep Number

Er du kaste og slå hele natten, ute av stand til å få en god natts søvn? Hvis årsaken til søvnløshet er ikke insomnia, men en dårlig madrass, så må du nok velge en som gir deg komfort og hjelper du skal føle deg passe uthvilt om morgenen. To madrasser, at flere brukere har rost for briljant sengen posisjonering de gir, er TempurPedic og Sleep Number madrasser. Mens mange mennesker debatten om den komfort som tilbys av TempurPedic vs Sleep Number madrasser, det er like mange tilhengere for begge merker av senga madrasser. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over både madrassene og også hjelpe deg å komme til en avgjørelse i debatten om TempurPedic Vs Sleep Number madrasser.
Sleep Number Vs TempurPedic Madrasser
Før vi merke seg forskjellen mellom TempurPedic og Sleep Number, la oss se på begge disse merkene i korte. Ideen til TempurPedic madrasser ble hentet fra Fagerdala World Skum, et svensk selskap fra en patentert prosess utviklet av NASA for å produsere et materiale som ville være trykkavlastende, slik at astronautene ikke lider på grunn av effektene av G-force. Denne formelen ble offentliggjort av NASA og Fagerdala perfeksjonert det for kommersiell levedyktighet å lage skum TEMPUR noe som banet vei for utviklingen av TempurPedic madrasser, noe som ble innført i USA i 1992. Selskapet hevder at madrassen avlaster presset på kroppen, og støtter det helt. Dette er på grunn av sin unike teknologi som skaper en vekt følsom visko skum som former seg etter kroppen og holder nakken og ryggen perfekt posisjonert for riktig holdning. Det skaper en perfekt passform for brukeren av madrassen. Ifølge forskning, TempurPedic madrasser er mindre sannsynlig til å miste formen og er mer slitesterk enn tradisjonell madrass.
Velg Comfort eller Sleep Number madrass og senger er gjort av Select Comfort som er et selskap lokalisert i Plymouth, USA. Disse senger har luftkamre som kan justeres mellom forskjellige innstillinger som passer den enkeltes preferanser mens du sover. Madrassene er tilgjengelig i fem modeller og kamrene er produsert av naturgummi. De har blitt testet for å tåle vekter opptil 1000 pounds og du kan velge en justerbar base. Nå la oss ta en titt på de forskjellige årsakene til TempurPedic Vs Sleep Number argument.
De fleste mennesker side med ett merke eller den andre på grunn av et spørsmål om personlig preferanse. Når det kommer til komfort, er det ulike grunner stavet ut av brukerne av begge madrasser. Ifølge madrassen vurderinger, mens TempurPedic brukerne foretrekker madrassen på grunn av redusert trykk på kroppen, Sleep Number brukere herald muligheten til å justere nivået av fasthet. Flere folk dømmer madrasser på grunnlag av bevegelse overføringen, noe som er mengden av bevegelsen som en person kan føle når de blir liggende på sengen. Dersom en seng som deles av to personer nedre bevegelse overføringen, jo bedre er det. De fleste brukerne gir TempurPedic madrasser tommelen opp på dette området. While TempurPedic madrasser har bare ni ulike systemer å velge mellom, har Sleep Nummer fem madrasser med 100 forskjellige nivåer av fasthet. Mange eiere ny madrass har et problem med lukt som madrasser utstråler utgangspunktet. TempurPedic madrass tester viser at flere brukere har klager om dette lukt fra sine madrasser i forhold til Sleep Number. Mens den gjennomsnittlige prisen utvalg av både disse madrasser er et sted i USD 2000-område, TempurPedic madrasser er mer kostbare.
Nå at du er oppmerksom på begge sider i debatten om TempurPedic vs Sleep Number madrasser, du kan bestemme selv hvilken madrass å velge som vil garantere deg en fredelig søvn om natten.

No comments:

Post a Comment