Friday 14 October 2011

Personvern Fence Gate

Border gjerder kan legge til et klassisk utseende til huset ditt. Med et flott utseende gjerdet, er inngangen gate et element som du ikke kan overse. Et gjerde port må være utformet på en best mulig måte som det er det første som hvem som helst inn din plass vil merke. Med en pent utformet gjerde gate, vil gjerdet ser godt definert og eksteriør vil få en perfekt grenselinje. Personvern gjerder er mye populær da disse blokkere ditt område fra offentlig visning. Finnes det en rekke personvernet gjerder design som brukes til å legge til en kantlinje gjerde til ditt hus. Med disse, er en utfyller personvern gjerdet gate også viktig, ikke sant? Her er noen av de beste personvern gjerdet gate design som du kan ha for inngangen din.
Personvern Fence Gate Ideer
Solide Personvern Gate, En solid personvern gate gir deg komplett privatliv ved å holde noe gap mellom panelene som brukes i porten. Du kan ha en solid tre porten med paneler fast mot hverandre, slik uten mellomrom. Du kan også velge en solid bambus personvern porten i tilfelle du har en bambus fekting. For de som har valgt et dekorativt stakittgjerde design, legge til et lukket picket stil gate med gitter paneler plassert mot hverandre er en flott idé. Med gitter paneler, kan du ha en dekorativ gjerde, samtidig få den nødvendige personvernet. I tilfelle har du to swing porter, i stedet for å ha den øverste grensen i en rett linje, har det skrått mot kantene skape en dekorativ utseende.
Hybrid Personvern Gate, Hvis du ikke vil ha en enkel solid gjerde gate, er hybride personvern gjerdet gate installasjon en stilig alternative. Det er en blanding av solid gjerde port og designer gjerde port. Porten, opptil høyden av en gjennomsnittlig person, vil bli laget av heltre eller noen av ovennevnte alternativene, liker bambus eller lattice, som vil opprettholde personvernet funksjonen og ytterligere bli utvidet ovenfor med en dekorativ mønster. Den dekorative mønsteret kan span opptil 20 inches eller mer over dette grunnleggende gate og vil bestå av skifer arrangert i et kryss og tvers mønster. Bortsett fra på kryss og tvers mønster, kan du ganske enkelt har en picket hage fekting panel stil brukes over solid gjerde med hunden øret shaped dekorative ender. Du kan gi den en buet eller konkav form også.
Cantilever Privacy Gate; annen personvern gjerdet gate idé er å ha ett cantilever eller glir gate. Hvis du har installert smijern eller aluminium ramme gjerdet, kan du ha en komplimenter cantilever personvern gate laget i samme materiale. I tilfelle du har installert tre personvern gjerder, kan du ha en tre cantilever gate. Utformingen skal kunne akkurat som solid personvern gjerdet porten med ekstra vektskivemekanisme for åpning og lukking porten. Man kan ha ulike stiler og design alternativer i aluminium og smijern også, som er ganske solid.
Semi Personvern Gate Gjev fullstendig personvern er ikke det du leter etter i porten design, kan du vurdere å legge en elegant leter inngang. Dessuten, hvis du har fått en vinyl gjerde i stedet for den mye populære tre gjerder, er dette det beste alternativet for å vurdere. En vinyl kurv veve design for gate din vil se ut svært vakker. Med komplett hvit farge som dekker overflaten, tilbyr dette design semi-personvern. Den tynne hull gir en dramatisk se til design, gjør det til en favoritt av mange.
Så, sammen med den beste gjerdet stiler, kan du også ha en av de nevnte personvern gjerdet port design for å få en komplett pakke klar til din nåde eksteriør. Legge kule lyktestolper med dekorative lampen vil hjelpe deg å markere porten. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment