Saturday 8 October 2011

Affair av The Heart

Sommerfugler, røde små hjerter, blinkende stjerner, Romeo og Julie, en engel, røde roser, en søt smil om rosa lepper, venter og lyse øyne, og et hjerte fullt av noen rare følelser ... dette er hva som kommer til hjernen når vi ting av en affære med hjertet. Jeg tror det kan beskrives som rene, guddommelige, og magisk. Noen kaller det et midlertidig galskap, og noen kaller det en levetid visdom. Når de er forelsket, noen føler som om de er på toppen av verden og andre føler at ofre alt de har. Når deres kjærlighet avviser dem at de føler døende og når deres kjærlighet aksepterer forslaget, de nesten dør av lykke. Noen ønsker å leve for sin kjærlighet, og andre ønsker å dø. Kjærlighet er som et paradoks at ingen kan definere. Så mange poeter, forfattere og kunstnere har prøvd å forstå og uttrykke begrepet kjærlighet gjennom forskjellige kunstformer, men yet elsker fortsatt et mysterium. Jeg tror det vil alltid være et mysterium. Alle har sine egne kjærlighetsforhold å snakke om og hver kjæreste har en unik historie og erfaring å dele.
A Beautiful Affair av The Heart
En vakker affære av hjertet kan slå hvem som helst, i alle aldre, og med mange merkelige opplevelser. Ethvert forhold som gir deg glede, lykke og tilfredshet kan bli betegnet som en affære på hjertet. Det kan også være med en person du aldri har sett. Folk sier at denne type kjærlighet er litt annerledes enn vanlig romantikk. Det innebærer ikke et seksuelt forhold, og er hinsides fysisk tiltrekning. I slike saker personen føler inert kjærlighet for noen, liker hans selskap, og er imponert av hans tanker og levesett. Noen ganger kan en person kan elske noen uten noen grunn. Jeg fortalte deg, det rare ... er slike relasjoner like platonisk kjærlighetsforhold der intet annet enn ren kjærlighet binder to mennesker sammen. Fra slike forhold alt du ønsker er trivsel og lykke på personen. Det sies at en affære av hjertet gjør en person bli et bedre menneske, som tror på offeret, fred, ærlighet, og uselviske kjærlighet. Alt som personen ønsker å gjøre er å holde sin kjærlighet lykkelig for alltid. Folk i slikt forhold aldri be om kjærlighet i retur og aldri tvinge den andre personen til å elske dem tilbake. Du må være å tenke på hvor finner du slike folk? Vel, men de ser ikke annerledes. De er akkurat som deg og meg. Imidlertid kan en person med en affære av hjertet gjenkjennes ved å observere subtile tegn og vaner.
Tegn på en person med et Affair of the Heart
De sier når du er på du elsker skrånende sove fordi virkeligheten er bedre enn drømmer. Noen av folk med et forhold på hjertet kan føle det samme, og det er vanskelig for dem å sovne. Du kan finne dem våkne om natten på rare timer og stirrer på stjernene eller i taket. Slike mennesker har også en tendens til å føle seg veldig lett, forhøyet, og glad. Noen av dem føler også veldig entusiastisk og spent. Mange av dem innrømme at deres perspektiv å se på livet har blitt mer positive og håpefulle. De er generelt engasjert i konstruktiv virksomhet og ønsker for velferden i samfunnet generelt. Den kjærlighet og medfølelse gjør dem en følsom og emosjonell person. De pleier å forstå godhet livet og menneskeheten bedre. En person med et forhold av hjertet ligger aldri og står ved det han tror på en affære av hjertet er basert på enkle gester av kjærlighet og på grunnlag av offer, engasjement, tillit og uselviskhet.
En affære av hjertet med rette er forklart av en anonym person, og jeg er helt enig med det. Det går som dette, er vi alle litt rare og livet er litt rart, og når vi finner noen som weirdness er kompatibel med vår, slutter vi oss opp med dem og falle i gjensidig weirdness og kaller det kjærlighet.

No comments:

Post a Comment