Sunday 16 October 2011

Basement Floor Valg

Basement er et av de mest forsømte del av huset. I de fleste hus, er det holdt som en dempet mørkt hjørne av huset som fungerer som en dumpingplass for gamle og avviste husholdningsartikler. Som et resultat avtar tilstand kjelleren gulvbelegg dårlig. Derfor, når du vil oppgradere den og gjøre det mer funksjonelt, det første tingen som du må sette din fokus på er kjelleren gulv. Å velge den rette kjelleretasjen alternativene har sin egen andel av utfordringer.
Basement Gulv Valg
Det materiale som er egnet for interiøret i huset ikke fungerer for kjelleren. Dette er rett og slett fordi det er sterkt utsatt for fuktighet. Materialene velges bør være slitesterke og motstandsdyktige mot fuktighet. Noen av de beste kjelleren gulv alternativer er gitt nedenfor:
Keramisk Tile: Keramiske fliser har sin egen allsidige karakter i form av form, størrelse, stil og farger. Du kan bruke ett enkelt mønster og farge for hele gulvet eller du kan kombinere en rekke farger, til størrelser og design forbedre det visuelle i gulvbelegget. Keramiske fliser på gulv er svært slitesterkt og lett å vedlikeholde. Det kan enkelt rengjøres og er egnet for de kjellere som er utsatt for høy fot trafikk. Hvis du har et høyt budsjett, så bare du har råd til å legge keramiske fliser på kjelleren som de er veldig dyrt. Ulempen med disse brikkene er at de er veldig kaldt å ta på. Så, må du bruke tepper for å holde gulv varme.
Vinyl Gulv: Dette regnes som en av de beste kjelleren gulvbelegg av mange mennesker på grunn av så mange fordeler forbundet med det. Den største fordelen med vinylgulv er at den har en vanntett overflate som er egnet for en underetasje. Det ser veldig lik parkett. Så hvis du har hardvedgulv gulv i resten av huset, deretter installere vinylgulv i kjelleretasjen. Dermed det kan koordinere godt med interiør av huset ditt. De er ikkje veldig dyrt og finnes i både i ruller samt fliser stykker med ulike geometriske figurer. De kan lett monteres på betong med et spesielt lim.
Stained Betong Denne er en av de enkleste kjelleretasjen alternativer som kan forynge dets kjedelig, kjedelig utseendet på betong. Akryl flekker trenger inn i de naturlige porøse overflaten av betongen og gjøre det attraktivt. Dette bør gjøres på en varm og tørr dag som flekken trenger mye tid å kurere. Ulempen med denne kjelleren etterbehandling er at underlaget dermed fått forblir kaldt hele tiden.
Carpet: Tepper hjelper mye å tilby en varm, behagelig følelse i kjelleren. De er tilgjengelige i et bredt spekter av farger, teksturer og design. Problemet med teppe er at det lett absorberer mye fukt og fremmer vekst av mugg og mugg. For å unngå dette, må du først forsegle betonggulvet mot fuktighet for å holde gulvet tørt. Eller annet, installere en undertak pad før du plasserer teppet på gulvet.
Andre Options: Hardtre gulv og laminatgulv er de to andre kjelleren gulv alternativer tilgjengelig med deg. Men disse to alternativene bli benyttet kun hvis kjelleren miljøet ikke har høy luftfuktighet. Er dette fordi vann kan forårsake betydelig skade for begge disse materialene.
Håper du likte i kjelleretasjen alternativer som vi har delt med dere i denne artikkelen. Når du har en godt vedlikeholdt kjelleretasjen så du kan bruke den for så mange ulike formål. Du kan ta det som en del av stua og bruke den som et ekstra soverom. Eller det kan brukes som oppholdsrom eller hobby senter for barna eller et hjem gym.

No comments:

Post a Comment