Thursday 6 October 2011

Red kontaktlinser

Volturi, nesten royalty av Twilight verden kan vise frem en preferanse for å være røde øyne, og med sin arv det er lett for dem å sport øyne fargen på ruby, men hva med bare dødelige som har samme fascinasjonen for rød øyne. Vel, det er et enkelt svar for alle dere som ønsker å ha et utseende som er skremmende og regelrett skremmende - røde linser. Linser av denne fargen er lett tilgjengelig både med og uten resept og kan være den perfekte løsning for deg hvis du er på utkikk etter noe crazy fargede kontaktlinser.
Red kontaktlinser
Hvorfor skulle noen ønske å bruke fargede kontaktlinser, spesielt røde kontaktlinser? Vel, det er mange plausible grunner. Kanskje du er fascinert av hele kultstatus at vampyrer kose seg og Twilight og True Blood, kan endre livet opplevelser for deg. Eller kanskje du er en skuespiller som spiller rollen som en vampyr av andre slike fryktede monstre. Og kanskje du bare ønsker å bruke røde linser for Halloween fest. Grunnene til å velge å bære røde kontaktene kan være mange, men hva er alternativene du har å velge mellom?
Et alternativ som er svært populære er vampyr øye kontakter som er røde kontaktene som har en gjennomsiktig senter. Disse er enkle og perfekt for dem som er skeptiske til å eksperimentere litt for mye. Annet relativt trygt alternativ blant røde linser er linser kjent som engleaktige røde kontakter som er røde kontaktlinser med et svart omriss. Red cat eye linser har en sort oval i midten i stedet for den transparente sentrum. Dracula objektiver vil gi deg den djevelske ser du sikter til fordi disse objektivene er slik at eleven vises røde i farge og resten av øyet ser svart. Linsen kjent som uværet er røde kontaktlinser med et svart omriss og små aktuelle som linjer i svart stiger fra området rundt iris. Dette objektivet gjør at øynene ser ut som de blør. Black gate ork objektiver er som englenes røde kontaktlinser med et skjær av gult i midten. En av de morsomme valgene for røde øyne kontaktlinser er Ichimaru linser som har tre konsentriske sirkler i forskjellige farger. Den innerste sirkel av transparente og i midten fargen har maroon skjær til den. Den ytterste sirkelen er en morsom, knall rød. Det siste alternativet for blodrødt kontaktlinser er Khatake som er røde linser med en svart omriss og små sorte striper i sentrum. Du kan velge fra et av disse alternativene for røde linser i henhold til det utseendet du ønsker å oppnå.
Red kontaktlinser: Hvordan velge
Det er noen viktige ting å huske på når du kjøper røde linser. Mens du kan kjøpe fargede kontaktene uten resept at drakt butikker og kjemiker butikker, er det tilrådelig å ikke gjøre slik at det ikke kan være trygg. Siden disse kontaktene skal være satt inn i øynene og kommer til å være i direkte kontakt med dem, er det viktig at du kjøper linser som ikke har billige fargestoffer som kan skade øynene. Det er alltid bedre å kjøpe røde linser fra kjente merkevarer. Linsen laget av bedre kjente merkevarer følg sandwich-metoden, der lag med farge på den er klemt mellom to gjennomsiktige lag slik at fargen aldri berører øyet. Hvis du trenger synskorreksjon deretter velge å få reseptbelagte røde linser etter å ha konsultert øye spesialist. Det er spesielt viktig til å være forsiktig når du kjøper røde kontaktene hvis du bestiller dem over internett. Hold deg til anerkjente merker, slik at du vet det kvaliteten på objektivene ikke har blitt kompromittert på noen måte.
Disse teatralsk kontaktlinser er mye moro når du forsøker å skremme folk. Røde linser er perfekte for rollen som en vampyr, zombie eller noe annet slikt monster. Bare kjøpe et par av disse objektivene i hvilken mønster du foretrekker og sport det for utseendet du liker.

No comments:

Post a Comment