Sunday 9 October 2011

Best Four Wheel Drive Cars

En fire hjul kjøre bil, er vanligvis kjent som 4WD, 4x4 (fire av fire), eller alle wheel drive bil (AWD). Det er et kjøretøy som har fire hjul og en drivlinje som gjør at alle de fire hjulene til å motta dreiemoment samtidig fra bilen motoren på en gang. Ved å gjøre dette, bruker motoren en senterdifferensial som lar hver dekket å rotere på en annen individuell speed. Dette rotasjon av hjulene som er uavhengig av hverandre, eliminerer problemer knyttet til grunnleggende 4WD systemer når de er drevet på fortau, for eksempel; drivlinje forpliktende og hjulet hopping. Selv om mange All wheel drive biler, blir brukt for bedre grep på snø, våt og is veier, er de ikke bare brukt til slike formål, men de har god håndtering og stabilitet på tørre fortau også. Siden ikke alle AWDs er effektive og balanserte, er det noen få best firehjulstrekk biler som er verdt å investere inn Dette firehjulstrekk biler liste er nevnt i de følgende punktene, så finn ut hvilken som passer deg!
Best Four Wheel Drive Cars 2010
En av de beste opplevelser i bilkjøring, er å ha alle fire hjul snu samtidig, istedenfor bare to. Det gir deg den beste følelsen av å ha full kontroll på vei og ha tillit til, kommer du ikke til å være back-stukket av motoren din! Disse er også brukt som all wheel drive sportsbiler, på grunn av deres gode kontroller. Noen av de beste firehjulstrekk biler tilgjengelig i markedet, er de mest stilfulle, godt tilrettelagt og lavt budsjett biler som de er laget for den vanlige sjåføren. Hvis du vil gjøre et fornuftig valg for din bil, ta en titt på følgende liste over beste firehjulstrekk med gass kjørelengde.
Audi Q5, Dette Audi bilen må gjøre en opptreden på hver best firehjulstrekk biler listen. Audi Q5 har en kraftig 3,2-liters V6-motor med 270 hestekrefter og 243 lb-ft dreiemoment, som er boltet til en 6-trinns automatisk girkasse. Denne bilen har samme stil og raffinement som Audi Q7, og kan reise på veier fulle av snø og vann. Denne Audi Q5 2010 kommer med en prislapp på $ 37,350.
Chevrolet Equinox, The Chevrolet Equinox bil / lastebil sikrer også sin plass i all wheel drive bilene listen og har en skarp styling som er innført eksklusivt for denne bilen av Chevrolet. Den har en 182 hestekrefter 2,4-liters 4-sylindret motor med en utmerket 6-trinns automatisk girkasse som kan håndtere skifte gir uten innsats. The $ 22 240, er Chevrolet bil et godt valg for land hvor mye snøen fyller veiene.
Subaru Outback, Dette er en av de mest legendariske Subaru kjøretøy som har sikret sin plass i enhver årets beste firehjulstrekk biler. Dette eventyrlystne stasjonen kan være en behagelig, hver dag kjøreopplevelse, med en full-time all-wheel-drive systemet. Det er så effektiv som noen god firehjulstrekk med strøm fra enten en 2,5-liters 4-sylinder eller en beefy 3,6-liters 265-hestekrefter 6-sylindret motor. Dette stilige personlighet Subaru Outback stasjonsvogn, starter på $ 22 995. Det er også kjent som en av de fineste valg på 4 hjulstrekk biler med god gass kjørelengde.
Volvo V50 T5 AWD; Det beste fra 2010 av Volvo er det ekstra elegant, fantastisk og alltid stilige Volvo V50 T5 AWD. Ingenting kan sammenlignes med ytelsen gjøres via turboladede 2,5-liters 5-sylindret motor og en 227 hester på fat til en 6-trinns manuell girkasse. Å være så verdt som $ 33 050, er dette Volvo skape en allværs stand vogn med sikker kollisjonssikkerhet og en flott kjøreopplevelse.
Mercedes-Benz GLK350 4Matic, Hvis du må spare det beste til sist, kan ingenting være bedre enn alle nye Mercedes-Benz GLK350 4Matic, 2010. Med en 3,5-liters V6 motor, en 268 hk og 258 lb-fot dreiemoment, og den 7-trinns automatisk girkasse, har denne utmerkede CUV hele kravene til trår fjelloverganger og grove vannaktig veier. Fra $ 36 600, fungerer denne Mercedes baby flott med relativt små akselavstand på 108,5 inches å gi nok plass for last og passasjerer inne i bilen.
Noen andre best firehjulstrekk biler verdt et nevne er
Infiniti G37x AWD, BMW 328i xDrive Sport Wagon, Ford Flex fra Ford Biler, Lexus IS 250 AWD, Volkswagen Touareg, Suzuki SX4 Crossover, Lamborghini Gallardo, Acura RL, Toyota Land Cruiser, Ford Fusion V6 SE AWD, Subaru Impreza 2.5i 5 - døren; Med disse gode valg for de beste firehjulstrekk bilene, håper du ikke forvirret om hvilken jeg skal velge! AWDs er sikkert behovet av dagen hvis du er en familie person, som de er gode for reiser store avstander, har god plass, og kommer i den beste design, så Go Drive One!

No comments:

Post a Comment