Friday 28 October 2011

Baby Dedikasjon Ceremony

Så sant du lever, min Herre, jeg er den kvinnen som stod her hos deg og bad til Herren. Jeg ba for dette barnet, og Herren har gitt meg det jeg bedt ham om. Så nå skal jeg gi ham til Herren. I heile sitt liv han vil bli gitt over til Herren. Og han tilbad Herren dit. (1 Samuel 1:26-28)
Fra ovennevnte er det klart at i baby dedikasjon seremonien, foreldrene gjør en innsats for Herrens åsyn for å få opp et barn som per Guds vilje. Denne seremonien er en utfordring for foreldrene samt besteforeldre til å heve barnet å tjene Herren. La oss nå lære om denne seremonien i detaljer.
Baby Dedication Ceremony, Når du har et nytt medlem i familien din, er det en gledens øyeblikk for hele familien. Til foreldrene, er barnet en gave fra Gud den Allmektige. Foreldre takker Gud og uttrykker deres takknemlighet for ham, gjennom barnet dedikasjon seremonien. Det er en religiøs seremoni der kristne foreldre dedikere et barn til Herren og lover ham at de vil oppdra barnet i en gudfryktig måte, til og med mindre barnet er en scene, der han eller hun kan ta egne avgjørelser når det kommer til å følge Gud. I baby dedikasjon seremonien, er foreldrene får ansvar for undervisning og opplæring deres barn med Guds Ord, disiplinere dem ifølge Guds måter og også be for velferden til barnet. Mange protestantiske kirker følger vanligvis denne praksisen i stedet for barnedåp.
Historie; Nå la oss se hvor kommer alt dette går tilbake til. Hva er årsaken bak babyen dedikasjon seremonien? Bakgrunnen for denne seremonien kan bli i Bibelen. Historien går noe som dette. Det var fattig kvinne ved navn Hanna som hadde lovet Herren at hvis han ville gi henne sønn, så hun ville vie ham til Herren. (1 Samuel 01:11). En annen historie går Josef og Maria hadde tatt barnet Jesus til menigheten, åtte dager etter hans fødsel, å vie ham til Herren (Luk 2:21). Denne seremonien dedikere et barn til Herren, er fortsatt fulgt av protestantene.
Hvis du planlegger å organisere en baby dedikasjon seremoni programmet, så må du vite hva er måtene du kan gjøre det. Her er noen baby dedikasjon seremoni ideer som du kan følge for å gjøre seremonien en spesiell en.
Gjennomføring av Baby Dedikasjon Ceremony Program, mens gjennomføringen av Christian baby dedikasjon seremonien programmet, her er det du har å gjøre:
Få tingene Obligatorisk; Før starte med seremonien, sørg for at du har følgende ting for hånden; En hvit rose, en rød rose, en knopp av en rød rose, Et barns testament, en dedikasjon sertifikatet. , Snakk med foreldre, minutter før seremonien starter, snakke med foreldrene og la dem vite hva de skal gjøre og hvor de og resten av familien skal stå. Presten står vanligvis i front og senter i helligdommen. Til sin rett står faren til barnet med moren og de andre søsken. Besteforeldre og faddere, står til venstre for presten. Da familien går framover, holder moren på barnet, men når tjenesten starter, hun går den videre til faren. Dette viser at far er åndelig leder i familien. Så for bønn engasjement, er baby videre til presten.
Nevn alle i familien, og når seremonien begynner, alle av familiemedlemmene tilstede det må nevnes, besteforeldre, søsknene, foreldrene og guden foreldrene. Vise at alle er viktig.
Hold Cool, The baby, under hele seremonien, bli kanskje sove. Men noen ganger de kanskje begynne å grine. I slike situasjoner må du være rolige og håndtere situasjonen på en humoristisk måte.
Invitasjon for Alle; Hvert enkelt medlem av familien din ønsker å være en del av baby dedikasjon seremonien hvor Guds nådegave er velkommen inn i familien av Jesus Kristus. Så send ut babyen dedikasjon seremonien invitasjonskort til alle. La alle være en del av denne auspicious hendelsen, la alle komme sammen og be for barnet ditt.
Så nå at du er vel klar over hva som er en baby dedikasjon seremoni program, og hvordan det er gjennomført, delta på en og nyte det.

No comments:

Post a Comment