Tuesday 25 October 2011

Innendørs Plant Pots

Den beste måten å bringe skjønnhet og dusør på naturen innendørs er ved å få noen flotte innendørs planter. Livligheten i naturen, og alle de foryngende egenskaper det har å tilby, kan nytes ganske enkelt ved å dyrke noen potteplanter. Ikke bare oppdaterer de deg, de også legge til en touch av friskhet til interiør, som ellers bare rotete med møbler. De gir dem en luftig følelse, og faktisk frafalle følelsen av å være cooped opp innen fire vegger. Med innendørs planter, kan du ytterligere utstyre din interiøret ved å velge ulike varianter av innendørs plante potter som nå er tilgjengelig i flere former størrelser og materialer. Her diskuterer vi de typene slik at du velger en som passer din smak.
Dekorative Innendørs Plant Pots
Fra store innendørs plante potter til små, til innendørs plante potten kleshengere, er variasjonen tilgjengelig endeløse. Kombiner grøntområder med kjølige og varme nyanser av potter, og styrke alt som naturen har å gi til deg. Ta en titt på hva slags potter for innendørs planter du kan bruke til å heve skjønnhet innvendig plass.
Plastic innendørs blomsterpotter, Hvis du er ute etter billige innendørs blomsterpotter, da plast det beste alternativet. Ikke bare er det billig, er det også holdbar og trenger svært lite vedlikehold. Videre, plast potter, i motsetning leire potter ikke er porøse, noe som betyr at plantene vil kreve mindre oppmerksomhet fra deg når det gjelder vanning. På den andre siden, siden det ikke er porøs, betyr det også oksygen kommer ikke til planter godt. Som sådan, må du bruke en godt drenerende potting mix. Som alle andre potten, må selv plast potter for innendørs planter har hull eller en skuff å samle opp overflødig vann, som så bør dreneres.
Terracotta innendørs blomsterpotter, Terracotta potter er de mest tradisjonelle blomsterpotter som har alltid vært brukt av hagearbeid entusiaster. Siden de er porøse, overvinne de ulempene med en plastikk potten. Men innendørs anlegg holdt i terracotta potter kreve regelmessig vanning, som den potten en tendens til å absorbere fuktighet fra jordsmonnet. Dreneringshull i disse pottene er et must. Hvis du ønsker å bruke terracotta potter innendørs, anbefales det å holde potted planter som ikke har høy vanning behov, da de ellers kan få litt rotete. En ideell anlegget vil være en aloe vera plante, eller noen annen kaktus.
Keramiske Innendørs Plant Gryter, Nyere og mer interessant tillegg til container hagearbeid og potter for innendørs anlegg omfatter keramiske potter. Variasjonen i former, størrelser, farger og design gjør dem unike tillegg på interiør. De tilbyr alle fordelene av en plastikk potten, men er definitivt bedre utseende. Legg dem på gulvet, eller på innendørs plante står, kan de bare ser svært tiltalende. Selv om du ikke plasserer planter i dem og bare den tomme potter på strategiske steder, vil de fungere som flott knutepunkter for din stue.
Rustfritt stål innendørs blomsterpotter, elegant, moderne og stilig, rustfritt stål potter for innendørs hagearbeid tar hele prosessen til et helt nytt nivå. Hvis du har en moderne stue, så disse rustfritt stål potter vil gjøre underverker for estetisk appell av interiør. Den slanke rustfritt stål med beroligende grønne potteplanter gir en utmerket kombinasjon som kan brukes til å forbedre innendørs. Kvadrat, sylindrisk eller lang rektangulær potter, du kan velge fra alle som passer smak.
Innendørs Plant Pot hengere, Hvis du ikke ønsker å oppta gulvplass med potteplanter, så innendørs plante hengere for deg. Plassert på en enslig søyle, eller hengende i balkongen din, disse gjør for svært attraktive knutepunkter for interiør. Dette er selvsagt ideelt for hengende innendørs planter. En kombinasjon av et par potteplanter holdt på gulvet sammen med disse hengende blomsterpotter, vil gjøre hele ser perfekt. Innendørs plante potten kleshengere er tilgjengelig i alle de nevnte materialer, slik at du kan ta plukke avhengig av din personlige smak.
Når du velger innendørs blomsterpotter, huske på visse pekepinner. For en, uansett hvilket materiale du velger, bør potten se bra ut med anlegget, og plassen der har du tenkt å holde det. Husk det større bildet i stedet for momentan visjonen. Det andre, bør størrelsen av anlegget være proporsjonalt med den potten du skal holde den i. En runde bush vokser i et rektangulært pott vil se dum, selv om disse kan være vakre elementer enkeltvis. Bortsett fra terracotta planter, ingen av de andre materialene for innendørs blomsterpotter nevnt her er porøse, som betyr de vil kreve deg til å følge regimet nevnt for plast potter.
Dette var et oversikt over hvilke typer potter du kan investere i for innendørs hagearbeid eventyr. Få mest mulig ut av din grønne fingre, og dine kreative evner ved å kombinere noen vakre innendørs blomsterpotter med de mest attraktive potteplanter.

No comments:

Post a Comment