Saturday 22 October 2011

Bryllup Kunngjøring Ordlyd Eksempler

Bryllup kunngjøringen kort er sendt til de menneskene som ikke kunne bli invitert eller kunne ikke delta i bryllupet. Vanligvis en liten fest arrangeres for gjestene, men det er ikke obligatorisk. Du kan ganske enkelt sende bryllupet kunngjøring kortet med bryllupet detaljer og adressen til ditt nye hjem. Bryllupet kunngjøringen etikette er ikke mye forskjellig fra det bryllup invitasjon ordlyden etikette. Disse sample bryllup kunngjøringen ordlyden kan brukes som eller for bryllup invitasjon ordlyden for mottak bare. Følgende er noen bryllup utlysning ordlyden eksempler for hjelpen. Du kan bruke samme bryllupet kunngjøringen ordlyden etter bryllupet, eller endre det hvis du ønsker.
Creative Bryllup Kunngjøring Ordlyd Ideer
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 1
Mr. David Jonatan, og, Mrs. Giva Jonatan er stolte av å kunngjøre bryllupet til datteren deres, Michelle Jonatan, til, Steve Robinson, som ble avholdt den 20. november i Hawaii, Vi inviterer deg til en post-bryllup, og på ( dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 2
Tiden går fort og; Så gjør Life; Vi var så ivrige; Å bli mann og kone; våre dager var fylt,; Våre tidsplaner også; Så vi løp ut og sa vår, jeg gjør det!; Vi inviterer deg for et post-bryllupsfesten, den (dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 3
Vi bestemt oss; Det var ingen mening i å vente, vi rømte og giftet oss, Nå er det tid for feiring, bli med oss ​​på vår post-bryllupsfest; Vi inviterer deg til en post-bryllup, og på (dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 4
Å tro på Hans Ord, og vokser i vår tro.; Vi ble med hendene med Gud, og begynte vår reise sammen.
Med takk for Guds velsignelser,, inviterer vi deg til å bli med oss, som vi forplikter oss til Ham og hverandre, å leve og elske evig; Bli med på vår post-bryllupsfest; Vi inviterer deg til en post-bryllup, og på ( dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 5
Come Fly med oss!; Vennligst Bli med, Michelle Jonatan, og, Steve Robinson, som vi tar turen for livet; Bli med på vår post-bryllupet feiring, vi inviterer deg til en post-bryllupsfesten, den (dato), fra (Time); på (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 6
Michelle og Steve Robinson, som allerede var gift per 15 november 2014, er fortsatt ivrig etter å få bryllup gaver - spesielt din., Oh, og det ville være hyggelig om du kunne også bli med oss, for vårt bryllup resepsjonen fest.
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 7
Hvis du ikke kan gjøre partiet, ikke sende gave;. (Dato), fra (Time), mot (Venue).
Du trenger ikke en billett, eller forhåndsbestilling, bare lage bølger, i vår bryllupsfest, vi vil bli gift, på den 10nde mai 2014, i New York, NY, kan du bli med oss ​​i resepsjonen vår, og på (dato); fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 8
Vi annonserer med glede, at på, 23.07.2014, forent vi våre hjerter og, ble med våre familier, i Hellige Ekteskap, i en privat seremoni; Bli med i resepsjonen vår, den (dato), fra (Time), på (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 9
Love fyller et øyeblikk; Et øyeblikk fyller hele livet; En permanent begynner evigheten; Vår evighet begynte den 15. november, kan du bli med oss ​​i resepsjonen vår, og på (dato), fra (Time), mot (Venue).
Some More Bryllup Kunngjering Ordlyd Eksempler
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 1
Vennligst fyll ut vår lykke, ved å feire vårt bryllup helga, på (dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 2
Like unik som et skjell, like dyp som havet, like evige som bølgene, vår kjærlighet er ment å være; Det er med glede at vi,, Michelle, og, Steve Robinson, inviterer deg til å dele, i vår lykke, på (dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 3
Catch!; Brudebuketten ble kastet,, det strømpebånd var kastet, også.; Ved alle tilstede vår kjærlighet var kjent, men nå vil vi spre vår glede til deg!; På (dato), fra (Time), mot (Venue).
Kunngjøring ekteskapet av; Michelle Ray, og, Steve Robinson; Vennligst bli med oss ​​for en post-bryllupsfest; på (dato), fra (Time), mot (Venue), for fullstendig informasjon!
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 4
Vi har rømt! ; For ytterligere detaljer må du delta på en, middag feiring til ære vår, den (dato), fra (Time), mot (Venue).
Bryllup Kunngjøring Ordlyd # 5
En ski helg ble til det perfekte stedet å si jeg; Så vi gjorde!; Kunngjøring av ekteskap, Michelle Ray, og, Steve Robinson, Middag feiring i vår ære, og på (dato), fra (Time), mot (Venue).
Dette var noen av de beste bryllupet kunngjøringen ordlyden eksempler for deg, som du må ha observert, kunngjøringen invitasjoner eller kort er ikke mye forskjellig fra bryllupet invitasjoner. Du kan gjøre en endring i noen av disse bryllupet kunngjøringen ordlyden prøvene, slik som å dekke dine behov.

No comments:

Post a Comment