Thursday 27 October 2011

Bryllup Pew Buer

En kirke bryllup med sin vakre seremonien og flott bryllup dekorasjoner er noe som enhver brud drømmer om. Bryllupet benk bukker er et viktig dekorativt element for et kirkebryllup. Pew bukker for bryllupet er ikke bare for benkene i kirken, kan det også brukes i bryllupet resepsjonen for å dekorere stoler, trapp og også tabellene. Bryllup stolen buer kommer i forskjellige farger og materialer som passer dine bryllupet fargepalett. Materialer som brukes til kirkebenkene bukker for bryllup spenner fra silkematt, taffeta, fløyel, blonder, tyll, organza, chiffon av perler, små juveler og edelstener. Når du velger stolen bukker til bryllupet sørge for at de er unike og matche bryllupet tema og dekorasjoner. Her vil vi diskutere bryllup kirkestol buer og hvordan gjøre bryllupet benken buer selv.
Making Pew Buer for Wedding
Billig bryllup benk bukker er vanskelig å finne, og det er svært vanskelig å finne noe du liker og som også koster mindre. Så hvis du er motvillige til å inngå kompromisser og kjøpe billig benk bukker for bryllup, så det beste ideen ville være å lage din egen kirkestol buer. Å gjøre bryllupet benk dekorasjoner som Pew buer er ikke en vanskelig oppgave i det hele tatt og hvis du samle alle dine brudepiker samt familie og venner til å hjelpe deg, så vil du få dem gjort svært raskt. Bryllup benk bukker kan gjøres med ulike materialer, men de mest populære er satin bånd og tyll. Her vi vil lære deg hvordan du gjør stolen buer for bryllup med sateng sløyfer.
Det første trinnet i å gjøre stolen buer med sateng sløyfer er å plukke de båndet av en farge du ønsker. Du kan også velge to til tre ulike farger for å gi baugen mer variasjon. Det er en god idé å kombinere en mørk farge med en myk farge og legge i sølv eller gull aksenter. Nå for å fortsette å lage bryllup stol buer, ta en 1 meter sateng bånd og brett den i halvparten. Klipp båndet langs bretten, slik at du får to like lange stykker. Nå tar en av sateng sløyfer og lage en bue ut det ved å holde båndet i sentrum og gjøre to like folder. Bind to like bretter sammen til en knute på midten. Så snart du har grunnleggende baugen, tar den andre båndet og knytte den til midten av det første stolen baugen. Lag en annen benk baug som tidligere ene og la haler stien ut. Trim endene av halen slik at det ser enda og justere buen slik at den ser symmetrisk. Ta en 12 cm lang bit av fleksibel wire og loop den nøye gjennom baksiden av bryllupet stolen baugen's knute. Vri ledningen på slutten slik at endene er slått sammen. Wiren kan brukes til å hekte bryllupet stolen baugen til kirkebenkene.
Du kan kle deg bryllupet kirkestol bows kombineres ved silke blomster eller fersk blomster og bregner. Blomstene som brukes i bryllupet stolen buer bør kompliment fargen på bukker, å gi off ett praktfull effekt. Også bruke blonder avskjær, fløyel og perler etter de dramatiske effekt. Farger som en kombinasjon av elfenben med lilla, rosa, blå, gul og lavendel fungerer veldig bra i bryllupet benk baugen dekorasjoner. Ved å gjøre bryllupet dekorasjoner hjemme, kan du få ned kostnadene for bryllupet betraktelig. Det er mange bryllup kirkestol dekorasjon ideer, og du kan gjøre mange ulike design i stolen bukker for bryllup fra det enkle til de mer ytre.

No comments:

Post a Comment