Tuesday 25 October 2011

Slik Care for ett Bromeliaden

I utgangspunktet er bromeliad en tropisk plante som tilhører ananas familien. Den er tilgjengelig i en rekke attraktive strukturelle former, farget bladverk og strålende blomst farger. Den fargerike bromeliad blomster (eller inflorescent) blomstre i vintre og vare i lang tid. Hvis du er hypnotisert med det fantastiske utseendet til denne blomstrende plante, men er avventende til å bringe den hjem fordi du ikke er klar over hvordan ta vare på en bromeliad, så la meg forsikre deg om at du kan vokse det hjemme uten mye problemer. Dette fordi den har en stor tilpasningsdyktighet. Den kan overleve selv i en uegnet voksende tilstand.
Slik Care for ett Bromeliaden hjemme
Bromeliaden kan dyrkes innendørs veldig enkelt i plastikk eller leire beholdere. Her følger noen enkle bromeliad vaskeanvisningen at du må følge for å holde anlegget i en sunn tilstand:
Jord Krav, The bromeliad anlegget bør plantes i et lett og porøs jord. Dette vil sikre en god drenering og som gir tilstrekkelig luftsirkulasjon til sine røtter. En kombinasjon med sand og torv mose er et utmerket potting mix som kan brukes til dette formålet. Sett et lag med grus i bunnen av containeren før du legger til potting bland inn i den. Dette er gjort for å gjøre jorda å tømme ut vannet skikkelig og hindre råtnende av anlegget på grunn overwatering.
Lys og temperatur, tilstrekkelig mengde lys er viktig for sunn vekst av anlegget. Bromeliarer kan ikke tolerere både dårlig lys eller høy lysforhold. Bladene og blomstene kan lide brannskader på eksponering for direkte sollys. Derfor bør den plasseres i en lys plassering av huset. Ideelt sett bør det oppbevares i nærheten av en vest eller østvendt vindu. Som det er en innendørs tropisk plante, foretrekker den en varmere temperatur. Den ideelle temperatur for dette anlegget er 65 ° C til 70 ° C.
Vanning av planter, Bromeliaden planten kan overleve i en tørke vilkår for ganske lang tid. Overwatering kan føre til omfattende skader på plantene. Derfor bør anlegget skal vannes grundig en gang eller to ganger i uken og ikke mer enn det. Vann gitt til anlegget absorberes gjennom blader og ikke gjennom røttene. Så, bør du søke vann fra toppen inn i "godt" av anlegget. Som du ser overflødig vann starter drenering ut av potten, stopp vanning anlegget.
Gjødsling, du trenger ikke å befrukte denne houseplant regelmessig. Det krever gjødsel bare om sommeren når det er sterkt lys. Om vinteren, når lyset er lav, betyr det ikke trenger gjødsel i det hele tatt. Du bør velge en vannløselig, generelle formål, flytende houseplant gjødsel for det. En tredjedel av den anbefalte doseringen er nok for bromeliads. Den skal brukes til jord en gang i måneden. Ikke spre gjødsel inn i plantens "godt" som den kjemiske salter av gjødsel kan skade nye blader.
Plant Care, Den beste delen av bromeliads er at det ikke er infisert av mange skadedyr og sykdommer. Det finnes knapt noen insekter som kan angripe bromeliads planter. De er: bladlus, melete bugs, rød spider mites, etc. Disse insektene brødfø seg selv på juice av plantene og dermed forårsake skade på anlegget. Sjekk ut bladene av bromeliads nøye for tegn på angrep. Hvis du finner noen, behandle dem så snart som mulig med egnet insektmidler. Regelmessig vask av anlegget kan beskytte den mot rødt spider infestation. Fjern alle de døde delene av anlegget jevnlig for å beholde sin naturlige skjønnhet.
Håper du fikk en klar idé om hvordan å ta vare på en bromeliad. Med så mye omsorg, vil du være i stand til å vokse de vakreste blomster av bromeliad i løpet av vinteren som kan forbedre det visuelle i det indre i huset eller kontoret mangfoldigheter.

No comments:

Post a Comment