Friday 7 October 2011

Birthstones: Betydning av Birthstones

Tenk deg, du gaven din beste venn et par av hennes birthstone øredobber og det viser seg at det ikke er hennes birthstone i det hele tatt. Å redde deg selv fra en slik fiasko, bør du vite alt om ulike birthstones som er tildelt hver måned, birthstones betydninger og deres betydning. Birthstones er moderne ekvivalenter av gamle talismans som antas å bringe bæreren lykke, lykke og holde en beskyttet fra det onde øyet. Birthstones er knyttet til de 12 dyrekretsen skiltene og så en person som faller under en bestemt dyrekretsen skilt har en birthstone assosiert med dette tegnet. Det er i alt 12 birthstones knyttet til hver måned i året og hver birthstone - farge og meninger, og egenskaper er forskjellige. Før du kjøper en birthstone for deg selv eller en venn, må du vite betydningen av birthstones og deres betydning. Her vil vi diskutere om birthstones betydninger for hver måned.
Birthstones Farge og betydning
Edelstener er blitt verdsatt siden antikken og ble antatt å få mystiske og helbredende egenskaper. Mye legende og lore var assosiert med edelstener og de fleste av dem er fortsatt utbredt i dag. For eksempel en kvinne som har problemer med å bli gravid, ble bedt om å bære en smaragd som ble antatt å øke fruktbarheten. Noen av disse perler ble valgt til å representere hvert tegn i dyrekretsen og de fleste av birthstones tilknyttet hver måned endres med tiden. I 1912 The National Association of Jewelers tildelt 12 birthstones for hver måned i året og det er det som er fulgt dag. Her er en birthstones liste med fødselen tegn betydninger.
Betydning av Birthstones
Januar: For dem født i januar måned, er birthstone Garnet. Garnet er blod rød i farge og birthstones mening for granat er utholdenhet, sannhet, tålmodighet og konsistens. Selv om de fleste tror at granater bare rød i fargen, men faktum er at granater kommer i en rekke farger som rosa, grønn, gul, fiolett og oransje. Garnet birthstone har også historisk betydning som hebraisk tradisjon sier at granat var en av de 12 steinene som var på brynje Aaron. Dette birthstone er enda antatt å veilede bæreren, og beskytter mot mareritt.
Februar: birthstone for februar er Amethyst. Ametyst er en nydelig lilla stein og er assosiert med oppriktighet, trygghet og god helse. Navnet ametyst kommer fra det greske ord, amethystos, som betyr "edru", og det er allment antatt å være oppkalt etter fargen på vinen. Amethyst er også antatt å ha stor mystiske egenskaper og kan bidra til å stødig en rastløs sinn og ta mentale og følelsesmessige velvære. Birthstones betydninger assosiert med ametyst er intuisjon, motivasjon og oppriktighet.
Mars: birthstone for de som er født i måneden mars er Aquamarine. Aquamarine: mars birthstone er en blek blå farget gemstone og er assosiert med framsyn, kunnskap og inspirasjon. Aquamarine er beroligende blåfargen er antatt å bringe mental klarhet og frigjør negativitet, og sinne fra brukeren. Birthstones betydninger for Aquamarine er mot, kreativitet, persepsjon, håp og selvstendig uttrykk.
April: birthstone knyttet til april måned er Diamond. Diamant er symbolet på renhet, uskyld, evigheten og mot. Diamond er den mest ettertraktede og kostbare perle og i antikken ble det antatt til å være tårer Gudenes. Skjønnheten og herlighet av en diamant er uten sidestykke og birthstones mening for diamanter er evig og ekte kjærlighet, styrke og romantikk.
Mai: Den brennende og vakre smaragdgrønne er birthstone som er tilordnet til personer som er født i mai måned. Birthstones betydninger assosiert med smaragd blir lykke, velstand, suksess og godhet. Emerald - mai birthstone antas å kurere lidelser og legender sier at smaragder hadde trolske og magiske egenskaper.
Juni: birthstone for juni-nyfødte er Pearl. Pearl - juni birthstone symboliserer tro, kjærlighet, fred og uskyld. Perlen er også slitt for å roe en urolig sinn og å kontrollere sinne. Det er også antatt at folk som går med Pearl lykkes i skapende arbeid og det er også knyttet til et vellykket ekteskap.
Juli: Den brennende og skinnende rubin er birthstone for folk født i juli måned. Det er noko hypnotisk om skjønnheten i en ruby ​​og dette birthstone er assosiert med harmoni, beskyttelse, entusiasme og tilfredshet. Ruby-juli birthstone innebærer også suksess, integritet, adel og styrke. Rubies kan gjøres i ringer eller anheng.
August: birthstone peridot er tildelt for måneden av august, og den bringer brukeren suksess, trygghet og lykke i ekteskapet. Peridot - august birthstone er blek grønt i fargen. This birthstone betyr renhet, uskyld, trofasthet og tro. Det er også knyttet til beskyttelse mot onde og vonde drømmer og har helbredende egenskaper.
September: Den fantastiske safir er birthstone for september-nyfødte. Sapphire - fra september birthstone er assosiert med renhet, tro, ærlighet, visdom og ro. Det er antatt å øke mental klarhet og videre åndelighet i en person. Safirer er generelt dype blå i fargen, men de er også funnet i andre farger som gult og rosa.
Oktober: Den vakre og fargerikt opal er birthstone for dem som er født i oktober. Birthstones betydninger for opal er håp, uskyld og renhet. Opal - i oktober birthstone er antatt å ha helbredende og gjenopprette kvaliteter og det er mange forskjellige varianter av Opal. Opaler er svarte eller hvite i fargen med varianter av andre farger i steinen. Opaler er unike enn noen annen stein og deres ren exquisiteness gjør dem en ettertraktet perle.
November: Den birthstone for måneden november er gul topas. Dette bestemte birthstone er koblet med visdom, styrke, mot og ro. Topaz er også sagt å bringe bæreren mental klarhet, økt fokus og reduserer humørsvingninger og angst.
Desember: Den fantastiske turkis blå steinen er birthstone for desember-nyfødte. Dette gemstone betyr rikdom, lykke, lykke, fred og tålmodighet. Turkis betydninger er forskjellige i ulike kulturer. Det sies å gi bæreren mental fred og beskytter mot sykdommer.
Dette var om betydning birthstones og betydning. Håper denne listen over birthstones for hver måned vil hjelpe deg å velge riktig birthstone. Gifting birthstone smykkene til en elsket en er en gave som de vil alltid skatten. Pass på at du kjenner birthstones betydninger og måneden som er tildelt hver stein før du kjøper.

No comments:

Post a Comment