Sunday 23 October 2011

Tunfisk Diet for Vekttap

Losing overflødig vekt har nådd obsessive nivåer i vårt samfunn der ser bra ut er svært viktig. Mange tyr til crash dietter og kjepphest dietter for å miste vekt raskt. Men gjør disse dietter fungerer, og selv om en person er i stand til å miste noe vekt, gjør han / hun få tilbake den tapte vekten når kosthold er stoppet? Vi vil besvare noen av disse spørsmålene her, og vet også om tunfisk diett for vekttap virkelig fungerer. Det 3 dagers tunfisk kostholdet er en slags krasj diett som hevder å hjelpe deg å miste 3 pounds i tre dager.
Tuna Diet Plan
Tunfisk fisk kosthold er observert i tre dager som er fulgt av fire dager med normal ernæring. Du må spise tunfisk hver dag i tre dager selv om det er supplert med annen mat. Det er en veldig spesifikk diett plan, og det må følges presist for å miste vekt. Det er i utgangspunktet en lav carb og høy protein diett plan for å hjelpe deg å miste vekt raskt. Mens du er på en tunfisk diett plan, har du lov til å ha te, svart kaffe og vann. Tunfisk er rik på omega 3 fettsyrer og vitaminer og fosfor så det er noe av det sunneste mat å spise. Tunfisk er også svært lav i fett og ideelt sett skal konsumeres dampes med bare litt salt og sort pepper.
Når du følger tunfisk diett for å miste vekt, må du følge en veldig spesifikk måltid plan. Gitt nedenfor er tunfisk diett mat plan som man må følge for tre dager.
DayBreakfastLunchDinner; Dag 11 Cup svart te eller kaffe, en toast med peanøttsmør, ½ en grapefruit150 g dampet tunfisk biff, en kopp svart te eller coffee100 g dampet kylling bryst, dampet ½ kopp grønne bønner, 1 eple, en gulrot, 100 ml vanilje is; 21 dagers kopp svart te eller kaffe, en myk kokt egg, en toast, en banana200 g stekt tunfisk biff, 5 stk saltet kjeks, en kopp svart te eller coffee1 små grillet biff, en dampet gulrot, 1 banan, ½ kopp dampet brokkoli, 50 ml vaniljeis; Dag 31 kopp svart te eller kaffe, 5 stk saltet kjeks, en ost skive, 1 liten apple1 omelett, en toast, en kopp svart te eller coffee200 g tunfisk filet, ½ kopp dampet baby gulrot, ½ kopp dampet brokkoli buketter, en melon kile, 50 ml vaniljeis
Når du følger tunfisk diett for vekttap, har det færre enn 1000 kalorier om dagen. Enhver type kosthold som som har så lav kalorier kommer til å få deg til å miste fett, men du vil føle deg sulten hele tiden. Litt tunfisk diett anmeldelser sier også at folk som ble etter tunfisk diett for veier tap føler en nedgang i energi-nivå, apati og likegyldighet. Hurtig vekttap er mulig ved å følge tunfisk kosthold, som det er lav i kalorier. Men enhver diett som kommer med en så lav kalori planer og uten karbohydrater er for ekstrem og streng og mest dieters gå tilbake til sin opprinnelige spisevaner etter dietten. Dette gjør dem satt tilbake vekten som de hadde tapt, og de føler beseiret og demoralisert.
Så tunfisk diett for vekttap er ikke annet enn en krasj diett som gjør en person miste vekt, men på en svært usunn måte. Det er bedre å følge en velbalansert vekttap diett som inkluderer trening og spise sunn mat.

1 comment:

  1. I definitely enjoying every little bit of it. It is a great website and nice share. I want to thank you. Good job! You guys do a great blog, and have some great contents. Keep up the good work.
    tempurpedic vs sleep number

    ReplyDelete