Monday 31 October 2011

Vindusbehandling for Dører

Window behandlinger er blant de grunnleggende hjem innredning elementer. Med mange typer tilgjengelig i disse, Du kan med rette forskjønne vinduene i rom og markere dem. Mens du legger til gardiner og gardiner til vinduer, dører ofte innredet i strukturelle måter. Fargerike veneers, klassiske rammer, designer stenger og vakkert tre eller glass overflate er svært vanlig å ha elegante dører. Alle disse vinduet behandlinger er også ofte brukt for dørene også. Inngangen Dørene er et unntak der vinduet behandlinger brukes sjelden, men for dører i terrasse, veranda, er bakgårder ofte prydet med vindu behandlinger. Også den vanlige dører i stuen kunne være noen ganger pynte opp med vindu behandlinger ikke bare til pynt, men for å legge til et privatliv element også. Så kan gå videre å vite om noen fantastiske vindu behandlinger for dører.
Best Vindu Behandling for Dører
Gardiner, Gardiner er en hele tiden treffer når du tenker på vinduet behandlinger til dører eller vinduer. Med mange alternativer i tekstiler, design og farger, dette er blandt den ultimate alternativ. Hva er mer du kan lett finne en som passer til den eksisterende innredning og resten av vinduet behandlinger. Disse er hensiktsmessig å brukes til kvadratiske eller rektangulære dører og ikke for buede eller franske dører. Bruke gardiner for gliding glass dører er blant de beste alternativene. Window behandlinger for skyve glassdørene også kan inkludere tillegg av panel gardiner som ser ut som markiser og består av paneler som når det åpnes, skyver du til hjørnene. Hvis du har en ekstremt luftig rom, og legger til gardiner som vil holde åpne og forstyrrende objektene er i nærheten ikke et godt alternativ. I dette tilfellet, kan persienner være den rette hakke.
Blinde, Blinds er et annet best vindu behandlinger for dører. Dette er også tilgjengelige i ulike varianter, og du kan velge den som passer dine ønsker og smak. Horisontal solskjerming kan være et alternativ man kan ha hvis dører ikke har for mye av lengden. Similarly brette opp blindene i bambus, tre eller belagt stoff kan være et alternativ to vurderes. I-bygget persienner er en ypperlig mulighet til å vurdere om du vil ha en vedlikeholdsfri løsning. Disse hvile mellom dørkarmen og har glass fra begge sider som jeeper det støvfritt. Du har strengene hengende gratis som kan brukes til å åpne eller lukke blinde etter behov. Disse kan også være blant de klassiske vinduet behandlinger for skyve glassdørene som er bred nok og har 3-4 paneler. Bruke blinds for vinduer og dører er det beste alternativet i for små rom.
Soft Sheers; Dersom du ønsker å bare legge gardiner på dørene for å dekke sine kjedelig utseende, men ønsker ikke å gå på akkord med den klassiske oppfatning at en glassdør gir, kan Sheers være det rette svaret. Selv om du har en tredør, da forblir åpen, kan Sheers spille høyre rollen som en gardin og også gi semi-privatliv. Disse kan blokkere innkommende solstråler også. Du kan legge Sheers alene eller supplere gardiner med disse. Sheers are utgangspunktet laget of thin stoff som er often semi-transparente og akkurat forsterker skjønnheten i existing window behandlinger.
Vipper eller Etsing Glass, Hvis du ikke ønsker å velge den nevnte vinduet behandlinger for skyvedører eller vanlig dører, og du har en komplett glass eller halvt glass dører, kan du vurdere dette alternativet. Vipper glasset og legge farger til den umiddelbart kan krydre sitt utseende. At du kan gå for en av sarte glass kunstverk for å forskjønne det. Dessuten, etsning glass eller legge designer frostet glass er best vindu behandlinger for dører. Frostet eller farget glass gir full eller semi-personvern og ser klasse fra hverandre. Dette er også en av de beste vindu behandlinger for franske dører eller de som har en egen bue på toppen.
Bortsett fra nevnte vinduet behandlinger for dører, kan du også legge til dekorative elementer på dør til fancify dei. Trendy døren knotter, håndtak, låsesystem med designer knotter er alle en del av døren dekor. Mens du vurderer hver eneste element av dørene, disse vil sikkert ser kjempebra og legge opp til utseendet av ditt hjem decor.

No comments:

Post a Comment