Friday 7 October 2011

Flatterende frisyrer for runde Faces

Jeg er en fast tro på den terapeutiske krefter en hårklipp. Retten kuttet, er en stemning heis, en øyeblikkelig endring, og den raskeste måten å komme deg ut av stilen brunst du er i. Når du går inn i din favoritt salong, du har forventninger og tro - en kvinnes forhold til stylist henne er dyp og dyp - og for hvor lenge du er i den magiske stolen, gir du deg selv over til din stylist dyktighet, uten betenkeligheter, i trygg forvissing om at målene er de samme. Det er viktig å diskutere den stilen som du ønsker å oppnå med en profesjonell som er sannsynlig å gi deg de beste råd om egnetheten av klippe. En hårklipp kan forbedre ansiktstrekk og gi deg en umiddelbar stil boost. Ta en titt på noen flatterende frisyrer for runde ansikter, firkantede ansikter og hjerteformede ansikter listet nedenfor.
Det første du må gjøre er å identifisere formen på ansiktet ditt. Listet nedenfor er en veiledning for å forstå typiske kjennetegn ved ulike ansiktsformer, men husk at du ikke trenger faller absolutt i én kategori siden de individuelle funksjonene vil variere. Mens det er mange måter å regne ut din ansikts formen, (herunder målinger med en sklie regel) lag klassifisert, de er som følger:; Round - Lengde omtrent det samme som bredden, sirkulær form generelle; Oval - Lengde ca en og en halv ganger bredde, pannen og kjeven måler omtrent det samme; Square - Lengde omtrent det samme som bredde, kantet kjeve, bred panne; Heart formet - Bred på pannen og kinnben, avsmalnende til en smal kjeven, Smigrende frisyrer for runde Faces; runde ansikter vil dra nytte av frisyrer som minimerer volum rundt ansiktet, og legge til lengde, å visuelt redusere bredden. Personer med runde ansikter har generelt myke, ikke kantete funksjoner, med full kinnene og avrundet chins. Det finnes en rekke hårklipp stiler og ideer som vil arbeide som smigrende frisyrer for runde ansikter, men du bør huske på at mye avhenger av din hårtype. Avhengig av om håret ditt er rett eller bølget, fine eller fyldig, vil det beste stiler som passer for ansiktet ditt forskjellig. Imidlertid er følgende tommelfingerregler å huske på:; Hold lengder kort eller mellomlang, og endte på eller like under kjeven, legger denne lengden til ansiktet, Stil med volum på kronen reduserer rundhet, en off midterste delen fungerer også godt, Soft, uteksaminert lag vil flatere i ansiktet, spesielt stiler med pistrete, avsmalnende ender. Side feide, lange smell vil også se flott; En lang invertert bob, en som minst 2 inches under kjeven, kan se uber kult - hvis du har fine rett hår, dette er en av de mest flatterende frisyrer for runde ansikter . Holde ryggen kortere enn foran og taper endene til å legge tekstur og wispiness; Unngå korte stiler hvis håret er krøllete - dette vil vektlegge rundhet, så vokser ut kort, grov krøllete hår, eller vurdere hår rette produktene. ; Unngå volum og krøller rundt kinnene, Smigrende frisyrer for Heart Shaped Faces, Lengre stiler eller under-the-chin lengder se bra ut på hjerteformede ansikter. Prøv svingte smell og lag som trekker oppmerksomheten bort fra haka og nedre halvdel av ansiktet. En hake lengde bob er også et flott alternativ hvis du har en klassisk hjerteformet ansikt. Hvis du har kort hår, beholder de lagene lange, beite kinnene; side del. Unngå svært kantete kutt og korte dunker eller frynser.
Flatterende frisyrer for Square Faces, Square ansikter med sine kantete jawlines og bred panne trenger en mykgjørende effekt for å redusere vinkler. Høyde på kronen, myke pistrete lag og mellomlang til lang frisyrer vil legge lengde. Bølgete hår fungerer best for en firkantet ansikt ved å redusere den skarpe vinkler og balansering ansiktet.
Flatterende frisyrer for Fat Faces, En "fett" ansikt er ikke så mye av et mareritt som du kanskje tror - fett ansikter er rett og slett fyldigere runde ansikter, og mange kvinner med fete ansikter har super svelte kropper, at svik mot barnet møtte utseende. Trikset er å igjen finne frisyrer som legger lengde, så lenge frisyrer og uteksaminert bob frisyre, med glatte lag er også gode spill som frisyrer for fett ansikter.
Uansett hvilken stil du velger, så husk å diskutere det med stylist din slik at han eller hun er klar på hva du vil. Du bør også snakke om din vanlige hårpleie rutine og iført stil, slik at stylist kan gi deg råd om hvordan å opprettholde stilen du velger, og hårpleieprodukter som vil fungere best. Flatterende frisyrer for runde ansikter kan hjelpe deg med å legge til stil og glamour til ditt utseende med minimum arbeid - finner den som er best for deg og får snipping!

No comments:

Post a Comment