Tuesday 18 October 2011

Simulert Diamond Engagement Rings

Noen har klokelig talt, diamanter er en jentes beste venn. En ekte diamant ring i fingeren har evnen til å fremkalle misunnelse blant andre. Men i dag, simulerte diamanter ser så mye ut som ekte diamanter, at det er nesten umulig for en vanlig mann å skille mellom de to typene. Simulert diamond engasjement ringene har oversvømmet markedet i en rekke utførelser og farger. Den fargerike stykke smykker strømmer ut briljansen og gnisten akkurat som originalen diamanter. Så la oss finne første ut hva er simulert diamanter.
Hva er simulert Diamonds?
Simulerte diamanter eller lab opprettet diamanter er også kjent som 'produsert' eller 'kulturperler diamanter ". Etter oppdagelse som diamanter ble sammensatt av karbon, gjorde forskerne ulike forsøk å syntetisere diamanter i laboratorier. This hentet gode resultater med produkter som lages til i dag, simulerer skinnet fra ekte diamanter. De er skapt så perfekt at deres fysiske sammensetning er nesten lik som original diamanter. Simulert diamanter besitter spesielle egenskaper, som minner om egenskaper eller rene diamanter. Simulert diamant smykker har blitt mye populær blant par som ikke kan medføre en umiddelbar kostnad på originale biter av diamanter. Nevnt nedenfor, er de typene av høy kvalitet simulert diamanter produseres i dag.
Best kvalitet Simulert Diamonds
Det er viktig for deg å vite det beste simulerte diamanter finnes i smykker butikker, slik at du kan gjøre en rettferdig investering på bryllup ringer og smykker. Syntetiske hvit safir eller spinell var den første krystallinsk diamant simulants. De har en sammensetning av ren magnesium aluminiumsoksid og er populært kjent som stråler eller diamondite. Den simulerte diamanter laget av glass er definitivt ikke god kvalitet på grunn av sin lave brytningsindeks og skjørhet. Noen ganger har de fanget luftbobler inni, øker skjørhet. Imidlertid var glass simulants veldig mye kjent blant kvinner under viktoriatiden.
Syntetisk rutil er laget av ren titan oksid og er tilgjengelig i dristige farger, som rødt, blått, gult, etc. De har en vakker glød som minner om original diamanter. Yttrium aluminium Garnet (YAG) er et veldig populært produkt av simulert diamant. Selv om det har lav brytningsindeks, er det en av de beste typene. De er vellykket kjennelse markedet siden en lang tid på grunn av sin unike design, farger og fremfor alt kvaliteten. Moissanite er en nykommer i markedet laget av silisiumkarbid. Moissanite diamanter har høy brytningsindeks og har en skarp glitter og brann. Skjønnheten og kvaliteten på moissanite er den beste til dato.
Lab Simulert Diamond Engagement Rings
Den simulerte diamant bryllup ringer kjennelse markedet er produsert av selskaper som Cubic zirconia og Gemesis. Forlovelsen ringene er tilgjengelig i flere farger. Den vakre design har farger i rosa, grønn, rød, blå og gul. Pale nyanser som elfenben, fersken, hvit og lilla ser kyske. Ringene er pyntet med gull og sølv. Selskaper som 'Diamond Essence', er 'Elegante Garnet' og "Absolute 'gir en tøff konkurranse til Cubic Zirconia. 'Diamond Essence "har vakre samlinger av simulert diamant smykker som spenner fra ringer, pendents og bangles. Deres simulert diamant engasjement ringene er besatt med fargerike diamanter, med metallfinish. 'Gemesis' diamanter er produsert omhyggelig under lab kontrollert miljø som har en perfekt sammensetning som legger til sin karismatiske appell.
"Russisk Brilliants" er en av de beste selskap som produserer simulerte diamanter. En av de eldste varianter av simulerte diamanter er den russiske simulerte diamanter. De har en spektakulær glitrer. Etter å vite om så mange merkenavn, må du være forvirret? Verdt å nevne, hvis du ønsker en rimelig investering bare velger Cubic Zirconia eller moissanite. Sjekk deres eksklusive samlinger og foreta et valg.
Simulert diamond engasjement ringene er perfekte gaver til å presentere din kjæreste på W-dagen. Få en elegant stykke og pryder henne med kjærlighet. Tross alt det er din kjærlighet festet med den gaven det gjør det spesielt.

No comments:

Post a Comment