Wednesday 26 October 2011

Hair Relaxer Produkter

Det er mange hår relaxer produkter tilgjengelig i dag. Før du bestemmer deg på ved hjelp av noen hår relaxer produkt, er det viktig at du forstår hvordan et hår relaxer fungerer, og hva er potensielle bivirkninger av å bruke et slikt produkt. Hair relaxers inneholder sterkt alkaliske kjemikalier, som når de brukes på håret endre strukturen på håret. This alkalisk kjemisk trenger inn i kortikale laget av håret, og bidra til å løsne naturlige krøller Patten. Denne indre laget av håret gir håret krøllete figur, og elastisitet og styrke.
Typer Hair Relaxere
Når en sterk kjemisk er brukt for å slappe av håret det skader styrke, elastisitet og naturlige hår oljer. Dette kan føre til skader hår og hår relaxer bivirkninger som brennende i hodebunnen og tørrhet av hår kan forekomme. Det er viktig at du forstår at håret avslappende prosessen er irreversibel, og hvis du ønsker å unngå denne prosessen så bruke flatt jern til å rette håret er et tryggere og bedre måte. Det finnes i utgangspunktet to typer hår relaxers, er en luten baserte en som har natriumhydroksid som den viktigste aktive ingrediensen, og den andre typen er ingen-lut hår relaxers som inneholder guanidine kalsiumhydroksid som aktiv ingrediens. Den er viktig at du forstår at lut basert og ingen lut basert håret relaxers både skade håret, mens du slapper av håret.
Velge rett Hair Relaxer
No-lut basert kjemiske hår relaxers er mildere enn luten basert seg. Men, lut basert seg handle hurtigere og gi et sterkt grep, mens lut basert man også handle raskt, men er mest egnet for folk som ikke har tykke og grove hår. For Afro-amerikanske hår eller ekstremt frizzy grov og tørt hår luten basert håret relaxers blir mest brukt. Velg i håret relaxer produkter som passer din hårtype, hår teksturtypen og hodebunn type. Så konsultere en profesjonell cosmetologist å få håret avslappet. Hvis du ønsker å gjøre håret slapper av hjemme da kjøper ikke profesjonelle hår relaxer produkter, men velger mer mildere nei-lut eller naturlige hår relaxer produkter, og følg deretter instruksjonene på boksen for å bruke den. Her er ulike hår relaxer produkter anmeldelser, som vil hjelpe deg å velge et hår relaxer produktet for deg.
Topp 3 Hair Relaxer Produkter for menn og kvinner
Økologisk Root Olive Oil Relaxer: Dette er et trygt å bruke håret relaxer som ikke tørker eller skade håret ditt. Den kommer også med en meget god conditioner som etter 45 minutter, gjør håret mykt og skinnende. Dette er en av de best hår relaxer produkter for hvite mennesker.
Bekrefte av AVON Denne er en god hår avslappende produkt som hjelper til med å slappe av håret og også opprettholde en god sprett av håret. Dette er en av de mest profesjonelle hår relaxer produkter, for stylister hvem som foretrekker en langsommere applikasjonstid hår avslappende behandling.
Optimal Care Relaxere: Dette er en av de mest populære håret relaxer som er en god kvalitet til en god pris. Pass på at du kjøper riktig styrke, kaller din hårtype.
Andre Best Hair Relaxer produkter; Revlon Fabulaxer No-lut, African Pride No-lut, Dr. Miracles No-lut, Luster's Pink Conditioning Relaxer; Botanisk's No-Lye for sensitiv skalp; Hawaii Silky No-lut, Naturalaxer Kit-In-A -Jar, dette var topp håret relaxers for svart hår og lys farget hår, og andre populære hår relaxer produkter. Les boksen nøye, før du kjøper noe hår relaxer produkt. Kontroller at produktet har rett styrke og ingredienser. Gjør en strand test av håret relaxer produktet, før dekker håret helt med produktet. For å opprettholde en god tekstur av håret ditt du må gjenta anvendelsen av hår relaxer produkter hver 6-8 uker.

No comments:

Post a Comment