Sunday 9 October 2011

Astrologi Love Kompatibilitet

Astrologi er en av de mest interessante fagene i verden. Astrologi er en pseudovitenskap, der det antas at bevegelsen av månen, solen og andre planeter påvirker naturen, atferd og relasjoner av mennesker. Det er 12 Zodiak tegn henhold til vestlig og kinesisk astrologi. Men i de vestlige astrologi, Zodiac skilt eller sol skilt (kalt slik de er basert på bevegelsene til solen) endres hver måned, mens den kinesiske astrologi tegn er basert på årlige syklusen (de endres hvert år). Følgende er astrologi kjærlighet kompatibilitet bord, som vil hjelpe deg om du er kompatible med din partner eller ikke.
Western Astrologi Love Compatibility Skilt
Før vite om astrologi tegn kompatibilitet La oss ta en titt på de 12 Zodiac skiltene i vestlige astrologi. De tolv Zodiac tegnene ifølge vestlige astrologi, er nemlig., Væren, Tyren, Krepsen, Gemini, Leo, Virgo, Libra, Skorpionen, Skytten, Steinbukken, Vannmannen og Fiskene. De er delt inn i:; Fire skilt ~ Væren, Leo, Skytten; Vann tegn ~ Cancer, Scorpio, Fiskene; Air tegn ~ Libra, Aquarius, Gemini, Earth tegn ~ Tyren, Jomfruen, Steinbukken; Skiltene tilhører samme gruppe er kompatible med hverandre. Til eksempel, Mennesker født under solen tegnet Aries er kompatible med de som er født under Leo og Skytten, Leo med Aries og Skytten og så videre. På den annen side enkelte andre Skiltene er også kompatible med hvert annet. F.eks, kan Tvillingene og Vannmannen også være kompatibel med Aries (men det krever mye forståelse mellom de to). The Zodiac logge kompatibilitet tabellen vil hjelpe deg å vite mer om det.
Hvis du er ute etter astrologi kompatibilitet med fødselsdato, så merk at de som er født under samme tegn er også kompatible med hverandre. For eksempel, folk født i mellom 21 mars til 20 april, tilhører alle solen tegn Væren og partnere er født i samme tegn er kompatible med hverandre. Du kan gå gjennom 12 Zodiac tegn i detalj, å kjenne egenskapene om hvert tegn i korte trekk. Dette vil hjelpe deg å vite astrologi elsker kompatibilitet etter fødselsdato i detalj.
Kinesisk Astrologi Love Compatibility Skilt
Ifølge den kinesiske astrologien, er det 12 Zodiac tegn eller dyr som representerer et helt år. Personer født i et bestemt år, tilhører alle samme Zodiac tegn. Rotte, okse tiger, kanin, drage, slange, hest, sau, ape, hane, hund og villsvin er de 12 tegn på Zodiac i kinesisk astrologi. Disse 12 skiltene er også delt inn i 4 grupper (på tre dyr hver) som hjelp til å forstå det kinesiske astrologi kompatibilitet. Følgende er kinesisk astrologi kjærlighet kompatibilitet:; første gruppen ~ Rat (mus), Dragon, Monkey. ; Andre gruppen ~ Ox, Snake, Rooster; tredje gruppen ~ Tiger, Hest, hund, fjerde gruppen ~ Rabbit, Goat, Gris; Alle skilt tilhørende en enkelt gruppe er kompatible med hverandre. For eg er rotta kompatibel til dragen og ape og resten med hverandre. På den annen side kan noen andre tegn som okse, og hunden har også gode sjanser for kompatibilitet med rotta. I likhet med de ovennevnte, personer født under samme tegn er kompatible med hverandre.
Hvis du er ute etter astrologi kjærlighet kompatibilitet diagrammet, så kan du gå gjennom astrologiske tegn kompatibilitet diagram, som skildrer kompatibilitet mellom vestlig og kinesisk Zodiac tegn. Du kan også ta elektronisk astrologi kjærlighet kompatibiliteten testen, som er lett tilgjengelig på internett, for å sjekke for kompatible Zodiac skilt. Dette vil hjelpe deg å vite om du er kompatible med din partner eller ikke.
Dette var en kort informasjon om astrologi kjærlighet kompatibilitet basert på vestlig og kinesisk astrologi. Endelig skal en være oppmerksom på at astrologi bare gir en retningslinje for kompatibilitet. Suksessen til et romantisk forhold avhenger alltid av gjensidig forståelse og kjærlighet. Lykke til!

No comments:

Post a Comment