Tuesday 11 October 2011

Basement Floor Paint

En kjeller brukes som en dumping sone for ting som du ikke bruker lenger, og i tilfelle du ikke har et loft da kjelleren sannsynligvis er en lagringsplass for deg. Men med riktig kjelleren og gulv ved å bruke en god kjelleretasjen maling du kan konvertere denne plassen til koselige fristed som kan være din kontoret, barna lekerom eller til et bibliotek. I denne artikkelen hjelper vi lære deg hvordan du velger en kjeller gulv maling og hvordan du bruker denne maling kjelleren.
Velge Basement Floor Paint
Hvis du går inn for et prosjekt i kjelleren remodeling, men budsjettet ikke tillater deg å fullføre kjelleren bruke parkett eller keramiske fliser, da en av de beste kjelleren gulv alternativer du kan gå for er å male kjelleren ved hjelp av enten en betong maling eller epoxy maling. Det finnes mange forskjellige typer kjelleretasjen malinger tilgjengelige at du kan velge fra, men en konkret beis eller en epoxy maling vil være det beste valget for å konvertere kjelleren til en plass som du kan bruke, og slappe av i.
Bruke en epoxy maling for kjelleretasjen maleri er en av de bedre kjelleren gulvbelegg alternativer som det er mer holdbar. En epoxy malingen er olje og fett motstandsdyktig og er utformet på en måte som gjør det å ikke gi etter for press. Det hjelper også at epoksymaling sammen med det å være holdbart er lette å vaske og vare i svært lang tid. En epoxy kjelleretasjen maling som er vannbasert vil tillate deg å rengjøre den lett med bare såpe og vann, og også har ikke lukt som mange mennesker finner uutholdelig. Hvis du er ute etter en maling som også vil hjelpe i kjelleren vanntett, så epoxy maling er din beste innsats som de sel og herde gulv og tillater ikke fuktig å gå inn. Det fungerer som en fugemasse som ikke tillater vann skal beholdes. Siden det sett som en harpiks og ikke som male det er mer stabil og dermed tid beskyttet.
Et annet alternativ som du kan bruke er kjelleren betonggulv maling. Det er perfekte for huseiere som ikke ønsker noen dikkedarer kjellertrapper deres. Gray i farger, male betong kjelleretasjen vil gi deg en grov finish, og du må bruke et par lag med maling for å sikre holdbarhet. Betong maling er også tilgjengelig i vanntett versjoner. Hvis du bruker en primer og en sprekk tetningsmasse sammen med maling, kan du være trygg på at malingen vil holde en stund. Du aukar livet ved bruk muriatic syre ved rengjøring.
Bruk av Basement Floor Paint
Gitt nedenfor er de instruksjonene som du må følge mens du bruker et konkret underetasje maling. Å følge disse instruksjonene nøye vil sikre at du har den beste kjelleren gulv som du kan be om, spesielt siden dette vil være et hjem forbedring prosjekt.
Det første du må huske på før maling av kjelleretasjen, er å sjekke at det ikke er fukt. Dette er viktig som ellers at malingen ikke vil holde ordentlig. Bruk en avfukteren i tilfelle det er noen fukt. Reparer sprekker på kjelleretasjen og bruke sement drivning å gjøre det. Før maling i kjelleretasjen er det viktig å sikre at gulvet er glatt, så bruk en sandpapir for å forenkle kjelleren gulv og deretter rengjøre gulv for å sikre at det ikke er støv. Sweep og vattpinne gulvet før du bærer på med prosessen med å søke underetasje maling. Fjern eventuelle flekker på gulvet ved hjelp av en klor basert blekemiddel som har blitt fortynnet med vann. Før du påfører betongen malingen må du påføre to strøk med primer som kan tørkes ved hjelp av en luftfukter. Etter at primeren er tørr, bruk en flekk blocker i kjelleretasjen som skal sikre at malingen du søker holder på og starter ikke chipping. Med en maling valse nå begynne å søke i kjelleretasjen maling. Først påføre et tynt lag og deretter legge til så mange strøk med maling som du ønsker avhengig av behov og preferanser.
Med riktig anvendelse av kjelleretasjen maling og kjelleren etterbehandling, kan du sikre at du oppretter en plass som kan være et tilfluktssted fra resten av huset. Dette kan være din egen personlige oase når du trenger å komme bort fra hverdagens stress eller bare trenger en plass å slappe av i.

No comments:

Post a Comment