Thursday 27 October 2011

Hair Coloring Ideer

Aktiviteten av håret coloring endringer vår ser ut i rask tid. Man kan helt flaunt hennes / hans utseende ved hjelp av ulike hårfarger. Fargen på huden spiller en viktig rolle i å bestemme hvilke farger man bør bruke for håret. De viktigste farger å velge mellom, for å farge håret er mørk brun, svart, blond og rød / burgunder. Å ha kunnskap om ulike hårfarge teknikker og hår farge hjulet også hjelper. De ulike fargeteknikker brukes er utheving, twilighting, tilsløring, chunking, farger hele håret, osv. La oss forstå mer om ulike håret coloring ideer gjennom punktene nedenfor.
Coloring Ideer for Different Hair
For å gjennomføre aktiviteten til farging Håret, mange ulike faktorer skal tas i betraktning. Den søte hårfarge ideer at folk søker for å gi en fin se håret deres finnes i avsnittene nedenfor.
Hair Coloring Ideer for Blondiner, De med naturlig blondt hår har mange alternativer å velge mellom. Ideen om å markere med en burgunder hårfarge er en av de mest foretrukne en. Fet rød høydepunktene gå bra med en hud som har fair hudfarge. Det oransje røde er en av de beste hårfarge for oliven hud. Plum rødt er egnet for en middels tone.
Hair Coloring Ideer for Blondiner, The brunetter kan velge mellom en rekke hårfarger men de bør unngå aske eller platina farger. Brunetter med kort hår kan bare farge smellene og gi dem en god titt. De med en oliven hudtone bør gå for nyanser som kastanje eller kaffe. Varm nyanser av brunt passer for de med en fair hudfarge. Dark flådd folk skulle farge håret med mørke nyanser. Dette er fordi de har er en varm hudtone og mørkt hår farger egnet for slike hudfarger.
Hair Coloring Ideer for Black Women, Golden er en av de beste hårfarge for mørk flådd kvinner. Som tidligere nevnt, er en mørk hudfarge assosiert med en varm hud tone. Rødt hår farge ser også bra ut på mørke flådd kvinner. Det er mange nyanser av rødt som man kan velge mellom; den lyse og levende er mest vanlig. Hvis en foretrekker en mørk hårfarge, den brune og svarte er best nyanser. Naturlig sort bør velges enn pitch black.
Hair Coloring ideer for menn
I dag er menn blir bevisst om sitt utseende, akkurat som kvinner. Å farge håret er et slikt aspekt der menn prøver å eksperimentere. Hårfarge i tilfelle av menn bør ikke være den siste utvei for å skjule den naturlige grå nyanser (som følge av aldring), men et forsøk på å gi dem en sporty utseende. Semi-permanent hårfarge bør brukes av de med hår som er mindre enn 30% grått. De hår som er mer enn 30% grått, bør bruke lowlighting teknikken. Permanent hårfarge er brukt av menn som ønsker å dekke håret med ulike hårfarger. Disse fargene bli til håret helt vokser ut.
Håret coloring ideene som presenteres i artikkelen bør være nyttig for å gi dem en fin og annerledes utseende. Informasjonen om farging ulike typer hår, inkludert Brunetter, blonde og andre nyanser er presentert i avsnittene ovenfor. Hårfarge ideer for menn som presenteres i artikkelen bør også vise seg å være nyttig.

No comments:

Post a Comment