Wednesday 26 October 2011

Miljøspørsmål List

Når takknemlige som vi burde være, for fremskritt i vitenskap og teknologi, og dermed den raske veksten av den menneskelige arter i alle måte. Vi er utsikt over et svært alvorlig problem som er truende over oss, og begynner å gjøre sin tilstedeværelse følt blant oss, at av miljøproblemer. Vi har tatt mye en selvfølge, på grunn av godartet natur på jorden og miljøet. Men det faktum at det har gått for langt nå blir lagt merke til av verden. Hva har bidratt til dette problemet som truer overlevelse på denne planeten? Finn ut i miljøspørsmål listen som presenteres her.
Liste over Miljøspørsmål 2010
Listen over miljøproblemene presentert her, gir en bred oversikt over den truende farer over menneskeheten og denne planeten. Denne miljøspørsmål listen inneholder problemer, ikke bare av inneværende år, men de som har vært tilstede siden en lang tid. Bare alvoret av virkningene av disse forholdene blir opplevd nå, som aldri tidligere.
Oljesøl; Selv om oljesøl ikke er noe nytt fenomen, den siste enhet hvor de har påvirket miljøet kan ikke gå ubemerket hen. Oljesøl er kanskje den største miljøspørsmål i Amerika som nå, med den siste BP oljesølet som rammet landet i april. Dette var en av de verste oljesøl registrert i amerikansk historie. Nylig, et oljeutslipp fant også sted i Det arabiske hav, utenfor kysten av Mumbai, India. Oljesøl skader den viktigste kilden til vann for ulike byer, det marine livet, og selv påvirke fugler. Indirekte de forårsake alvorlig skade på miljø og er kanskje en av de viktigste miljøspørsmål regne med.
Climate Change, Den høye mengder av luftforurensning på grunn av utviklingen av flere bransjer, vannforurensning og på grunn av utkast av giftig avfall i havet. Foruten de nevnte oljesøl, er høy avskoging, også bidra til en drastisk klimaendring. Disse bred spredning misbruk skaper global oppvarming som aldri opplevd før. Uberegnelig endringer i været, brutal storm og flom, ondskapsfulle hetebølger, er nå rammer land hvor slike fenomener ikke var så vanlig.
Overbefolkning, Befolkningsvekst og den påfølgende overbefolkning er nok et av de globale miljøproblemene som er rammet alle nasjoner. Med avansement i medisin og teknologi, har levealderen økt, noe som er en velsignelse på sin måte, men har negativ påvirket miljøet. Jorden er nå overbefolket, og på grunn av de andre miljøspørsmål som påvirker det, er jorden ikke kommer til å kunne opprettholde dette overskudd på veldig lenge. Også, selv om familieplanlegging tiltak er strengt gjennomført i flere land, er de fortsatt ikke like effektivt å kontrollere den raskt økende befolkning.
Resource Nedbryting; grunn overbefolkning, og den avslappede måten ulike naturressursene utnyttes, er det en alvorlig mangel på ressurser som kan brukes av oss mennesker nå. Som det har blitt lagt merke til, de stigende drivstoffpriser er på grunn av lavere beløp som nå er tilgjengelig. Flere land står overfor store vannproblemer hvor noen hus får vann bare for en time om dagen, og hvor evnen til å skaffe vann til folk avhengig av uberegnelige regner that unnvike folk som helt avhengig av den som en kilde til vann. Elektrisitet er et annet alvorlig problem i noen land som ikke er tilgjengelig for alle. Grunnet kontinuerlig nedbryting av disse naturressursene, har eksperter spådd at overlevelse på planeten jorden bare kommer til å få mer utfordrende og vanskelig. Det minste vi kan gjøre er å prøve og vedta noen energisparing metoder slik at det er effektivt utnyttet, jevnt fordelt og gjort tilgjengelig for alle.
Forurensning; Forurensning er enda en av de beste miljømessige problemer som er å ha et fryktelig innvirkning på planeten og oss mennesker. Vannforurensning, luftforurensning, sur nedbør på grunn av luftforurensning, land forurensning, støy, er alle uheldig innvirkning på miljøet og mennesker. Enkelte land er så forurenset at barn er født med misdannelser, slik som mutasjoner av forskjellige kroppsdeler, mens flere andre utvikler slike feil senere i livet, på grunn av sin eksponering mot ulike typer forurensning.
Land Nedbrytning, The hektisk urbane livet har hatt en dyp innflytelse på landet som vi lever på. For en, for å imøtekomme den økende bybefolkningen, har mye av avskogingen funnet sted. Dette påvirker ikke bare klimaet, men også ødelegger det naturlige habitat for andre livsformer. Fører til økende antall utdødde dyrene og truede dyrene, og dermed forstyrre den naturlige syklusen av miljøet. Jordbrukspraksis som intensivt jordbruk, overbeite, bruk av sterke plantevernmidler, render flere jordbruksområda ubrukelig. Videre jorderosjon, bidrar til forringelse av land og dens følger for menneskeheten.
Kjernefysiske spørsmål; Bruk av atomenergi har ført til trusselen og forekomster av utslipp av kjernefysisk stråling som har skadet miljøet i utenkelige måter, forårsaker enorme miljøforurensning. Hiroshima og Nagasaki er fremdeles komme seg fra virkningene av atombombene som ble sluppet i disse byene. Selv om omfanget av kjernefysisk stråling påvirker mennesker er ikke det samme, er det fortsatt langsomt viser dens effekter på ulike måter på oss mennesker og er, faktisk, økende i dagens dag og tid.
Dette var kun en bred oversikt over dagens miljøspørsmål som plager livet på denne kloden. Miljøsakene Listen er never ending, hver handling av oss bidrar til ulike miljøproblemer. Det minste vi kan gjøre, er å forstå disse problemene, og prøve og gjøre en innsats fra vår side for å redusere lidelse av menneskeheten og naturen. Hvis hver og en av oss prøver å gjøre en forskjell, vil den samlede effekten bli store og vil føre til et bedre liv for alle levende arter på denne planeten.

No comments:

Post a Comment