Thursday 20 October 2011

Frisyrer med Bangs og Lag

Skjønnheten om frisyrer med smell og lag er at de er egnet til nesten alle ansiktsformer. Bangs kan få enhver til å se yngre og lag bidra til å gi sprett og volum til håret. Det er mange forskjellige frisyrer med smell og lag for all hår lengde, fra super korte til den lange. Disse typer frisyrer kan sees på alle større kjendiser så vel som på modeller av ledende motedesignere. Legge ansiktet rammer smellene er den raskeste måten å trekke oppmerksomhet til øynene og se de flatterende på alle. Her vil vi diskutere noen frisyrer med smell og lag, og hvordan du kan lage dem hjemme.
Frisyrer med Bangs og Lag for Medium Hair
En av de beste frisyrer med smell og lag for medium håret er å ta inspirasjon fra Taylor Momsen i Gossip Girl. For å få denne hårfrisyren be stylist å gi deg en klippe håret som er skulder skimming med lag som er lange. Fronten delen av håret bør være en kraftig razored kutt som ser edgy og ikke myke. Du må også få svingte smell som rammer ansiktet. Til stil denne frisyren, må du shampoo og pleie håret med en frizz kontroll sjampo og balsam. Blås tørt hår rett ved hjelp av en tørketrommel og rund pensel og skaper en dyp side del. Påfør litt glatting balm på tørt hår og bruk et flatt jern til å rette hår fra rot til tips, og pass på at du jobber i små seksjoner. Også rette siden smell og legg den forsiktig over den ene siden. Å fullføre utseende og gi den en høy glans, tåke med en hårspray.
Lang frisyrer med Bangs og lag
En av de mest trendy lange frisyrer med smell og lag 2010 er de myke bølgende lagdelte frisyre. Dette bølgete frisyre med smell er sexy med mye volum og spretter og er flott for en kveld ute med venner. For å lage dette frisyre først må du spørre din frisør å gi deg en lagdelt frisyre gjennom hele foran og bak. Smellene bør være lang og komme opp til haken. Til stil denne frisyren, første shampoo og tilstanden håret med en Volumizing shampoo og balsam. Blås tørt hår med tørketrommel og rund pensel. Når håret er tørt, påfør litt curl styrke serum til håret. Ta en krølltang og krøll tynne deler av håret med mediet barreled jern. Lag en side del og føn dunker til siden. For å fullføre denne lagvis frisyre med smell, bruke en litt glatting glans serum til håndflatene av hånden din og deretter kjøre serum gjennom håret ditt.
Kort frisyrer med Bangs og lag
Å lage en kort frisyre med smell og lag du må spørre din frisør til å gi deg hakkete lag på baksiden med siden feiende smell i fronten. Å style denne korte hårklipp, blås tørt hår i nakken rett etter sjamponering og condition. Ta store deler av håret i en rund børste og blåse tørt hår ved å plassere børsten i delen av håret. Dette vil skape volum på kronen. Neste føn smellene på side ved å plassere børsten under smellene, holder smell på siden. Påfør litt mousse til smellene, slik at det forblir i posisjon og avslutt med en lett tåke av hårspray.
Dette var noen frisyrer med smell og lag. These frisyrer er veldig enkelt å lage hjemme og med litt øvelse kan du gjøre det på under 15 minutter. Det er mange forskjellige frisyrer for smellene fra hakkete smeller til side feid smell. Hvilken som bestemmer dere på, avhenger av din ansiktsform og struktur.

No comments:

Post a Comment