Tuesday 18 October 2011

Eyeglass Trender for kvinner

Mote er stadig skiftende. Som plagg og tilbehør, har ulike trender briller kommer inn i bildet. Fargerike rammer og elegant design blir forbrutt med ungdommene. På toppen av det, har nerdete rammer okkupert en fremtredende posisjon på ansikter av millioner kroner. Alt ditt valg kriteriet er, skal paret passer ansiktet ditt. Før presentere deg den mest ettertraktede øyeglasset trender for kvinner, skal jeg fortelle deg den riktige måten å velge briller selv
Tips om valg Eyeglass Rammer for Women
Det er rikelig med designer briller for hunner, men velger en for deg selv er utelukkende ditt valg. Det ikke er obligatorisk for å gå med siste mote, fordi hver enkelt har ulike ansikts ramme. Her kommer tips om å velge rett type øyeglasset rammer for kvinner. ; Kjenn din se først før du plukker rammen for deg selv. Du kan velge mellom de ulike stiler som moderne, delikate, retro eller fet. : Fargen på linsen og ramme skal samsvare med din hudfarge og øyenfarge. ; Du må vurdere holdbarheten av rammer i henhold til bruken sin. Tilsvarende er vedlikehold av farge også en avgjørende kriterier. , En av de viktigste faktorene er komforten i øyet slitasje. Du skal føle deg komfortabel etter iført det eller annet din investering går avfall. ; Plasseringen av neseputer må være nøyaktig og bør ikke medføre ubehag for deg. Glasset skal ikke ta av nesen. ; Eyeglass Styles for kvinner
Fasjonable antrekk, kule sandaler og bærer over store vesker er bare ikke nok til å definere fashion statement. Et par trendy goggle fullfører din stå opp. Kvinner som har makt i linser kan også velge fargerike rammer, som ville definitivt fremhever utseendet. Briller trendene 2010 er dominert av Gucci, D & G, Channel, Stella McCarthy, Ksubi, Hugo Boss og Ray Ban. Derfor, ta tak i siste øyeglasset trendene for kvinner fra innholdet som er nevnt nedenfor.
Diva Delight: Over store og kantete rammer av kontrasterende farger definere diva utseende. Felgene er lyse farger og linser er enten jet black, brun eller av blandet skygge. De har jeweled aksenter og glitrende pynt over templene. Golden rammer er mye populært blant jenter på nettet.
Play Time: Blant de populære øyeglasset rammer trender 2010, butterfly briller og skjold stiler er i søkelyset. Overdreven rammer laget av tykk plast skape en futuristisk visjon. Lekne temaer, utskrifter ville blandet med gjennomsiktige farger, har blitt det valget mellom mange kvinner.
Retro spesifikasjoner: Klassisk rammer runde og firkantede definere retro. De har opp revet eller kuttet ut templer med rett og karakteristiske nøkkelhull bro. Den sanne utseende retro er en svart skilpadde ramme. Til å vri vintage utseende, kan du legge dukker av farge på toppen av solbriller. Det er en god kombinasjon av retro og moderne.
Natural Beauty: Dette er tradisjonelle typen, har små rammer. Felgene er enten metallisk eller emaljert. Du kan også velge beige eller subtile nyanser som gult eller rose. For å beholde det tradisjonelle, er utseendet rammer utformet med bambus, horn, skjell, tre, lær, osv.
Action Pakket: Den ultimate action stilen er skjold. Eye gir er tilgjengelige i forskjellige former og størrelser med dristige linjer og broer. Kontrasterende toner på samme rammen er det karakteristiske trekk ved actionfylt briller. Hvit og gjennomsiktig rammer er også støpt i actionfylt tannhjul. Å ha en tydelig konsept for øyeglasset rammer for ansikt figurer skal hjelpe deg å velge riktig ramme for deg selv.
Women's øyeglasset trender har gitt opphav til en ny type mote sjanger. Den siste øyeglasset trendene for kvinner er utformet med forskjellige farger, å gjengi en kul og casual look. Den andre måten er å velge for den klassiske stilarter og beholde den tradisjonelle eleganse. Så, hva er ditt valg? D & G, Gucci eller Ray Ban?

No comments:

Post a Comment